Nástup do porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
5.6.10 13:04

Chci se ještě zeptat kdyby mi začal porod myslíte že v nemocnici příteli zavolají do práce že má přijet nebo budu muset sama?Přítel ten je nadšený že se konečně na něho dostane řadu… pořád si stěžoval že sem pořád oddalovala milování s tím že to může prckovi ublížit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.6.10 13:08

Ahojky, také jsem nastoupila na vyvolání, stačilo udělat Hamiltona, ve 20h bez náznaku blížícího se porodu, ve 21h první kontrakce a v 0.10 bylo naše zlato venku. Chlap to stihl jen tak tak. Holčina co se mnou nastoupila, porodila 4dny po mně - za pomoci několika dávek tablet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.6.10 13:09

Já volala sama mezi kontrakcemi. Sex jsme také zkoušeli, ale ani si ho neužil, protože byl nervní, zda to zabere - nezabralo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.6.10 13:13

co je to prosímtě ten Hamiltona?To slyším poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
5.6.10 13:24

celý název je hamiltonův chmat a jde o to, že doktor prohmátne čípek a lehce oddělí plodové blány od hrdla čípku. Urychluje to zahájení porodu. Osobní zkušenost teda nemám, ale proběhla k tomu tady i diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.6.10 13:31

Mě stačí když mi můj dr. měří čípek a je to dost nepříjemný… tohle bude určitě mnohem horší,že tam ale dr. nestrká celou ruku?! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.6.10 14:26

Čauky, jak se píše výše. Některé holky si docela stěžují, že to bolelo, já osobně se ptala, zda už to je hotové. :lol: Ruku rozhodně ne, řekla bych, že jen prsty. Co jsme se s holkama bavili, tak některé trochu i špinili a bolelo je bříško, přitom to nepomohlo. Jenže ono asi jenom na tom nezáleží. Čípek se ti může zkrátit tak rychle, že to pak může být „fičák“. Někomu nepomůžou ani ty tablety. Záleží asi jak to tvoje tělíčko bude připraveno. :think: Neboj, každopádně se snaž být v pohodě. Hodně štěstí. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.6.10 14:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
5.6.10 20:28

Tak já mam zkušenost s hamiltnem a bylo to opravdu hodně bolestivý udělali mi ho po odtoku plodovky,protože mi plodovka odtékala ze zhora místo ze spoda a krvácela jsem až do porodu a to docela fest a to jsem rodila po více jak 30 hodinách po vyvolávacích kapačkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.6.10 09:14

Tak to mám krásné vyhlídky na zítra..... nejraději bych tam nešla :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
6.6.10 12:21

Tak mně třeba Hamiltona dělali několikrát a nebolelo to prakticky vůbec…
Víš, takhle o tom ale nemůžeš přemýšlet (jako co Tě čeká za hrůzy a podobně), to si jenom komplikuješ život - ber to tak, že to všechno má svůj smysl. I když jsou různé nepříjemné zákroky (a ty kontrakce taky nejsou med, že jo :jazyk: ), každý z nich Tě posouvá blíž k mimču… a o to jde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renata08
6.6.10 12:32

Neboj,čtu tady různé rady a zkušenosti,ale každý to má opravdu jinak…kamarádka nastoupila na vyvolání ráno v devět ji zavedli tabletu,v 11 další a malý byl v 14 h na světě.Navíc se sice říká,že mimi si má říct,kdy chce ven,ale všichni víme,že dlohohé přenášení mu ničím neprospěje a placenta má taky nějakou životnost.Takže držím moc pěsti ať vše dobře dopadne :palec:
Já mám termín ve čtvrtek,ale taky prý nic nenasvědčuje,že by se mimi hnalo ven,i když vše může být jinak.Dcera se mi narodila o deset dní dřív,tak jsem si říkala,že by to mohlo být podobně…uvidíme,už bych porod i uvítala.
Tak hlavně zdravé mimi :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí