Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hezký den, ve středu jsme byli na nástřelení náušnic a zda se mi že to má hodně vysoko. Co myslíte?
Ja bych rekla, že dobrý. Kdyz si tam pak da třeba kroužky, tak to bude vypadat dobře. Prece to teď nenecháš zarust a nastrelovat znova ![]()
Neprijde mi to vysoko. Je to rozhodne lepsi, nez jw mit nizko ![]()
No asi mohli být trochu blíž ke tváři, ale ucho ještě poroste tak se to třeba srovná. U nás si teda doktorka udělala fixou těcky a ptala se mě jestli to může být takto.
@Kriss Tina mám pro ni právě koupené takové ty miminkovské vysací a bojím se abych je vubec zapla. Když jsem koukala na fotky jiných děti, tak to mají všichni níž.
@Murka ne ani si doktorka nic nekreslila. Vzala pistol a hned nastřelila ![]()
Dcerka ma taky vys. Me se to zda v poho. Akorat budeme muset casem koupit vetsi. Tydle nausnicky jsou fakt malicky.
Já myslím, že v pohodě, ségra má třeba jednu dírku píchnutou hodně nízko (před skoro 30 lety) a to vypadá bohužel nehezky, ale tohle se mi zdá opravdu ok ![]()
@Aja646 a kolik ji je, ze kupujes miminkovske nausnice? Ty nemuzou byt starsimu diteti tak jako tak ![]()
@Kriss Tina píše:
@Aja646 a kolik ji je, ze kupujes miminkovske nausnice? Ty nemuzou byt starsimu diteti tak jako tak
Prvni dcera je ma pichnuty nizko. Je ji 11 a ma porad ty prvni nausnice. Je fakt, ze jsou, oproti temto vetsi, ale porad je nosi ![]()
Nevidim v tom problem.
Mensi dcerce je 2.
Já bych řekla, že je to dobrý. Naopak se mi nelíbí dírky úplně dole.