Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mně bylo u dvou dětí na dvou různých místech řečeno nesahat, nekroutit. Tudíž nesahám, nekroutím a žádné problémy s tím nejsou.
@martikax dcerka má nastřelnée asi týden, večer jsem vždy namazala Framykoinem a protočila. Ucho nikdy ale nezčervenalo. Prý je to, aby se materiál neměl tendenci přihojit k uchu.
My máme chirurgickou ocel; bylo řečeno akorát mazat 2× denně Framykoinem (promnout mezi prsty). Jinak nesahat, netočit, nic s tím nedělat.
U obou dcer bylo receno nesahat, nic s tim nedelat, pokud z toho neco potece, utrit cistym suchym ubrouskem, nikdy jsme zadnx problem nemely. Urcite bych s tim nekroutila
Také nám řekli nesahat, přesto jeden uzávěr pres noc vypadl, takže bych se toho fakt vůbec nedotýkala.
Přesně jak říkají ostatní. 2 měsíce nic nedělat, potom normální náušnice. Neměli jsme nejmenší problém
Ridila jsem se doporucenim lekate, takze rozhodne nesahat, netocit, nemazat zbytecne ATB, coz Framykoin je. Dcera mela take plasty, nic jsme s tim nedelali, nausnice neprirostly, dirky se krasne zhojily. Nakonec je mela rok, protoze se nam libily ![]()