Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
chci pořídit dětský nástavec na WC, ale už jsem vracela jeden rádoby univerzální, protože nám neseděl.
Máme sedátko T 3551 - nemáte někdo taky takové? (je to vyraženo zespodu prkýnka)
Potřebovala bych prosím doporučit konkrétní nástavec, který bude sedět.
Díky moc ![]()
@Lizzi Tu jsem nezkoušela - nemám auto a do IKEY to mám dost daleko na to, abych se s prknem táhla domů a pak zpět ![]()
@Lizzi no jestli náhodou ho nedáváš zvrhu, jako já a on se dává zespodu, prostě se prostrčí ten nástavec a mám ten nejobyčejnější a zíchod nemám typický
@tumpach Aha…? Tak to mě ani nenapadlo strkat zespodu. Znám jen ty vrchní.
My mame 3556 sedatko ikea a druhy z lidlu s cars. Obe sedi suprove
Jeste s. neslysela o sedatku co se dava pod sedatko???
My máme něco takového a to podle mne pasuje všude. Dává se zespoda prkýnka
Mě se moc líbí tohle… Jen teda netuším, jestli se to dá normálně vyměnit na každý záchod… Nemáte zkušenost?
Máme z Lidlu, sedí na záchodě z vrchu, tudíž je univerzální na všechny záchody. A drží dobře.
@Fircon Jo, to jsou ty dnešní vymakaný
Dávají se pod prkýnko.
My máme starou klasiku po nás, ta se nedá někde sehnat? Ale malá ho nechce, naučila se držet a chodí na záchod klasicky.
@Fircon my máme sedátko z mothercare - to bílé. Je vypolstrované (omyvatelné) a po stranách to má 2 držadla pro dítko. Mají i jiné barvy. Bylo dobré, takže jsem ho koupila i na druhý záchod.
Zakladatelko klid na to přišla moje mamka a ta je staré školy. Připadla jsem si jako blb
. No takže kup zespodu a jaké se ti líbí a máš vyhráno ![]()