Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@vokishka no jasne, ze ne
ale nikdo si nikdy nestezoval, tak me nenapadlo, ze to nekomu leze domu! Mozna i proto, ze vetsina baraku kolem me byli a jsou kuraci. Taky si rikam, jestli nejsem nejaka divna, ze mi to az tak vadi…fakt me to vzbudi v noci! A ten cich teda je ted fakt ostrejsi tak o 70%..Mozna to nenavidim proto, ze vim uz, co krom raka to dokaze…o oba rodice jsem se starala do konce, umreli doma, nic hezkyho…krom tela odesla i hlava, nvm co je horsi…divim se, ze jsem neprestala driv!
@Veveří nj…zjistila jsem, ze jsem tak zavisla, ze me to omezuje…bylo mi uz trapny pred sebou, ze specham od vnucky na cigaro! A navic, ti moji rodicove milovani nestastni, je to znicilo…chci zit a umrit jinak.
@Herbacek píše: Více
tak máš aspon svoji medicínu, tak říkajíc. Mě to taky obtěžuje, neskutečně, smrdí to pocelém bytě, i v noci. Ale nechodím si stěžovat. Takže aspon vidíš, jaké to je.
@vokishka píše: Více
Ono ani když kouří doma, tak to ve starém paneláku není výhra. Soused čudil u digestoře, nebo na WC. Stoupačkama se to samozřejmě rozlezlo všude. Prostě je to nechutný a všeobtěžující zlozvyk. ![]()
@Evkad jo, tak to je blbý. Jedině napsat nějaký vzkaz na nástěnce. Ale to moc nepomáhá proti blbům. ![]()
@vokishka.. a to nedelas dobre. Veci, ktere nam vadi, se maji budto prijmout, nebo resit. Jinak si zadelavame na pruser, treba i zdravotni. A nemam ted na mysli nasledky pasivniho koureni. Era ticheho brblani a udusavani pocitu uvnitr snad uz, hergot, davno skoncila, ne?? A v neposledni rade tenhle tvuj pristup typu:" Kdyz me chcipla koza, tak at sousedovi chcipne taky!"..ten je teda uplne mimo ![]()
Jakože ten čouďák přestane kvůli ní hulit? Ty naivo. Spíš ji pošle do pr.dele. ![]()
@lucad77 no jisteze neprestane! Ale asi jsi nepochopila, co jsem psala ja. Kdyz se mi neco nelibi, tak to reknu a resim. A ne ze drzim hubu, zere me to a pak na netu nekomu cizimu, kdo za muj problem nemuze a nemuze mi ho ani pomoct vyresit, napisu:„Dobre ti tak, to mas za to!..aaach, to se mi ulevilo!“
Mne se neulevilo. Prostě mi to pripada jako spravedlnost a přála bych to vsem kurakum zažít. Kdyz jedni sousedi hulili v chodbe panelaku, tak za nimi manzel sel. To je v pravidlech. Na balkon pravidla nemame.