Nástěnný přebalovací pult

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
609
29.2.12 10:47

Nástěnný přebalovací pult

Zdravím zkušenější, řeším právě dilema kde přebalovat nastáavjícího potomka a tak se ptám na zkušenosti - máme malinký byt, pračku úzkou a bokem a k postýlce přístup jen z té užší strany, takže nějaké překryvné desky u nás moc nepřichází v úvahu… stůl máme maličký a v kuchyňce, a jsme oba dost vysocí… nabízí se jako nejlepší řešení skládací přebalovák na zeď - u nás se vejde přesně nad pračku tak, že těsně ničemu nevadí při vyklopení a vyřešil by tím i problém, kam dát potřebné doplňky jako líh, plínky, mazání…
máte někdo zkušenost? konkrétně nejspíš tenhle, vzhledem k dostupnosti..
 http://www.ikea.com/…ts/80141708/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
29.2.12 10:52

taky mame maly byt, prebalovak by se mi nikam nevesel. zadny nemam a ani mi nechybi. prebalujem tam kde zrovna jsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.2.12 10:57

nevsimla jsem si, do kolika kil tam muzes mimco dat. aby to neruplo :nevim: podle me je opravdu nejlepsi prebalovat na posleli, na zemi.. mimco se bude chtit za par mesicu otacet, nebude v klidu lezet a na zemi mas jistotu, ze nespadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
29.2.12 11:00

Ahojky, já jsem taky přebalovala kde jsme zrovna byli. Když byl kluk malinkej tak jsem přebalovala na klíně a pak kdekoliv. Měla jsem strach aby mi z pultíku nespadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.2.12 11:06

Tenhle mela kamaradka a byla spokojena, taky dost casto byva v ruznych detskych koutcich. Vyhoda je, ze si to muzete nastavit podle vysky, obzvlast, jste-li oba dost vysoci. Pokud se dobre pripevni, podle me nerupne. Hlavne by tam nemel byt sadrokarton.

Ja jsem byla za prebalovaci pult rada, manzel tam prebaluje jeste ted (dcera ma rok a pul), vse potrebne je po ruce. Dcera treba lezi jak puclik mnohdy jeste ted (1,5), takze se neda odhadnout jak moc bude dite zive, stejne musis byt u nej.

mit prebalovak v koupelne je taky vyhoda, nekdy je tekouci voda potreba.

My mame take malo mista, ale koupili jsme komodu s prebalovacim nastavcem. Potrebovali jsme hlavne tu komodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vydřice
29.2.12 11:07

mame tenhle prebalovak v koupelne a jsem s nim spokojena. vetsinou sice taky prebaluju kde zrovna jsem, ale na peci po koupani je idealni…

• Citovat
  • Upravit
6263
29.2.12 11:08

Jeste muzes zvazit prebalovek co se poklada pres postylku. Take nezabere misto, je urcite levnejsi, casem ho muzes davat treba na zem.
 http://www.nejlepsiceny.cz/…ostylku.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
29.2.12 11:19

diky… ja si neumim predstavit, ze bych si ke kazdemu prebalovani nosila kosik s vecma a sedala na zem v obyvaku, a pres postylku ani pracku nic dat nejde, postylka je pristupna jen z te uzsi strany a pracka je slimka a z boku bych stala napul ve dverich, a stejne by se musela pridelat aspon nejaka policka nebo kapsar na zed na veci… nosnost ma tenhle 15kg, s tim, ze by sel asi pridelat tak, aby se castecne opiral o pracku, cimz by se nosnost jeste zvetsila… a bylo by vse po ruce, nemluve o tekouci vode doslova za zadkem, tzn i po koupani… akorat s nim moc lidi nema zkusenosti, tak se radeji ptam, aby to nebyla forova predrazena blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12003
29.2.12 11:34

Ahoj my ho mame prebaluju jen na nem a jsem moc spokojena.. Nosnost 15 kg, zalezi hlavne na tom jak si ho pridelate.. my ted mame zatim 5 a pul kg a prebaloval se pod malim ani nehne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
29.2.12 11:49

Mi ho meli pujceny na prvniho syna a byl super. Je prostorny, ten kapsar je nesmirne prakticky. Prvni syn nosil plinu na noc jeste ve trech letech, kdy mel 17kg a bezproblemu to prebalovak zvladal. Tam jde spis o to, poradne to pridelat na zed. Je lepsi to predimenzovat. ;) A super je i to, jak setri misto, kdyz se slozi.
Ted na druhe jsme koupili klasickej prebalovaci stul, protoze svagrova, od ktere jsme ten nastenny meli pujceny ma take mimco a musim rict, ze lituju, ze jsme si nekoupili ten nastenej.
Za sebe ti muzu ten ikeackej nastennej jen doporucit. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.2.12 11:49
me se celkem libi :palec:
jen..
hanakut píše:
diky… ja si neumim predstavit, ze bych si ke kazdemu prebalovani nosila kosik s vecma a sedala na zem v obyvaku

co mas v planu k tomu prebalovani nosit? plenu, ubrousky max krem, kdyz bude mimco opruzele.
ja mam v obyvaku vyhrazeny suplik na nahradni obleceni, pleny…abych nemusela behat do patra, maly hrozne slinta, tak prevlikam snad 10× za den :roll:

ale to clovek dopredu nikdy nevi, co a jak mu bude vyhovovot, je treba to ozkouset a zaridit se podle sebe :kytka: kazda jsme jina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
29.2.12 12:52

Tak já bych se bez přebalováku neobešla, fakt si neumím představit, pokládat mokré mimčo na zem nebo na postel :roll: My máme obyčejnej, tenhle je u doktorky a posledně tam přebalovala maminka asi ročního buřtíka a přebalovák se ani nehne, nehledě na to, že je ta deska fakt příjemná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
29.2.12 13:01

diky vsem :-)! asi to na nej dopadne, preci jen je hodne prakticky, resi ulozny prostor, nemusim nikam odbihat, bude dobry i po koupani… hlavne muzu prcka vzit na tygra a prdelku mu oplachnout misto ubrousku, takze asi jo :-)… usetrili jsme na kocarku a autosedacce z druhe ruky, tak tohle asi holt prubneme… diky…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
1.3.12 06:55

Pokud budes mit prebalovak v koupelne, tak usetris i za ubrousky. Ja to tak mam a ubrousky mame jen na cesty. Pod vodou oplachuju jeste i dvouletaka :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
2.7.12 00:14

Tak poslusne hlasim, ze to byl dobry kauf :), do kapes jsem narvala vse, co bylo potreba na zacatku (lih, parafin, ctverecky…), ted tam mam i nahradni obleceni, kapicky, pleny na prebalovani i na podlozku… jsem spokojena, malou vyndam z vany a rovnou polozim, na prebalovani, pokoupaci udrzbu a pod. je fajn… Diky vsem za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí