Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
začala jsem užívat antikoncepci Daylette na krvácení během cyklu, beru ji dnes 9 den a stále krvacim. Není to nějak silné, ale je to spíše růžový - světle červený výtok. Dočetla jsem se, že tělu trvá než si na prášky zvykne. Nepomohl některé z vás třeba Ascorutin na to? S přítelem jsme se dlouho neviděli kvůli pracovní cestě v zahraničí a rada bych, aby se mi to co nejdříve uklidnilo..
Jinak trvalo to krvácení některé třeba ty 3 cykly? Mě ještě trochu bolí prsa, jinak vše v pořádku. Děkuji za rady! ![]()
Já beru teď taky nove antinu a mám už 14 dnů špinění
už mě to otravuje, vypadá to že to nepřestane az po další menstruaci snad… Pohlav.styk taky odkládáme, ale teda nevím jestli by se něco stalo, jestli to prostě neřešit… Neporadí někdo? Díky
Já osobně jsem krvácela celý měsíc, ale bylo to spíš takové špinění, pouze na intimku. Novým platem to přestalo.. Ascorutin jsem na to nezkoušela, možná to trochu zmírní ale že by krvácení přestalo si nemyslím
ale tak za zkoušku nic nedáš ![]()
@Anetababeta Mě take stačí intimka, ale je to spíše krvácení. Štve mě to, snad to přestane po MS. Začala jsem prasky brát kvůli krvácení mimo MS a teď krvacím i tak
snad se to srovná. ![]()
Ahoj holky. Zacala som brat pred mesiacom antikoncepciu a uz mi bude za 4 dni koncit platičko ale ja neustale krvacam. Je to striedavo spinenie a krvacanie. Niekedy je nutny tampon niekedy intimka niekedy vlozka. Mate skusenost??