Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
zdravím,
zítra jdu s našima holkama na nastřelení náušnic a vzhledem k tomu, že je dost zima, chci jim dát zavazovací čapky přes uši…nebude to vadit? musí to větrat??? díky za odpovědi ![]()
Bin píše:
zdravím,zítra jdu s našima holkama na nastřelení náušnic a vzhledem k tomu, že je dost zima, chci jim dát zavazovací čapky přes uši…nebude to vadit? musí to větrat??? díky za odpovědi
Já teda myslím že bych jim čapku dala , na tu chvilku než dojedete domů… větrat budou doma ![]()
mojej dvoj mesacnej dcerke nastrelovalo dnes nausnicky a dala som jej na hlavicku len kapucnu …inac vsetko bez problemov ani nevie ze jej daco robili ![]()
Čepice úplně bez problémů. Nasadila jsem ji hned, jak jsme vyšly z ordinace.
Ahojky,tak nám nastřelovali naušničky,byla zima a čepičku jsem normálně dala
.
A jestli se bojíš toho zavazování přes uši tak dej jen nasazovací a nech koukat naušničky ![]()
Přikládám fotku , snad to půjde vidět ![]()
Já jsem dala čepičku hned po nastřelení a dokonce, jak má Mili křivý uši tak jedno se jí jedno ouško schrulo a zachytlo se blbě do čepičky a ta naše křiklounka kupodivu ani nepípla, takže jí to stopro nebolelo ![]()
díky všem, nasadim teda čapku…a ještě mě uklidněte, že při tom děti neřvou…páč já asi budu řvát s nima… ![]()
Bin píše:Řiká se že je to lepší než propíchnutí
díky všem, nasadim teda čapku…a ještě mě uklidněte, že při tom děti neřvou…páč já asi budu řvát s nima…
Naše brečela jen chviličku. Ale ty budeš mít duo? To by se pak mohly doplňovat ![]()
Ta naše hysterka jenom trošku zaplakala, dala se lehce zabavit. Byla jsem u naprosto skvělé paní, která mi všechno vysvětlila a když jsem to udělala podle ní, tak to bylo rychle a bez psychické újmy.
Já se teda mnohem víc než řevu z bolesti, bála, jakej spustí virvál až ta pistole vydá střelivý zvuk, ale ono to cvaklo jemně a fakt to bylo tak rychle, že se ani nestihla vzpamatovat.
Hlavně to hojení - teda ono vlastně žádné nebylo, měla jsem zakázáno na to 6týdnů sahat, tak jsem to dodržela a pak jen přendala zlaté naušničky a pohoda.
Starší měla píchnuté a to se muselo mazat, přilepovala se tkáň k naušnici, má to křivě, hnisalo to, prostě hnus ![]()
super…vezmu s sebou křupky a zacpu jim pusiny ![]()
Kadlo - 6 týdnů na to nesahat?? jak je to s koupáním? vždycky se jim na uši nějaká voda dostane… ![]()
žirafííí píše:Bin píše:Řiká se že je to lepší než propíchnutí
díky všem, nasadim teda čapku…a ještě mě uklidněte, že při tom děti neřvou…páč já asi budu řvát s nima…
I přesto mi malá řvala jak na lesya to jí to mazali nějakym krémem přes který nemá cítit bolest
Takže po nastřelení si připrav nějaký pamlsek
Držím palečky
Lepší to je milionkrát, protože u píchnutí dr.vezme jehlu a někam to bodne, pak to vyndá a vezme tu zakroucenou naušničku a začne se v té čertvé ráně hrabat, aby se trefila a přitom se musí dítěti fixovat hlava na jednu stranu, což u nás byl problém největší - řvala jak tur ještě než jí píchli jen proto, že jsem jí držela hlavu na stranu ![]()
Bin píše:
super…vezmu s sebou křupky a zacpu jim pusinyKadlo - 6 týdnů na to nesahat?? jak je to s koupáním? vždycky se jim na uši nějaká voda dostane…
Ono je to asi kratší dobu, je to o tom, aby se zbytečně na naušničky nesahalo, to je prý největší důvod hnisání, dostala jsem přesné a dost podrobné instrukce psané na papíře A4, paní asi měla zkušenosti s vykojenejma mozkama
No jenže kde jsou
Určitě jsme jí koupali naprosto normálně - koupe manžel, tak už si nepamatuju přesně, jestli byla nějaká výluka, ale jestli tak max.den.
Já na ty naušničky sáhla až když jsem jí je vyndavala, věřila jsem paní, že ví proč mi to říká, i když pokušení je veliké, jestli třeba ouško k naušnici nepřirostlo, ale ona tvrdila, že je to inertní kov, tak jsem pokušení překonala a fakt absolutně bez problémů.
Jo a u nás zabralo zrcadlo, lidi co čekali po nás, tak vyprskli smíchy, protože to vypadalo, jako když si je prohlíží - no správná ženská ![]()
kadlina píše:Bin píše:Ono je to asi kratší dobu, je to o tom, aby se zbytečně na naušničky nesahalo, to je prý největší důvod hnisání, dostala jsem přesné a dost podrobné instrukce psané na papíře A4, paní asi měla zkušenosti s vykojenejma mozkama
super…vezmu s sebou křupky a zacpu jim pusinyKadlo - 6 týdnů na to nesahat?? jak je to s koupáním? vždycky se jim na uši nějaká voda dostane…
No jenže kde jsou
![]()
![]()
Určitě jsme jí koupali naprosto normálně - koupe manžel, tak už si nepamatuju přesně, jestli byla nějaká výluka, ale jestli tak max.den.
Já na ty naušničky sáhla až když jsem jí je vyndavala, věřila jsem paní, že ví proč mi to říká, i když pokušení je veliké, jestli třeba ouško k naušnici nepřirostlo, ale ona tvrdila, že je to inertní kov, tak jsem pokušení překonala a fakt absolutně bez problémů.
dobrý vědět…ale jdeme přímo k praktický doktorce, tak taky doufám, že ví, co dělá a dá nám přesný instrukce.....
díky ![]()