Nástup do porodnice

115
5.6.10 09:33

nástup do porodnice

Ahojky,včera sem byla u lékaře a nechápu jeho rozhodnutí.Zítra mám druhý termín porodu a on už mě poslal že v pondělí ráno v devět se mám hlásit v porodnici s taškou… že bud mi vyvolají porod nebo ne.Já nesem otevřená a rodit do pondělí prý určitě nebudu.Myslíte že by mi ho mohli vyvolat v pondělí protože přítel má volno a jiný den si ho dát nemůže a chce být u porodu a já bez něj rodit nechci-mám z toho strach aby to stihl a byl tam semnou pak :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
5.6.10 09:44

I kdyby ti ho zacali vyvolavat v pondeli, tak to pritel stejne nemusi stihnout. nekdo zacne rodit hned po vyvolani, nekdo treba az za dva dny. Takze to moc neres, treba budes rodit v noci nebo treba zrovna nebude pritel v praci. Dulezitejsi nez pritel u porodu je zdravy miminko a maminka. treba jeste do pondelka porodis, u me to taky nevypadalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.6.10 09:46

Já doufám že u toho nebudu sama… přítel pořád chce proštouchávat že třeba o víkendu něco bude,ale já mám strach že malému ublížím když je tak nízko už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
5.6.10 09:51

To mu neublizi, jestli nemas rizikovy, ale u nas to nepomohlo. pomohla u obou dlouha prochazka a masaz bradavek, ale ta masaz nema se sexem nic spolecnyho, je to dost neprijemni. a taky u obou hamilton.
jasne, ze nechces bejt sama, tomu rozumim, ale takhle to proste nejde naplanovat. My meli stesti, ze muj proste prijel z prace na zavolani, teda vlastne tam uz rano nesel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
5.6.10 10:16

Ahojky, já bych se tím taky nestresovala, mě vyvolávali porod před prvním termínem, jelikož jsem měla v bříšku obříka (nakonec měl 4840g - tak proto ta indukce) ale nastoupila jsem ve čtvrtek a porod se rozběhl až v sobotu ráno. Ale pokud ty máš už druhý termín, tak si myslím, že by to v pondělí mohlo vyjít, přeci jen do ráno příštího dne času dost, tak se tím netrap. Udělejte si hezké večery,dej si klidně i skleničku vína(mimískovi to neublíží), dlouhé procházky a určitě tomu DOST pomůže i hezoučké milování - spermijky totiž s sebou nesou oxytocin, který vlastně porod spouští a hlavně tím miminku vůbec neublížíte, neboj!!!
Nedivím se ti, taky jsem chtěla mít partnera u porodu a absolutně toho nelituju, bez něj by to bylo pro mne mnohem náročnější!!

Přejem hodně štěstí!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
5.6.10 10:28

Ahojky no může to vyjít v pondělí , ale taky nemusí .
Mě ho vyvolávali taky v ponděí , ale porodila jsem až druhý den .
Každopádně držím palečky ať vše zvládnete s mimískem na výbornou ať za přitomnosti tatínka nebo ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
5.6.10 10:34

Druhy termin porodu znamena termin dle utz? Jako smerodatny bych brala termin, ktery namerili pri utz v 1.trimestru, plus muzes „prenaset“ tak 10, 11 dnu, pak uz se zvysuje riziko ruznych komplikaci pro miminko.

Jaky je tedy duvod k vyvolani, vahovy odhad, „prenaseni“ nebo nejaky jiny problem?

Kazdopadne bych chtela hodne dobre zduvodneni pro pokus o vyvolani porodu, ne treba jen to, ze minul termin porodu a nic se nedeje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.6.10 10:57

v pondělí nástup znamená kontrola ,ubytování,sledování a v úterý vyvolání tzn. v úterý brzo ráno ti zavedou první tabletu a děj se vůle Boží :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7369
5.6.10 11:03

Já měla v pondělí nástup, je pravda, že jsem měla 11.den po termínu podle MS, ale ten se mi shodoval s UTZ a začali mi to vyvolávat už v pondělí kolem poledne, ale porod začal až v úterý ráno a dopoledne se narodil. Tak nevím, jak je to u vás. Já byla v Podolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22011
5.6.10 11:08
sophinka píše:
v pondělí nástup znamená kontrola ,ubytování,sledování a v úterý vyvolání tzn. v úterý brzo ráno ti zavedou první tabletu a děj se vůle Boží :kytka:
:palec: :palec:
Nastoupila jsem v pondělí, pozdě večer mi dali první tabletu, poslali zpátky na pokoj a porodila jsem až druhý den.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.6.10 11:41

Já měla termín podle měsíčků na 30.5. a podle utz. můj dr. mi řekl že termín mám 6.6. a v nemocnici kde sem ležela mi ho vypočítali na 3.6. já nemám žádné problémy akorát mám hodně popraskané bříško :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.10 11:57

AHOJ,
ZKUSTE VYVOLÁVAT, JAK UŽ TU BYLO NAPSÁNO, NEUBLÍŽÍTE :wink: NÁM SE VYVOLÁNÍ POVEDLO.. VEČER JSME BYLI V KINĚ, PAK SEXIK A RÁNO RUPLA VODA :wink: ..ALE TAKY TO NEMUSELO MÍT NIC S TÍM VŠÍM SPOLEČNÉHO..PROSTĚ AŽ SE MIMI PŘIHLÁSÍ ŽE CHCE VEN,,TAK TO TAK BUDE.. JE PRAVDA ŽE PŘÍTEL U PORODU MI MOC POMOHL,HLAVNĚ PSYCHIKOU..ALE I BEZ NĚJ BYCH TO URČITĚ ZVLÁDLA.. HLAVNÍ JE ZDRAVÍ MIMINKA..JAK UŽ TU BYLO TAKY PSÁNO :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
5.6.10 12:14

O vyvolávání nic nevím…první mimčo jsem porodila den před termínem a jak porodíme druhý to uvidíme.Jinak ti držím palečky a hzlavně se nestresuj.Zvládneš to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
5.6.10 12:14

O vyvolávání nic nevím…první mimčo jsem porodila den před termínem a jak porodíme druhý to uvidíme.Jinak ti držím palečky a hzlavně se nestresuj.Zvládneš to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.6.10 12:16

No, já mám ještě poznámku - při doprovodu k porodu má přítel nárok na volno v práci, ne? Pokud se nepletu, když tak mě někdo opravte.

A zbytek - prckovi neublížíš, že to na porod dle dr. nevypadá, neznamená, že za hodinu nemůžeš začít rodit :wink: , když nepomůže přítel, zkus celkem zabírající ricínový kokteil a nakonec - vyvolávání v pondělí není povinné, samozřejmě ho můžeš odmítnout. Pokud ti dle UTZ z I. trimestru vyšel TP 6.6. tak nevidím důvod, proč vyvolávat už v pondělí - pokud nejsou žádné jiné komlikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí