Kouření na balkoně/lodžie

105
13.7.25 13:39

Kouření na balkoně/lodžie

Kuřáci pověz te svůj názor 😃

Příspěvek upraven 13.07.25 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
105
13.7.25 13:40

Část podnájemní smlouvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21582
13.7.25 14:26

Ano může, pokud tím kouřem neúměrně obtěžuješ sousedy. To nemá co dělat s tím, že máš lodžii v podnájmu. Toto se řídí občanským zákoníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.7.25 14:33

Na balkoně kouřím převážně těšte po půlnoci (stávám do práce)a pak až v večeru mezi 18-19 hod než chodím spát…

Nejsem jediná kuřák/kuřačka v paneláku…
Pro to se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
13.7.25 14:45
@Antibiotika píše: Více

nevím, jestli ti to můžou zakázat. Ale taky máme nad sebou takové sousedy snů. Hlavně přes léto je to chuťovka. Hned jak si zapálí, máme smrad v celém bytě. Taky hulí i v noci, to je taky fajn, kolikrát mě ten smrad probudí, když máme otevřené okno nebo balkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
13.7.25 14:54

To je veľkorysé :D Nie je nad to, keď susedom vykúriš byt večer a tesne po polnoci, v čase, keď sa dá v lete konečne vyvetrať.
Takýchto susedov na pohľadanie máme nad sebou. Tí ešte hulia opretí o zábradlie a popol oklepávajú z balkóna dole. Pravidelne ho potom zametáme na našom balkóne, balkónovom nábytku, či ho nachádzame v kvetináčoch. Prádlo už vonku ani nesušíme, to by sme ho mohli po osušení oprať znova. Fakt humus.
Neviem, či ti to môžu zakázať, ale myslím, že veľa tvojich susedov by sa potešilo.
:poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
13.7.25 14:56

Ano, může. Povětšinou se jedná o společné prostory domu. Doufám, že už brzo přijde doma, kdy to zakážou úplně všude a všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
13.7.25 15:28

Žila jsem x let v domě s mega kuřákem. A děsný. :pocitac:
Vraždila bych za to. Ještě velká část kuřáků je bezohledná. Stylem je to jedna nebo dvě cigarety, to tě nezabije.
O smradu v domě a oblečení nemluvím. Neskutečně mi vadí kuřáci. A i ti, co mají zahrivany tabák nebo vapuji nebo já nevím co všechno. To je taky děsný smrad.
Ještě když to hulí v práci v místnosti. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.7.25 16:07

Děkuji všem za názory ale ptala jsem se na něco jiného a ne komu vadí kuřák!

Díky všem a vlákno mažu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
13.7.25 16:20

Je tak složité pochopit, ze kouření je zlozvyk, ktery obtěžuje nevhodným zápachem ostatní lidi?
Jak ti bude, kdyz začnu pod tvým balkonem pravidelne pálit pneumatiky? Asi se ti to nebude líbit, ze? Ale ja jsem na paleni pneumatik závislá, jsem na svém balkonu a je mi jedno, ze nemůžeš větrat, je ti na zvracení a vadí ti to!
Je nas tu moc a musíme byt k sobě vzajemne ohleduplni, což napriklad zahrnuje neprodukovani smradu, nevyluzovani hlasitých zvuku v době nočního klidu nebo treba pouštění slabších sednout v tramvaji.

• Citovat
  • Upravit
11759
13.7.25 18:36

Je to nepříjemné pro ostatní.
Hlavně pro nekuřáky.
Ty si za sebou zavřeš dveře a nejde ti to do bytu.
Třeba u nás takový kouř od sousedů proleze celý byt.
Navíc mám nemoc, kde dýchání kouře/výparů mne pomalu zabíjí.
Děti mají astma. A musíme to dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.7.25 20:56

Nejsem kuřák a mně to zase až tak nevadí. A to tady sousedé kouří občas i jiné věci než jen běžné cigarety :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrg
546
13.7.25 22:50

Jsme ve středovém bytě, bez balkonu, okna jen jedním směrem. Krajní byty mají lodžie a sousedi ze všech stran jsou kuřáci :zed: večír dám spát malého a pak když si jdu lehnout je to jak kdyby seděli přímo v ložnici a kouřili rovnou tam :poblion: ráno mne pravidelně budí smrad na půl 6, je to hnus a naprosto sobecké chování. Větrat musím, přes den to tu máme zabedněné, ale nedalo by se tu vydržet, aspoň v noci to musíme trochu vyvětrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný