Nástup do práce a hned průšvih

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1894
1.12.10 20:03

nástup do práce a hned průser

ahoj holky,musím se vypovídat nebo se asi zblázním. tři roky jsem byla doma s dcerou a do práce jsem chodila na dohodu. dneska jsem nastoupila s tím, že bych potřebovala chodit na půl sedmou musím odvést dítě do školky. tam mi bylo řečeno že musím chodit na 5 hodin a zařídit si to jak chci. jendá se o to že dělám v zemědělství kde musíme chodit jako vedoucí pracovníci na tak blbý čas.manžel dělá na směny tak to taky nejde. pohádala jsem se s manželem po telefonu. když jsem jela autem z práce domů tak jsem havarovala auto které máme sice starší ale 2 měsíce :zed: :zed: . nevím kolik bude stát oprava ani jak se budu dostávat do práce a jak vyřeším hlídání. manžel místo aby se mě zeptal jestli se mi nic nestalo tak se ptal jak moc je auto dotlučené a jak jsem jela rychle. :pocitac: :nevim: :cert: je tu jedna možnost že bych se s manželem střídala já odpol. manžel ráno a naopak. jenže to bych dceru celý týden neviděla tak teď nevím. malá je na mě dosti fixována. prosím o radu, jsem z toho celá špatná. na odtahovku jsem čekala 2 hodiny v té zimě, ještě teď jsem celá zvrzlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
1.12.10 20:07

Diggy - ale to jsi určitě věděla již než si se do práce vrátila ne?? To jste o tom doma nemluvili?? Neřešili?? Dost pozdě první den v práci zjistit, že nemáš jak odvést děti :cry: :cry:
Bohužel pokud se můžete střídat asi to tak dopadne, vid?? Předpokládám, že zaměstnavatel žádné vyjímky dělat nebude, to by potom chtěla každá maminka :mrgreen: :mrgreen:
Bude to o kompromisech..
Na auto se vykašli, hlavně ,že se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
1.12.10 20:09

Z toho si nic nedělej, já jsem zas pro jednu nejmenovnou osobu, co pracuje ve ,,školce,, nespolehlivá, onemocněla jsem v noci den před svým nástupem do práce, kde jsem měla podepsat smlouvu. A pro paní jsem nespolehlivá :mrgreen:
Auto jsem nabourala minulý pátek!!!! MOhla jsem za to já!!! pořád si to vyčítám auto je neopravitelné, pokutu dostanu sedčku jem musela kupovat novou… no prostě :roll: Co víc dodávat? Hlavně že se nikomu nic nestalo …

• Citovat
  • Upravit
25324
1.12.10 20:10

Ahoj,asi ti neporadím,jen ti chci říct,že v tom nejsi sama,mě dneska klekla myčka,a je dost možný,že to nebude laciný,a při nejhorším bude na odpis.Máme jí 7 let…asi by mi taky bylo líto,kdybych malého neviděla,zkus zapojit babičky,ale to asi nejde,to bys psala…držím palce,ať to vyřešíš.A na chlapovy řeči se vybodni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
1.12.10 20:11
momi33 píše:
Ahoj,asi ti neporadím,jen ti chci říct,že v tom nejsi sama,mě dneska klekla myčka,a je dost možný,že to nebude laciný,a při nejhorším bude na odpis.Máme jí 7 let…asi by mi taky bylo líto,kdybych malého neviděla,zkus zapojit babičky,ale to asi nejde,to bys psala…držím palce,ať to vyřešíš.A na chlapovy řeči se vybodni :kytka:

Myčku moje mamka kupovala před 14 dny novou :D odumřela nám při staré elektronika a oprava by stála víc než myčka nová…

• Citovat
  • Upravit
1894
1.12.10 20:14

když jsem do práce chodila než jsem otěhotněla tak se chodilo normálně mezi 6-7 hodinou. já chodila za ředitelem i nadřízenou a domáhala jsem se pracovní doby a vyřešení toho jenže oni na mě kašlali. je tam jiná politila. ředitel a moje nadřízená jsou manželé a mají dvě malé děti jenže jim hlídá tchýně a šéfka si chodí do práce jak chce. já měla snahu vědět jak to bude ale dali mi na srozuměnou že o mě nestojí. asi tak nějak :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
1.12.10 20:15

U nás se říká…jak se se…e, tak se se…e :-(

Nezávidím a rozumím jak se cítíš. No, chlapovy pindy hoď zahlavu, přednější je život a zdraví :wink:
Nech to na ráno…bývá moudřejší večera…teď jsi plná emocí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.12.10 20:15
Michaelakkk píše:
momi33 píše:
Ahoj,asi ti neporadím,jen ti chci říct,že v tom nejsi sama,mě dneska klekla myčka,a je dost možný,že to nebude laciný,a při nejhorším bude na odpis.Máme jí 7 let…asi by mi taky bylo líto,kdybych malého neviděla,zkus zapojit babičky,ale to asi nejde,to bys psala…držím palce,ať to vyřešíš.A na chlapovy řeči se vybodni :kytka:
Myčku moje mamka kupovala před 14 dny novou :D odumřela nám při staré elektronika a oprava by stála víc než myčka nová…

Ježišku :cry: u nás je to tak,že když jsme dělali kuchyň,tak jsme do ní dali malou myčku-na 12 sad,a jsme dohodnutí s manželem,že až tahle pojde,tak uděláme úpravy linky,a koupíme novou.Se bojim,že je to taky záležitost elektroniky :cry: včera normálně myla,a dnes tohle.Já se asi půjdu picnout-teď před Vánoci :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
1.12.10 20:34
momi33 píše:
Michaelakkk píše:
momi33 píše:
Myčku moje mamka kupovala před 14 dny novou :D odumřela nám při staré elektronika a oprava by stála víc než myčka nová…
Ježišku :cry: u nás je to tak,že když jsme dělali kuchyň,tak jsme do ní dali malou myčku-na 12 sad,a jsme dohodnutí s manželem,že až tahle pojde,tak uděláme úpravy linky,a koupíme novou.Se bojim,že je to taky záležitost elektroniky :cry: včera normálně myla,a dnes tohle.Já se asi půjdu picnout-teď před Vánoci :cry:

No to my máme velkou vestavěnou nerez a když mamka kupovala novu nevšimla si, že není komplet nerez, ale že je tam místo na kuchynský dvířka, který nám dělali před 10 lety z nějakýho dřeva na zakázku, takže bude těžký něco sehnat......

• Citovat
  • Upravit
6398
1.12.10 20:36

Diggy,a co třeba zapojit nějakou sousedku,nebo hlídací děvče?? Taky jsem to tak chvíli dělala,za mírný poplatek denně přišla v 5:30,převzala vzbuzené a rozloučené dítě a na půl 8 ho zavedla do školky…cestou si nakoupila a ty drobné od nás k důchodu ji potěšily… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35322
1.12.10 20:41

Ja zas pred tydnem nemohla zavrit troubu, nejak nam blbne zavirani, tak jsem s tim po ctvrthodine snazeni praskla trochu vic… :oops: a ted shanim novou, protoze oprava rozbiteho skla nelze, musi se vymenit cela dvirka, ktera nejsou v Cr a do Vanoc to nebude… :nevim: A oprava dvirek nasi trouby, ktera po 5 letech ted stoji 14 tis, bude za 8,5 tis…
Takze nepecu a jsem vztekla, protoze jsme presvedcena, ze v servisu vedi, ze na Vanoce pect chci a proto si koupim radsi novou :cert: coz asi budu muset udelat, deti se na peceni tesi, budem mit jen male darky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karliik
1.12.10 20:52
Lizbeth píše:
Diggy - ale to jsi určitě věděla již než si se do práce vrátila ne?? To jste o tom doma nemluvili?? Neřešili?? Dost pozdě první den v práci zjistit, že nemáš jak odvést děti :cry: :cry:
Bohužel pokud se můžete střídat asi to tak dopadne, vid?? Předpokládám, že zaměstnavatel žádné vyjímky dělat nebude, to by potom chtěla každá maminka :mrgreen: :mrgreen:
Bude to o kompromisech..

taky si říkám. řešit to až teď, co jsi dala dítě do školy je trochu pozdě, ne? a to že nadřízená chodí do práce kdy chce je její věc, pokud jí to manžel-ředitel dovoluje, tak ať chodí třeba na desátou. je to drsný, ale ty s tím nic dělat nemůžeš, max. si můžeš založit svoji vlastní firmu a určovat si podmínky sama.

• Citovat
  • Upravit
25324
1.12.10 20:58
mroe píše:
Ja zas pred tydnem nemohla zavrit troubu, nejak nam blbne zavirani, tak jsem s tim po ctvrthodine snazeni praskla trochu vic… :oops: a ted shanim novou, protoze oprava rozbiteho skla nelze, musi se vymenit cela dvirka, ktera nejsou v Cr a do Vanoc to nebude… :nevim: A oprava dvirek nasi trouby, ktera po 5 letech ted stoji 14 tis, bude za 8,5 tis…
Takze nepecu a jsem vztekla, protoze jsme presvedcena, ze v servisu vedi, ze na Vanoce pect chci a proto si koupim radsi novou :cert: coz asi budu muset udelat, deti se na peceni tesi, budem mit jen male darky…

No,dárky máme buď objednané,nebo koupené,tak by jsem asi musela vzít splátky,nebo říct mami.V pátek dorazí servisák,tak uvidíme…ach jooo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
1.12.10 20:59
karliik píše:
Lizbeth píše:
Bude to o kompromisech..
taky si říkám. řešit to až teď, co jsi dala dítě do školy je trochu pozdě, ne? a to že nadřízená chodí do práce kdy chce je její věc, pokud jí to manžel-ředitel dovoluje, tak ať chodí třeba na desátou. je to drsný, ale ty s tím nic dělat nemůžeš, max. si můžeš založit svoji vlastní firmu a určovat si podmínky sama.

HOLKY: už jste někdy měly DEN BLBEC? Diggy ho má dneska. Tak se do ní tak nepouštějte. Potřebuje povzbudit, ne ubít!!! Není to od vás hezké. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
1.12.10 22:05

DanMaj - jo, přesně to jsem si teď říkala, jak to čtu…nechtěla jsem vůbec reagovat, ale nedalo mi to…prostě se potřebovala vypsat…

Diggy chlapi jsou prdlí no, mají občas v hlavách jen ty svoje auta, aby se z nich neposrali s prominutím…věř tomu, že ten tvůj není takový necita, jen prostě je to chlap…
Ohledně těch dětí - možná bych opravdu zkusila nějakou tu paní, jak už tu někdo psal…asi spíš nějakou starší, v důchodu, které nedělá problém vstávat tak brzy, když musíš být v práci na 5 hodin…určitě se ve tvém okolí nějaká taková spolehlivá babča najde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat