Učitel autoškoly se mnou odmítá dodělat kondiční jízdy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.10.24 21:35

@Zeoli není, vím ale přijde mi že jste luzr bez.. dívají se divne lidi když řeknete nemám řidičák

• Citovat
  • Upravit
24636
5.10.24 21:36
@Anonymní píše: Více

Já ho mám a nejezdím. Nikoho to nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
5.10.24 21:51

Asi bude lepší, když ten řidičák fakt nedostaneš, když jsi schopná během týdne vše zapomenout…
A ne, není potřeba jezdit jen v tvé díře, dá se jezdit kdekoliv jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 21:54

@j.a.n.i1 asi těžko se může jezdit někde jinde když je autoskola pozastavena do doby než se bude moct jezdit! Zkoušky taky nemůžu vykonat v jiném městě snad ne!

• Citovat
  • Upravit
101611
5.10.24 21:56

A proč by měla být autoškola pozastavena? Autoškola může jezdit kdekoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10960
5.10.24 22:13

Bych raději, kdyby jsi ten ridicak fakt neměla.
Ty jsi strašně agresivní jen proto, že se ti predestre pravda.
Za volantem máš být v klidu.

Dělala jsem zkoušky na potřetí za totální fujavice, lijáku, bouřka a kroupy a nešly semafory.
Bylo to něco s čím jsem se za volantem setkala úplně poprvé - vyburcovalo mě to, před tím jsem vždy vyletěla za hlouposti.
Dostala jsem velkou pochvalu.

Je to už několik desítek let a mám z toho zažitek.
Nicméně ani na vteřinu jsem nepřemýšlela nad tím, že bych něco rušila.

Čím dřív přijmeš fakt, že nejde vše podle plánu a dokonale, tak tím líp.

A stejně si myslím, že pokud se ti to nějak zdaří a ŘP získas, tak stejně nebudeš jezdit.
Protože jednou bude zima, pak bude moc pršet a pak tě oslňovat slunce.
Pak tě budou bolet záda, dostaneš rýmu a dítě na tebe bude mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 22:15
  • Citovat
  • Upravit
10960
5.10.24 22:16

A proč nemůžeš dělat zkoušky v jiném městě?
Za mě se jezdilo i na dálnici a to se obyčejně tedy řídilo i v jiném městě.
A normálně nám říkali, že i zkouška může být v jiném městě.
A nikdo se nad tím nijak nepozastavil. Řídit máš umět, jak u vás, tak v Brně, tam jsou třeba tramvaje :mrgreen: umíš jezdit mezi tramvajemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 22:18

@j.a.n.i1 píšu už po druhé.. jsem z Jesenicka nemůžeme se dostat na druhou stranu nemáme cesty!! Máme pozastaveno do odvolání tak asi proto. TAKZE kdyz se nedostaneš z Jeseníku do jiného města je to asi těžký že

• Citovat
  • Upravit
10960
5.10.24 22:19

Vyvalit v současné době tolik peněz za autoškolu a jezdit kolo kolo mlýnský?
Tak to by mi hodně vadilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 22:20

@Trojlístek jsem z Jesenicka nemáme tu momentálně silnice mosty… autoskola je pozastavena do odvolání, do jiného města jít mohu za předpokladu že tam odejdu do Jiné autoškoly za poplatek ale to mam uz daleko to je cca 46 km a autobusy jezdí jen občas takže bych neměla jak tam a jak zpět… autobus třeba jede v 8h ráno tam a další až ve 14h pak už nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.24 22:23

@Trojlístek no tady to je malé městečko mezi vesnicemi.. jezdi se fakt trasy co jezdily i lidi před 5 lety třeba.. dalo by se naučit na zpaměť. Jako já jízdy 1× neudělala ze stresu bylo to poprvé hodně roztěkané, po druhé parkování po zadu vadilo mu že jsem dlouho parkovala a poslední jízda byla až příliš opatrná tak asi tak.. uvidim co dál no

• Citovat
  • Upravit
3029
5.10.24 22:28

Hele, proste se vztekej co chces, to, ze jsi x mesicu ty jizdy nemela, je vysledkem tveho rozhodnuti a pak kombinace par nestastnych udalosti. Pokud jsi tu operaci mela planovanou, tak bylo neskutecne hloupe nezkusit to opakovat pred ni, pokud, ne, tak je to smula, ale nikdo ted neno povinny te davat nekam prednostne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.24 22:34

@Beruska999999 operace byla akutní neplanovana podotýkám… a snad když máte domluveno skrz email a kalendář autoškoly jízdy a pak Vám to 2 dny před zruší jen proto že tam má rychlokurzy a že nechce tolik lidí ke zkouškám tak to asi není spravedlivé a naštve to každého přece nemůže mi říct že nakonec jezdit už nebudu vždyť učitel Vás má povinnost zařadit. Budu v pondělí volat na magistrát napsal mi jeden lektor autoškoly z jiného města teď na FB konverzaci pod prispevkem, že se to takhle nedělá spíš nesmí a musí mě pustit k jizdam. Navíc prej když máme výjimečný stav kvůli povodním bych měla ty 3 týdny dostat prodloužení tak uvidime. Hezký večer.

• Citovat
  • Upravit
10960
5.10.24 22:38

Vyhozené peníze za takovou autoškolu, kde se nic moc nenaučíš.
Jsou lidi, kterým to jde líp, jiným hůř.
Těm prvním by ta tvá autoškola asi neuškodila, pro tu druhou skupinu nevhodná. ŘP opravdu nemá mít každý a tvá motivace je úplně 0.
To, že jsi neudělala ty zkoušky za situace, že jsi tu cestu XY projela a byla pořád stejná, tak to mě vážně děsí…
Protože po jedné cestě se fakt nejezdí.

Lidem řekneš, že máš řidičák a oni ti nějací přátelé řeknou skvělé, můžeš nás prosím, odvézt do Brna na letiště?
A co jim řekneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko