Naše dětičky

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky, které rády klábosí a podělí se o své drahocené rady s ostatními. Klidně se maminky přidejte, i když nemáte miminka narozené přímo v prosinci (jen orientační), čekáme na Vás a na vaše příspěvky. :-)))

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2131
3.5.12 07:04

@Janule81 jakou kaši jsi kupovala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
3.5.12 20:46

vlítla jsem do lékárny a měli tam asi 3 výrobce, tak jsem zatím vzala sunarku nemléčnou rýžovou kaši s kukuřicí bez lepku, ale počkám tedy do ukončeného 5. měsíce - to je za chvíli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
4.5.12 09:58

zuziku nám mudra radila rýžovou kašičku tuhle … pokud chceš začít s kašičkama začala bych touhle bez příchutě ;)

• Citovat
  • Upravit
2131
4.5.12 10:16

@Markul jj diky Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
4.5.12 10:57

@Markul a to se dáva spíše asi na večer ty kaše že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
4.5.12 18:07
@Zuzanda píše:
@Markul a to se dáva spíše asi na večer ty kaše že

to není pravidlo…můžeš i večer před spaním nebo můžeš začít dávat na obídek a můžeš to zkusit i lžičkou ..... a za 3 týdny po zavedení můžeš dávat už i 2× denně…(oběd, večeře) …na večer dávám kaši do láhve malinko řidší ( musíš mít ale na láhev širší dudlík aby kaše protekla a na oběd dávám lžičkou pokud zrovna nemám zeleninu)

• Citovat
  • Upravit
4157
4.5.12 20:10

kaši poprvé spíš přes den, některé děti potom trpí zácpa a nebo veliká žízeň, a na co dávat kaši 2× denně? já ji dávám jen občas před spaním, jinač už dáváme dopoledne ovoce v poledne masozelenina a začneme odpoledne jogurt s ovocem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
4.5.12 20:24

No můj výmysl to není to mi řekla mudra :nevim: … začala jsem s kaši a automaticky jsem začala večer, protože se prcek budil a mudra mi pak řekla, že po 3 týdnech mám ,dávat klidně 2× denně, a odpoledne lžičkou ať se na ní naučí ,pak zavést zeleninku a následně ovoce............... ale každá z nás je mamina a každý si to udělá po svém to byla jen moje rada jak to vyhovovalo nám…my problémy se zácpou atd…nemáme :palec: ;)

• Citovat
  • Upravit
Markul
4.5.12 20:25

Lemonkas a ty už dáváš jogurtek 8o a jaký kupuješ ???

• Citovat
  • Upravit
4157
4.5.12 22:02

markul mám koupený v ledničce, holandii, ale je to velkej kelímek a na víkend jedeme pryč tak dostane až v neděli s přesnídávkou…a pro prcky jedině holandie nebo choceňák nic jiného bych nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
5.5.12 11:05

a v tom je kravské mléko ?? to už se může dávat prdolům ?

• Citovat
  • Upravit
4157
6.5.12 20:24

markul na kojeni.net píšou o jogurtu mezi 8-9 měsícem myslím, a jsme na UM takže o ten měsím dřív můžeme a už nám byl půlrok, takže ho pomalu zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
7.5.12 16:56

aha aha to je dobré vědět

• Citovat
  • Upravit
Markul
7.5.12 16:59

holky dejte mi inspiraci ?? co mám ještě udělat za příchutě prdolovi už měl mekev, brokolici, banán, jablíčko, brambor už jsem zkoušela i masiko a různě jsem to i kombinovala … květák píšou od 10 měsíce, tak co jste prckům ještě dávali nevím co dalšího dát… jo a jahůdky a hruška mu nejely :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
3298
7.5.12 18:27

ja teda ještě nepřikrmuju, ale na tom kojeni.net najdeš další varianty
 http://www.kojeni.net/prikrmy.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů