Nasazení antikoncepce a krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
10.12.20 18:29

Nasazení antikoncepce a krvácení

Ahoj,
začala jsem užívat antikoncepci Daylette na krvácení během cyklu, beru ji dnes 9 den a stále krvacim. Není to nějak silné, ale je to spíše růžový - světle červený výtok. Dočetla jsem se, že tělu trvá než si na prášky zvykne. Nepomohl některé z vás třeba Ascorutin na to? S přítelem jsme se dlouho neviděli kvůli pracovní cestě v zahraničí a rada bych, aby se mi to co nejdříve uklidnilo.. :D Jinak trvalo to krvácení některé třeba ty 3 cykly? Mě ještě trochu bolí prsa, jinak vše v pořádku. Děkuji za rady! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.12.20 19:38

Já beru teď taky nove antinu a mám už 14 dnů špinění :( už mě to otravuje, vypadá to že to nepřestane az po další menstruaci snad… Pohlav.styk taky odkládáme, ale teda nevím jestli by se něco stalo, jestli to prostě neřešit… Neporadí někdo? Díky

• Citovat
  • Upravit
118
10.12.20 20:19

Já osobně jsem krvácela celý měsíc, ale bylo to spíš takové špinění, pouze na intimku. Novým platem to přestalo.. Ascorutin jsem na to nezkoušela, možná to trochu zmírní ale že by krvácení přestalo si nemyslím :think: ale tak za zkoušku nic nedáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.12.20 20:27

@Anetababeta Mě take stačí intimka, ale je to spíše krvácení. Štve mě to, snad to přestane po MS. Začala jsem prasky brát kvůli krvácení mimo MS a teď krvacím i tak :nevim: snad se to srovná. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
10.12.20 20:48

@Jahudkas podle mě se to srovná určitě :D  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
11.12.20 12:59

@Anetababeta snad jo, jsem z toho ale na nervy :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.2.22 20:38

Neustale spinenie az krvavanie

Ahoj holky. Zacala som brat pred mesiacom antikoncepciu a uz mi bude za 4 dni koncit platičko ale ja neustale krvacam. Je to striedavo spinenie a krvacanie. Niekedy je nutny tampon niekedy intimka niekedy vlozka. Mate skusenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí