Učitel autoškoly se mnou odmítá dodělat kondiční jízdy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8453
5.10.24 12:48
@JancaS84 píše: Více

Přesně tak. On tam snad není jediný učitel ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3018
5.10.24 15:29
@Anonymní píše: Více

No tak uprimne, temer ani jedna z techto okolnosti neni problem toho ucitele :nevim: Mimo ty rychlokurzy, ale to tak proste byva, ja taky delala rychlokurz v lete, jinak bych to mela hrozne komplikovane :nevim: Na volno maji taky vsichni narok. Takze by bylo fajn se taky trochu chytit za nos. Nicmene rady tady jsou, bud se nejak domluvis, nebo si zarid ten prestup nekde, kde to nevisi na 1 cloveku a maji kapacitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10960
5.10.24 16:39

@Beruska999999 právě protože to není problém instruktora.
A přes zimu zase nechtěla, nechapu proč - právě zima je na autoškolu fajn. Vyzkoušet si co nejvíce situací, které mohou nastat.
Od snehu, namrzlé cesty, neudržované cesty, šera, je toho mnoho…
A joo její práce - takže zase její bariéra.
Pořád čeká na cosi ideálního, ale ideál nebude nikdy, tak prostě nebude mít nic, když se neumí domluvit.
Ale čekat na to, že ona bude mít čas a v ten okamžik všichni ostatní, když už cosi ví o jejím smyslu plánování, tak to je těžké a nedivím se neaktivitě instruktora, že to zase zruší?
Má to být její aktivita, nehledě na to, že nemusí mít stejného instruktora, zavolá do autoškoly, kde se zapsala vyřízeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 20:56

@Trojlístek tady je jen 1 instruktor! V zimě jsem nechtěla dělat řidičák jelikož tady na horách je vždy- 17 a plno sněhu! Pro mě strach tak proč to nechat na jindy až budu v klidu… na jaře to nevyšlo moje operace a pak jelikož tu je jen 1 komisař tak kdyz byl mimo a nedelaly se zkoušky tak nemohu měsíc čekat než půjdu ke zkouškám… musim jezdit a max 2 dny a jít na zkoušky! A mimochodem byla jsem domluvená má září ale přišly povodně 3 týdny se nejezdilo kvůli cestám až od pondělí budou jezdit autobusy a vše do ted se nikdo nikam nedostal takže to není moje vina že se skoro měsíc nejezdilo jelikož nebylo po čem! A moje práce byla jsem 2 krát ve zkušební době tam si volno vzít nemohu!

• Citovat
  • Upravit
8453
5.10.24 20:58

Přidala bych víc vykřičníků, ať to má větší grády  :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
5.10.24 21:05

Zapomněla jsi na neštovice dítěte

• Citovat
  • Upravit
545
5.10.24 21:07

Tomu nerozumím. Přece po absolvování autoškoly se další jízdy musí platit. Jiná autoškola tam u vás není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
5.10.24 21:07

Naopak jsi do té zimy měla jít. Měla jsi jedinečnou šanci se na tom naučit jezdit. Naopak dělat autoškolu za různých podmínek je nejlepší - naučíš se toho nejvíce. Celkem bych chtěla vidět, jak s čerstvým RP polezeš na sníh v -17, když jsi na tom nikdy nejela, to auto se chová úplně jinak, atd… někde v horách. Navíc jako samoživitelka s vědomím, že zřejmě máš za sebou dítě …

• Citovat
  • Upravit
101606
5.10.24 21:11

No, takže:
1. Vždy -17 a hromady sněhu… ses nám teleportovala minimálně do Alp
2. Tvůj problém, žes nechtěla přes zimu jezdit, to je ztráta cca 4 měsíců na tvé straně
3. To žes byla 2× ve zkušební době je taky tvůj problém a ne instruktora a ne, neveřím tomu, že by se nedalo jezdit po práci… takž to máme ztrátu dalších cca 4 měsíců, opet na tvé straně.
4. Nějak jsem si nevšimla, že by byl vyhlášený vyjímečný stav, takže nebyl problém jezdit o 20 km jinde
5. Nevidím důvod, proč by nemohla čekat na zkoušky měsíc.
6. Ano, po přečtení tvého elaborátu celkem chápu, proč se instruktor nepřetrhne s tím, že zrovna ty a teď chceš jízdy… Takže dupat nožičkou můžeš jak chceš, ale jestli jsou to kondičky navíc, tak je prostě nemá kapacitu a tečka. Pokud s tebou odjezdil ty zahrnuté ve výcviku, tak on má splněno a tebe ve zkouškách nijak neomezuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 21:13

@emmimmi musíš si zaplatit výcvik znovu 28 jizd když neuděláš jízdy zkoušky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.24 21:14

@kocourGarfield poslední jízdy jsem dělala 3.12 takze sníh byl a i teploty - 17 a stačilo mi… jeden velký led cesta a už nikdy… až budu vyjezdena klidně ale nee když dělám důležité zkoušky a je to poprvé

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
5.10.24 21:27
ty jsi ty zkoušky dělala v prosinci? A od té doby jsi neřídila?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.24 21:30

@j.a.n.i1 1. Pocházím a bydlím v Jeseníku- Praded hory tady ta zima je! 2. 3.12 jsem dělala 3 pokus zkoušku- 17 mrzlo, 20 cm sněhu cerstve napadl a chumelilo myslím si že stres udělal své a nechtěla jsem riskovat že to poseru zase!! 3. Pokud makám do 16h a autobusy jedou co hodinu než se dostanu do místa B je 35 minut a ucitel buď měl plno už a nebo prostě rekl ze tak pozdě jezdit už nebude a že chce ráno jezdit já si nemůžu 14 dni vzít volno ráno. 4. JSEM Z JESENICKA, JESENIK! VIDELA JSI ZPRAVY??? TADY JE VYHLASEN stav nebezpečí do 15.10 tudíž jsou tu jistá omezení!!! Nemáme cesty, je tu vojsko nemáme mosty, plyn elektřinu vodu pitnou nic… od pondělí by měl začít život zase běžet a měla by být hromadná doprava do ted tu je zákaz jezdit, musíte mít povolení nebo trvalý pobyt tady! Takže milá zlata chyťte se za nos! Přišla jste o něco?? Asi ne! 5. Nemůžu odjezdit 28 jizd a čekat 30 dnů na zkoušky! Vždyť to je blbost to zapomenete vše a vy musíte udělat jízdy a do 3 dnů ke zkoušce jinak to je špatně! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8302
5.10.24 21:31

Mít řidičák není povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 21:34

@kocourGarfield ne! Máte rok na dodělání autoškoly musíte si koupit znovu 28 jizd 15 tisic a pak na zkoušky byly jsme domluveni na jaro hold to nevyšlo kvůli operaci, v létě zase nebylo místo a ted povodně… my jsme z Jesenicka tady je 1 komisař jinde se jezdit nedá a do teď se k nám nedalo dostat z jiné vesnice byly jsme odriznuti nemáme plyn, elektřina chybí na některých místech, vojáci staví mosty, silnice se rychle dělají… myslela jsem ze kdyz 3 týdny díky tomuhle nemohu jezdit že se mi prodlouži termín aspoň jelikož tohle není moje chyba měla jsem přihlášené jizdy… ale to je jedno, vidím že tady je víc rejpalu než ti co by poradily

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze