Následky po miniinterupci

644
6.9.13 16:17

nasledky po miniinterupci

Prosim o radu, dnes tomu bude 7 dni co jsem podstoupila miniinterupci. Problem je v tom ze stale krvacim. Vzdy behem dne se mi krvaceni spusti alespon 4 krat. Bud je to cista krev nebo spineni. Posledni dva dny spise krev. Mate s tim nekdo zkusenosti? Na kontrolu mam jit za tyden. A ted je vykend takze k doktorovi pujdu az v pondeli zda je vse ok. Nezda se mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
247
6.9.13 16:28

Přesně nevím, miniinterupci jsem nepodstoupila, ale byla jsem na revizi po spontánním potratu, a krvácela jsem taky docela dlouho po tom zákroku, myslím že týden nebo 10 dní to bylo určitě. ale někdo ti určitě poradí lepší zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
6.9.13 16:31

Já byla 2× na revizi po dvou SP, a po první revizi jsem snad ani nešpinila, po druhé revizi jsem ještě nějakou dobu krvácela, tak jsem z toho byla trošku vykulená, ale bylo to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
6.9.13 16:50

Nemám za sebou ani interrupci, ani revizi, ale není po těchto zákrocích náhodou tělo stejně jako po porodu jakoby v šestinedělí? Hormony se srovnávají, tělo se dává do kupy, pak by to byl normální stav..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.13 16:58

@MSM20
byla jsem na miniinterupci, a krvácení je normální relativně ještě týden potom…když mě pouštěli bylo mi řečeno že to za pár dní odezní, a samozřejmě je potřeba dodržovat klidový režim a nepřetěžovat se, tzn. nezvedat nic těžkého apod…takže počkej do pondělka a v pondělí ráno si skoč k dr. a uvidíš, ale řekla bych že to bude ok…každá je jiná, a každá máme jinou stěnu dělohy - a miniinterupce je invazivní zásah…pokud by jsi ale měla nějaké větší bolesti apod.tak být tebou navštívím pohotovost…

• Citovat
  • Upravit
1768
6.9.13 17:21

Pred lety jsem pod tlakem okolnosti taky sla na mini a krvacela jsem taky urco ten tyden…pokud nemas nejake extra bolesti, tak bych asi extremne nepanikarila :think:

pred mesicem mi oznamili ZT a odeslo to samo…silne jsem krvacela asi 4 dny a spinila jeste dalsi tyden :roll:

Jak uz tu zaznelo, kdykoli prcek at uz jakemkoli stadiu a jakymkoli zpusobem opusti tve telo, jsi v sestinedeli a telo se srovnava…nekdy rychleji, nekdy pomaleji. Vim i o pripadech, kdy holky v te dobe dokonce i znovu otehotnely :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
3.10.13 13:24

Ahoj holky, jsrm skoro 5 tyden po miniinterupci a jeste se nedostavila msm. Pred 5 dnemi jsem delala test ale vysel negativni. Za jak dlouho se dostavila vam po revizi nrbo po interupci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
3.10.13 13:31

MS jsem dostala 6 týdnů po revizi, na den přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
3.10.13 13:36

Prvne 6 tydnu po revizi a podruhe 4 tydny po revizi. Za to ale nejspis mohlo uzivani Gynexu..

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
3.10.13 13:51

Koncem pátého týdne. Mudra mi říkala, že do žti týdnů bych to měla dostat, pak se mám kdyžtak stavit na vyvolávačku. Koncem pátého týdne jsem MS dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.10.13 13:59

5.týden od zákroku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
3.10.13 14:39

@MSM20 tuším že někdy po tom 5. týdnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
3.10.13 14:46

Uvádí se že do 6ti až 8mi týdnu po. ale 8 už je fakt max. Takže ještě klídek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
3.10.13 16:31

Dekuji vsem za zkusenosti ja jsem na interupci byla presneji 30.8 tak snad dorazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.2.14 11:33

Ahoj holky, prosím vas jsem po miniinterrupcí tři dny a od soboty mám natelke prsty na rukou a svedi me nohy, chodidla, nárt a v noci se mi vždy udělají pupinky na zádech a loktech, ale pak ráno nic. V životě jsem nic podobného neměla, je to vážně velmi nepříjemné. Myslíte, ze to ma na ten zákrok nějaký vliv, stalo se vám to? Děkuji za všechny odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová