Nastavení upozornění

43035
31.5.20 08:51

nastavení upozornění

Nšelo by nějak nastavit, aby se nezobrazovala v upozornění ta srdíčka a také reklamy (respektive „soutěže“)??? Vždycky se raduji, že mi někdo píše a ono prd :-(((

U těch srdíček by bylo fajn, aby šlo rozkliknout, kdo to srdíčko udělil. jen tak, pro polechtání ega.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2895
31.5.20 09:09

Mně tedy soutěže atd, pěkně štvou.. Naopak se mi nezobrazuje upozornění v diskuzích. :zed: takže pak musím složité hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65203
31.5.20 09:32

@Pudloslava ty srdíčka už se dají rozkliknout, je tam takové kolečko nebo co a podle toho to poznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
31.5.20 13:00

@vokishka díky, nevšimla jsem si. ještě jak je odstřelit z upozornění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
31.5.20 13:35

@Pudloslava Dobrý den,

vše by mělo jít v nastavení upozornění:
https://www.emimino.cz/…/upozorneni/

Hezký den, Iva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
1.6.20 08:39

Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.6.20 14:13

Nic, omyl, sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11206
19.4.21 15:39

Chtěla bych se zeptat, jak fungují upozornění na srdíčka. Přijde mi upozornění, že mám nové srdíčko u příspěvku a když to rozkliknu, mám jich tam už třeba 5. A pak mi následujících 5 hodin pořád chodí upozornění, že mám nové srdíčko, přitom tam všechna jsou už při tom prvním. To nemůže přijít: Máte 5 nových srdíček u příspěvku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
19.4.21 15:52

@jita22 taky jsem si toho všiml, ale neřeším to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
19.4.21 16:35
@jita22 píše:
Chtěla bych se zeptat, jak fungují upozornění na srdíčka. Přijde mi upozornění, že mám nové srdíčko u příspěvku a když to rozkliknu, mám jich tam už třeba 5. A pak mi následujících 5 hodin pořád chodí upozornění, že mám nové srdíčko, přitom tam všechna jsou už při tom prvním. To nemůže přijít: Máte 5 nových srdíček u příspěvku?

myslím, že admini někde už psali, že upozornění na srdíčka chodí každou hodinu, tak jestli ti příspěvěk srdíčkují postupně tak to zřejmě chodí postupně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40415
19.4.21 18:38
@jita22 píše:

Osobně jsem si upozornění na :srdce: vypnula, protože mě to rozčilovalo, jak to chodí po částech a mám klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.21 05:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.21 05:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek