Našla jsem u partnera drogy

Anonymní
19.3.25 22:26

Našla jsem u partnera drogy

Včera jsem šla do sprchy a mel hozene kalhoty na koši na prádlo. Oddelala jsem je a mezi nima byla peněženka, kterou neznám, má jinou… tak jsem se podivala, a tam byl prášek v takovým tom sáčku a trubicka na snupani :zed: jak mám na to reagovat? Měla jsem podezření dřív, že něco bere, přísahal, že ne, hmm, tak mě o tom presvedcil. Teď nevím, jestli si s ním o tom promluvit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.3.25 22:29

Kolikrát si se mnou nešel večer lehnout, byl divný… tak jsem ho nechala, pak z něho vylezlo, že nespal celou noc. Potom spal třeba 2 dny v kuse :zed: :zed: :zed: a vždy tvrdil, že na něho něco leze a přitom vím, že mu nic nebylo 8o

• Citovat
  • Upravit
37162
19.3.25 22:30

Už bych si balila věci. Nebo jemu věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.25 22:31
@JancaS84 píše: Více

No jenže to není tak jednoduché

• Citovat
  • Upravit
2873
19.3.25 22:32

Tak určitě bych si s ním o tom promluvila a hlavně kvůli toho, aby do toho hodně nespadl. Vím o tom sve, jaké je to zit s fetakem…a opravdu není o co stát. Ono když on nebude chtít sam, tak stejně nepřestane. Já drogy úplně nesnáším a netolerovala bych ani nějaké nárazové akce, kdy si dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.25 22:36
@Dn0712 píše: Více

Jenže já vím, že dřív frcel na piku celkem dost od jeho rodiny.. on mi to nikdy nepriznal. A kolikrát byl straaaasne v pohodě a z ničeho nic bylo 14 dní na ho.no on byl bez nálady :zed:… prostě brutalni výkyvy nálad. A ted to co jsem našla mě celkem dostalo 🤯

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.25 22:38

Já když se ho na to zeptám, tak udělá blbecka ze mně… a neprizna :zed:

• Citovat
  • Upravit
36203
19.3.25 22:41
@Anonymní píše: Více

Nojo, feťák. :nevim:. Já bych ho s tim konfrontovala, on se bude vymlouvat, že je to kamaráda :roll: No a pak je to na tobě. Děti spolu asi nemáte a tohle není partner pro budoucnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36203
19.3.25 22:42

To je úplně jedno, je to jasný. Pokud on si nedokáže přiznat problém, tim hůř. Tak mu kup test, jestli chceš mít něco v ruce.

Příspěvek upraven 19.03.25 v 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
19.3.25 22:42

Ja nevím, jaký mezi sebou máte vztah, ale v tomhle případě bych mu dala ultimátum. Vím, že je to tezke, když ho miluješ a chceš mu pomoct. Já jsem byla mladá, když jsem tohle zažila a myslela jsem, že se kvůli mě změní, ale on se nezměnil ani kvůli mě, ani když si pak našel novou partnerku a ani když s ní čekal dítě. Prostě na nějakou dobu vždycky přestal, ale pak to bylo od znova.

Nemusíš si z mé zkušenosti nic vzít, ale pokud nepřestane, bez od něj pryč. S takovým člověkem to nemá budoucnost. Já jsem to pochopila taky až za nějaký ten pátek, ale jsem ráda, že jsem se na něj vykaslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8579
19.3.25 23:19

Trubička na šňupání v peněžence :D To je zase co tohle za literární výtvor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.3.25 01:03

Prosím tě, ty teď řešíš, kdo bude mít argumenty a kdo komu bude kecat?!?! Opravdu zrovna TOHLE teď řešíš??

Prober se!!! Tvoje momentální myšlenky se mají ubírat směrem, KAM OD NEJ PŮJDEŠ.

Ten, kdo užívá opakovaně drogy, s tím nepřestane. Tohle nemáš šanci vyhrát, nemá smysl začít plýtvat svůj čas a energii a začít s ním řešit „a kdy a proč a jak dlouho a předtím…“.

A že není jednoduché odejít? Asi není. Ale jestli máte dítě, tak opravdu chceš, aby někdo, kdo užívá drogy, vůbec sahal na tvoje dítě?!?? Natož, aby ho vychovával???

Prosím tě, zapni mozek, kapitolu o nějakém diskutováním s ním úplně přeskoč, a začni se zajímat o možnosti, kam půjdeš pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11986
20.3.25 02:08

A v čem? Naopak je to jednoduché jako facka…on droguje to je jiste takže buď chceš žít s fetakem nebo ne. Pokud ano tak nic neres, ale počítej s tím že se ti brzy začnou ztrácet peníze, pak i veci a dost možná tě třeba i zmlátí až bude v radši nebo naopak nebude mít na dávku a ty po něm budeš neco chtit…treba aby ti dal na najem…Pokud ne,.jakože asi ne z toho co píšeš tak ho bud vykopni nebo odejdi podle vaší bytové situace. Jestli se ho bojíš tak to udělej v době kdy je pryč. Sbal si věci a odvez si je a jen mu řekni/zavolej/nápiš že s fetakem nebudeš. Nebo mu sbal saky paky a dej před dveře a nech vyměnit zámek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
20.3.25 03:01
@rmot píše: Více

Asi nadějná spisovatelka, co má za vzor Anne Elizabeth Campbell Bard. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
858
20.3.25 03:11