Našpiněné prádlo - systém

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
732
17.7.25 15:07
@Anonymní píše: Více

Zní to trochu jak u nás, s těmi pyžamy tooo máme úplně stejné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8904
17.7.25 15:08

My teda dělíme věci na pracovní. Domácí původně pracovní (elegantní ale stejně pohodlné) a vyloženě pracovní na ven. Každý jak mu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
17.7.25 15:10
@Kelsey1 píše: Více
venku x doma :mrgreen: A jako ven do vezmu klidně džínové kraťasy nebo na doma sportovní šaty. Jen na doma mám většinou crop top a kraťasy. Zas etakhle bych ven nešla, většinou to jsou pyžama :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
17.7.25 15:10
@Midaku píše: Více

Jenže jestli třeba moje děti budou po mně, tak se naučí po sobě pravidelně uklízet až ve vlastním 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17213
17.7.25 15:17

Já mám ve své skřini poličku, manžel věšák na dvěřích pracovny, dítko šuplík ve své komodě… na židli nebo na němém sluhovi, prostě na očích, bych nic nesnesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8652
17.7.25 15:21

@Kolicek95 ano, obávám se, ze moje děti budou to stejný. Ja sama jsem se uklízet (a mít ráda poradek) naučila az s vlastním bydlením a s dětmi, které produkují ten bordel, co mi vadí… No lepší pozdě nez nikdy :mrgreen: ted se mi prostě nedaří, aby děti uklidil neco samy od sebe. Hodí vyslecene tepláky na zem a jdou. Stačí se na dítě podívat a ono ty tepláky odnese, ale samo od sebe bez toho mého popichnuti to prostě neudělá. Jako ja v jejich věku, nemám si na co stěžovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.25 15:24
@Midaku píše: Více

Mam to úplně stejně, no :roll: ještě navíc hračky :roll: hroznej zvyk nosit je dolů.. A hned to samozřejmě neuklidi, protože si s tím přece ještě bude hrát :roll:

• Citovat
  • Upravit
8904
17.7.25 15:30

Hračky dětí časem budou ubývat a pak zmizí. Uvidíte.
U nás momentálně roztahuje hračky jen pes :mrgreen:. To je jediná stopa po hračkách u nás. On má doma proutěný košík, kde má svoje propriety jen na doma. Jak dneska prší, tak je s námi doma, když my nejsme s ním venku. A první kam letěl, tak bylo ňůrat do koše. Všechno zas rozházet. Pak si spokojeně lehl. Rozhází všude po zemi. Vezme si jen jednu, ale zbytek si neuklidí. Když jdeme a sbíráme, tak jde a zas rozhází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30811
17.7.25 15:37

Máme čtyřšuplíkovou komodu, každý má svůj šuplík na roznošené věci. Děti od mala ty svoje mají polepené samolepkami, aby si je poznaly - žabičkový a pejskový šuplík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
17.7.25 15:54

Holky to mají na židli nebo křesle. Když byly malé, tak jsem na to měla volnou poličku ve skříni nebo šuple v komodě.

Mám to tak i já. Nosím každý den něco jiného, nevím ani proč, asi se na to vykašlu. Jak se mi to nezdá, dám vyprat.

Mrzí mě, že je lidem, co denně dávají vše do prádla, jedno, že plýtvají drahocennou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4216
17.7.25 15:55
@Anonymní píše: Více

Hračky ještě dobrý, ale u nás se pořád něco vyrábí, tvoří, takže všude chaos, když ho chytne kreativní chvilka
Schovává si věci, ze kterých bude vyrábět… provrtaný stůl, tavka, barvy, štětce, pastely. Vyšívání, háčkování, no už to neřeším. Jedou týdně si tam uklidí a je to jeho prostor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
17.7.25 15:58
@nikitice píše: Více

Já i tričko klidně 3 dny. Nejsem typ, co se potí a je cítit (pokud nejsem dvě hodiny v zahradě na sluníčku). Někdo to považuje za prasárnu, ale já čuchnu a buď dám prát nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8904
17.7.25 16:01
@nikitice píše: Více

Sice nevím, co já s tím. Ale dobře :mrgreen:. Jak ty fotky vidím. Nesdílím celkově tvůj vkus. Nedala bych si ani jedno na žádné fotce nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
17.7.25 16:06
@Kelsey1 píše: Více

No já chtěla ukázat rozdíl doma styl pyžamo a ven třeba šaty. Obdivuji, když má doma kamarádka šaty a nezaprasí je ani při vaření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
17.7.25 16:10
@Aries6 píše: Více

Třeba doma si vezmu triko druhý den také nebo když v něm jdu jen někam na chvíli. V práci mám dvanáctky plus cesta v mhd, takže i když triko nesmrdí, tak bych si ho druhý den nevzala. On to má každý i podle práce nebo jestli má obchod naproti nebo musí jet někam dál do města. Doma nosím i legíny s volným trikem a do města bych v tom nejela. Kdyby byl obchod v ulici, tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný