Učitel autoškoly se mnou odmítá dodělat kondiční jízdy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A to si budeš dodělávat kondiční jízdy před, nebo jak?
Mně přijde hrozně dlouhá ta doba co nejezdíš, dle mého to chce prostě jezdit hned … Bála bych se, že ty jízdy neudělám po takové době znova.
Jinak bohužel neporadím. Ale držím palec. ![]()
- Citovat
- Upravit
A onto ma nejak sam svoji tu autoskolu? Pokud jo, tak asi bohuzel smula na vyber. Pokud ne, tak ma nejakeho nadrizeneho/zrizovatele?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beruska999999 právě že si ji během mého výcviku udělal pod sebou… kdyz jsem začínala byla jsem pod 1 společnosti autoškoly a on během mého výcviku si to dal pak sám pod sebe no… a to asi bude problém
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Jak si to může dát sám pod sebe? Snad jsi měla nějakou smlouvu s tou autoškolou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 nevím… bylo mi řečeno, že dostal povolení a má svoji autoskolu… smlouvu mám ale učitel je furt stejný že jo
- Citovat
- Upravit
Ale jestli máš smlouvu s autoškolou xx tak bych šla tam a udělala bugr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, že s nimi máš smlouvu tak chceš dokončit autoškolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To myslíš vážně tuhle otázku?
Chceš něco řešit a pak nevíš jestli to má smysl.
Pořád všechno jen ti ostatni i ty máš svůj podíl viny, že to trvalo dlouho.
Nikdo nemůže za to, že ty nemůžeš protože - ten výpis proč úplně zbytečný, protože ty jsi prostě sama.
Tak s tím prostě musíš počítat a riziko, že ti nekonečně někdo půjde na ruku je velké.
Taky chci mít vše rychle splněno a pokud vidím z druhé strany neustále nějaké překážky, tak tenhle zájem přesouvám nikam, protože je to nekonečný oser.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
No, pokud chápu správně, tak neudělala jízdy, takže nejspíš chce dokupovat nějaké další, takže je otázkou, zda toto smlouva toto řeší, ty „standardní“ s velkou pravděpodobností odjezdila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek co prosím?!!! Ano měla jsem dost času pres zimu jsem autoskolu nechtěla dělat a ani moje práce mi to časově neumoznila! Byla jsem na jaře na operaci 2 měsíce doma! V létě upřednostňoval rychlokurzy a těch zkoušek nebylo tolik jelikož komisař i učitel měli volno!.. kdyz jsem měla začít v září přišly povodně a do pátku se nejezdilo! Cesty opravily od pondělí jezdí autobusy vše… tohle není moje chyba že 3 týdny se nedalo jezdit
- Citovat
- Upravit
Tak jak to popisuješ je to nesmysl. Ty máš smluvní vztah s nějakou společností, která má nějaké konkrétní obchodní označení a své IČ. Pokud si mezitím autoškolák udělal svou živnost, tak on je jiná obchodní společnost se svým vlastním odlišným IČ, kterému ty jsi nezaplatila a nemáš s ním žádný obchodní vztah. Takže máš právo vše dělat a řešit pod tou autoškolou, které jsi zaplatila. Na tvém místě bych volal do té autoškoly a buď trval na dokončení výcviku a zapsání ke zkouškám, nebo máš právo si najít jinou autoškolu a vyřídit si přestup.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle má poměrně jednoduché řešení. Najdi si na netu jinou autoškolu (doporučuju prohlídnout předtím recenze), do té své původní zajdi a řekni, že chceš papíry na přestup. Dají ti doklady o tom, co máš odježděno. Zpravidla se za to něco platí. S nima zajdi do své nové autoškoly (ale předtím se s nima domluv, jestli tě vezmou, bo teď mají všude plno žáků, neboť dělají i ty sedmnáctileté), připlať si pár jízd, a pak jdi normálně na zkoušky. Mělo by to klapnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám takový problém a jelikož ho nyní nemám kde vyřešit, chci se aspoň vypsat. Dělala jsem autoškolu neprošla jsem z jízd takže jsem musela opakovat.. mělo na to dojít v létě, ale učitel furt výmluvy typu: že má dovolenou 14 dni, pak že má hodně lidí na rychlokurz atd.. takže k tomu nedošlo, v září když jsem chtěla tak dcera 3 roky dostala neštovice a jelikož jsem sama na ní tak jsem byla na OČR.. a pak přišly záplavy.. zahradu nemáme v zahrádkářské kolonii tam je jedna velká Díra a být Jakš takš žije byla tam sice voda ale asi furt dobrý oproti jiným. Volala jsem mu minulý týden jak je na tom autoškola, že se furt nejezdí cesty jsou zničené a opravy jdou pomalu.. ve středu mi volala kamarádka, že autoškoly od úterý jezdí ale učitel mi vůbec nedal vědět, žádné info nic.. kdyz jsem mu volala vzal mi to až včera s tím že už to nestíháme udělat ty jizdy jelikož nemá čas jede na dovolenou opět, a má lidi co byly dříve predemnou než já!! Takže mě to naštvalo!!! Nevíte co s tim dělat kam se obrátit? To je chování toto… musela bych jinak autoškolu opakovat celou i včetně testu což už jako nechci