Nástup do nové práce, co čekat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
V každé firmě to chodí jinak takže co tě čeká ti nikdo neřekne. Vem si sebou něco na poznámky. U nás byla asistentka obchoďáku taková holka pro všechno co za ne řešila jejich srance, který jim se dělat nechtělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky:)
Zítra nastupuji do nové práce.
Konečně se mi podařilo získat práci ve firmě jako asistentka obchodního oddělení. Dříve jsem dělala práce jako prodavačka nebo servírka.. Tak mám celkem strach co mě bude čekat.
Prosím o radu, co si mám s sebou vzít, jestli mě čeká nějaké skupinové představení( případně co bych o sobě měla říct) a nějaké další rady
Děkuju moc za odpověď
Představit by tě měli, pokud se budeš vyskytovat na místě, kde je kolem víc lidí. Spíš řeknou, to je Marie Omáčková a bude dělat to a to. První den bych nic nehrotila, podané ruce (jestli se vůbec teď podávájí, protože koronáč) bych stiskla ne ve stylu leklá ryba a přidala úsměv a pohled do očí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:Úsměv pod respiratorem moc vidět nebude
Představit by tě měli, pokud se budeš vyskytovat na místě, kde je kolem víc lidí. Spíš řeknou, to je Marie Omáčková a bude dělat to a to. První den bych nic nehrotila, podané ruce (jestli se vůbec teď podávájí, protože koronáč) bych stiskla ne ve stylu leklá ryba a ****přidala úsměv a pohled do očí.****
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše: Úsměv pod respiratorem moc vidět nebude
Ty při úsměvu nehýbeš očima? Myslíš, že respirátor se při úsměvu nepohne? Kdo chce, všimne si.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Konečně se mi podařilo získat práci ve firmě jako asistentka obchodního oddělení. Dříve jsem dělala práce jako prodavačka nebo servírka.. Tak mám celkem strach co mě bude čekat.
Prosím o radu, co si mám s sebou vzít, jestli mě čeká nějaké skupinové představení( případně co bych o sobě měla říct) a nějaké další rady
Děkuju moc za odpověď
Pohodlný hadry, ve kterých se cítíš dobře, pohodlný boty, sešit na poznámky, dvě pera, náhradní respirátor do kabelky, drobný do kapsy (na kafe) a doma nezapomenout dobrou náladu.
Mě představili, ale bylo to prd platný, protože těch 30jmen kolegů jsem si fakt nezapamatovala a neustále jsem je pletla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Ty při úsměvu nehýbeš očima? Myslíš, že respirátor se při úsměvu nepohne? Kdo chce, všimne si.
Souhlas, když se směješ, delajinse Ti vrásky kolem očí, to pozná každý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit

Děkuju moc za odpověď