Nástavba po vyučení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Musíš si zavolat do té školy a zeptat se. Případně se hlásit příští rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podávala jsem přihlášku ještě na učňáku. Na škole mi dali papíry já je odnesla vyplněné do kanceláře a konec, hotovo.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
příští rok, předpokládám, že když je to maturitní obor, musíš dělat přijímačky od Cermatu v oficiálním termínu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly píše: Více
To asi ne. Nebo je to novinka. Syn měl 2 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pět let je pro toho, kdo se bude učit od prváku, ne. Nástavba je něco jiného. Nemůže to být stejně časově.
edit koukla jsem na místní učnák a je tam pořád dva roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď je ve druháku naše asistentka pedagoga, co stihla jeďte dálkově na tři roky. Letošní studenti mají dálkové studium na pět let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak asistent pedagoga asi není nástavba na ucnak, ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, ale celkem logicky dělají maturitu v jiném oboru, tedy je to naprosto klasické studium střední školy a nikoliv nástavba, takže nemusíš koulet očima…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A je to nástavba ve stejném oboru, nebo zcela nová škola? Teď jsem koukala na školu v Pardubicích i Hradci a opravdu nabízejí dvouletou nástavbu pro absolventy určitých oborů. Třeba cukrář, kuchař,.. si může dodělat nástavbu technologie potravin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je taky nástavba na dva roky, chodí se jeden den v týdnu. Zrovna tam nastoupil přítel mojí dcery. Na jaře dodělal učňák a už nechtěl studovat prezenčně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím letos jsem dokončila učňák a chtěla bych zkusit i nástavbu nevíte jestli je to ještě možné? Žádné info jsem o tom nenašla a např spolužáci co se dostali říkali že třídu mají plnou tak mi také neporadí