Naše dětičky

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny maminky, které rády klábosí a podělí se o své drahocené rady s ostatními. Klidně se maminky přidejte, i když nemáte miminka narozené přímo v prosinci (jen orientační), čekáme na Vás a na vaše příspěvky. :-)))

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4157
7.5.12 20:31

markul petržel, pastynák, mrkev, dýně, brambor, rýže, cuketa, celer, brokolice, řepa, kukuřice, někdo dává i lusky a květák v půl roce, taky ho trošku dám až ho koupím, jablíčko, hruška, až budou tak merunky broskve švestky, meloun ochutnal a když dochází nápady, koukni na složení skleniček a tím se inspiruji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
12.5.12 12:01
@Lemonkas píše:
markul petržel, pastynák, mrkev, dýně, brambor, rýže, cuketa, celer, brokolice, řepa, kukuřice, někdo dává i lusky a květák v půl roce, taky ho trošku dám až ho koupím, jablíčko, hruška, až budou tak merunky broskve švestky, meloun ochutnal a když dochází nápady, koukni na složení skleniček a tím se inspiruji

aha dík :palec:

• Citovat
  • Upravit
3298
17.5.12 20:39

tak co je u vás nového?
jak jdou příkrmy?
my zkusily 3× kaši, a pár lžiček snědla, ale asi si pak vyhrajeme až u té mrkve :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
18.5.12 21:01

tak máme za sebou špenát a totálně se osypal :cert: :cert: už se to naštěstí spravilo, tak jsem najela na dýni a ok :palec:

• Citovat
  • Upravit
3298
18.5.12 21:26

to je tedy smůla, a to znamená, že znovu dáš až za dlouho? nebo jak? :think:
mě se sem tam osype z MM, když si zrovna dám něco jako čokoládu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
22.5.12 11:02

@Markul tak špenátek mu nesedl ju?To ja ještě nezkoušela teda prozatím jen mrkev a brokolici a maly ok papal a víc mu jela ta brokolice jsem čučela jako 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3298
22.5.12 18:00

zuzando - přikrmujete už? má hlad? :mrgreen: nebo jste na UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
22.5.12 18:54

zuzanda super profilovka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
23.5.12 08:16

@Janule81 ja to jen zkoušela ted jsme zase nic nedávaly ale pustím se do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2131
23.5.12 08:17

@Lemonkas Děkujeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
23.5.12 13:24
@Zuzanda píše:
@Markul tak špenátek mu nesedl ju?To ja ještě nezkoušela teda prozatím jen mrkev a brokolici a maly ok papal a víc mu jela ta brokolice jsem čučela jako 8o

jj taky nám jela více brokolice než mrkev …jinak pěkná fotečka zuzi :-)

• Citovat
  • Upravit
3298
23.5.12 20:23

já s příkrmy už vydržím do toho 6. měsíce, nic nám neuteče a pak budu na to „jenomkojení“ vzpomínat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
25.6.12 13:39

Ahoj holky, tak jak se vede. Nemám ted moc času jsem chodit, ale to vy asi taky ne. Jak vám rostou prdolkové. Kdo už má zoubky??? Co strava? My už jíme skoro vše ;)

• Citovat
  • Upravit
3298
25.6.12 20:09

Tak Nikča má 2 dolní jedničky a nedávno se jí prořízla jedna horní, a s příkrmy začínám lehce, zatím jen brambor a mrkev, a ještě musím vychytat kaši, protože zatím po ní zvrací :nevim:
a už se někde dětičky plazí? nebo snad lezou? naše holka má snahy zvedat zadeček a hrabat nohama, ale hlavu přitom zaboří do země, takže to nemá ještě vypilovaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
26.6.12 10:45
@Janule81 píše:
Tak Nikča má 2 dolní jedničky a nedávno se jí prořízla jedna horní, a s příkrmy začínám lehce, zatím jen brambor a mrkev, a ještě musím vychytat kaši, protože zatím po ní zvrací :nevim:
a už se někde dětičky plazí? nebo snad lezou? naše holka má snahy zvedat zadeček a hrabat nohama, ale hlavu přitom zaboří do země, takže to nemá ještě vypilovaný :mrgreen:

Náš Adasek taky škrábe ty nohy pod sebe… ještě se neplazí, ale snaha by tu byla :palec:. Jinak jsme pořídili chodítko. Sice je v něm tak 30 minut max. za den, ale je v něm šťastný jak blecha i na tu chvíli. Pořídili jsme to proto, že je strašný hopsalín. Jakmile ho má někdo na rukou, tak skáče neb chce chodit. Bobík to neumí, ale pořád je akční a nevzdává to :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny