Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nšelo by nějak nastavit, aby se nezobrazovala v upozornění ta srdíčka a také reklamy (respektive „soutěže“)??? Vždycky se raduji, že mi někdo píše a ono prd ![]()
U těch srdíček by bylo fajn, aby šlo rozkliknout, kdo to srdíčko udělil. jen tak, pro polechtání ega.
Mně tedy soutěže atd, pěkně štvou.. Naopak se mi nezobrazuje upozornění v diskuzích.
takže pak musím složité hledat.
@Pudloslava ty srdíčka už se dají rozkliknout, je tam takové kolečko nebo co a podle toho to poznáš.
@vokishka díky, nevšimla jsem si. ještě jak je odstřelit z upozornění.
@Pudloslava Dobrý den,
vše by mělo jít v nastavení upozornění:
https://www.emimino.cz/…/upozorneni/
Hezký den, Iva ![]()
Chtěla bych se zeptat, jak fungují upozornění na srdíčka. Přijde mi upozornění, že mám nové srdíčko u příspěvku a když to rozkliknu, mám jich tam už třeba 5. A pak mi následujících 5 hodin pořád chodí upozornění, že mám nové srdíčko, přitom tam všechna jsou už při tom prvním. To nemůže přijít: Máte 5 nových srdíček u příspěvku?
@jita22 píše:
Chtěla bych se zeptat, jak fungují upozornění na srdíčka. Přijde mi upozornění, že mám nové srdíčko u příspěvku a když to rozkliknu, mám jich tam už třeba 5. A pak mi následujících 5 hodin pořád chodí upozornění, že mám nové srdíčko, přitom tam všechna jsou už při tom prvním. To nemůže přijít: Máte 5 nových srdíček u příspěvku?
myslím, že admini někde už psali, že upozornění na srdíčka chodí každou hodinu, tak jestli ti příspěvěk srdíčkují postupně tak to zřejmě chodí postupně ![]()
@jita22 píše:
Osobně jsem si upozornění na
vypnula, protože mě to rozčilovalo, jak to chodí po částech a mám klid ![]()