Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim o radu, dnes tomu bude 7 dni co jsem podstoupila miniinterupci. Problem je v tom ze stale krvacim. Vzdy behem dne se mi krvaceni spusti alespon 4 krat. Bud je to cista krev nebo spineni. Posledni dva dny spise krev. Mate s tim nekdo zkusenosti? Na kontrolu mam jit za tyden. A ted je vykend takze k doktorovi pujdu az v pondeli zda je vse ok. Nezda se mi
Přesně nevím, miniinterupci jsem nepodstoupila, ale byla jsem na revizi po spontánním potratu, a krvácela jsem taky docela dlouho po tom zákroku, myslím že týden nebo 10 dní to bylo určitě. ale někdo ti určitě poradí lepší zkušenost.
Já byla 2× na revizi po dvou SP, a po první revizi jsem snad ani nešpinila, po druhé revizi jsem ještě nějakou dobu krvácela, tak jsem z toho byla trošku vykulená, ale bylo to v pořádku
Nemám za sebou ani interrupci, ani revizi, ale není po těchto zákrocích náhodou tělo stejně jako po porodu jakoby v šestinedělí? Hormony se srovnávají, tělo se dává do kupy, pak by to byl normální stav..
@MSM20
byla jsem na miniinterupci, a krvácení je normální relativně ještě týden potom…když mě pouštěli bylo mi řečeno že to za pár dní odezní, a samozřejmě je potřeba dodržovat klidový režim a nepřetěžovat se, tzn. nezvedat nic těžkého apod…takže počkej do pondělka a v pondělí ráno si skoč k dr. a uvidíš, ale řekla bych že to bude ok…každá je jiná, a každá máme jinou stěnu dělohy - a miniinterupce je invazivní zásah…pokud by jsi ale měla nějaké větší bolesti apod.tak být tebou navštívím pohotovost…
Pred lety jsem pod tlakem okolnosti taky sla na mini a krvacela jsem taky urco ten tyden…pokud nemas nejake extra bolesti, tak bych asi extremne nepanikarila ![]()
pred mesicem mi oznamili ZT a odeslo to samo…silne jsem krvacela asi 4 dny a spinila jeste dalsi tyden ![]()
Jak uz tu zaznelo, kdykoli prcek at uz jakemkoli stadiu a jakymkoli zpusobem opusti tve telo, jsi v sestinedeli a telo se srovnava…nekdy rychleji, nekdy pomaleji. Vim i o pripadech, kdy holky v te dobe dokonce i znovu otehotnely ![]()
Ahoj holky, jsrm skoro 5 tyden po miniinterupci a jeste se nedostavila msm. Pred 5 dnemi jsem delala test ale vysel negativni. Za jak dlouho se dostavila vam po revizi nrbo po interupci?
Prvne 6 tydnu po revizi a podruhe 4 tydny po revizi. Za to ale nejspis mohlo uzivani Gynexu..
Koncem pátého týdne. Mudra mi říkala, že do žti týdnů bych to měla dostat, pak se mám kdyžtak stavit na vyvolávačku. Koncem pátého týdne jsem MS dostala.
Uvádí se že do 6ti až 8mi týdnu po. ale 8 už je fakt max. Takže ještě klídek ![]()
Dekuji vsem za zkusenosti ja jsem na interupci byla presneji 30.8 tak snad dorazi…
Ahoj holky, prosím vas jsem po miniinterrupcí tři dny a od soboty mám natelke prsty na rukou a svedi me nohy, chodidla, nárt a v noci se mi vždy udělají pupinky na zádech a loktech, ale pak ráno nic. V životě jsem nic podobného neměla, je to vážně velmi nepříjemné. Myslíte, ze to ma na ten zákrok nějaký vliv, stalo se vám to? Děkuji za všechny odpovědi…