Nástup do práce o 14 dřív...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
852
6.1.10 08:36

Nástup do práce o 14 dřív...

ahoj potrebovala bych poradit,i kdyz na nastup do prace mam jeste cas. Ale budu to resit uz ted kvuli mistu ve skolce - delam v ni.
Konec RD mam k 13.4., ale nemuzu si dovolit byt doma az do 1.5.,jednak kvuli penezum a hlavne kvuli zamestnavateli. Myslim si ze by mi delal nashvaly a uz by mi nemusel dat cely uvazek - no znam ho a nechci nic riskovat.
A ted k jadru…
Kdyz bych nastoupila uz 1.4. skonci mi rovnou RD nebo muzu byt tech 14 dni noralne v prac. procesu ale RD mi normalne pobezi a skonci az toho 13.? Ale je jasny, ze by malej na tu dobu nemohl byt asi ve skolce ze? Nebo jen tech 5 dni v mesici?

HOlky, kdo ot pochopil, budu moc rada za radu.
Bojim se, aby se mnou red. nevydrbala. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10766
6.1.10 08:48

Ahojky,
pracovat můžeš, ale malej nesmí být ve školce, resp. může na 5 dní v měsíci, ale nevím jestli byto nebylo krácené(myslím ty dny), když máš RD jen do půlky měsíce. To by ti ale na soc řekli. Někde pak soc chce potvrzení ze školky, že byl jen 5× za měsíc.
POkud není hlídání, tak musíš k 31.3. ukončit RD a nastoupit od 1.4. do práce a malýho dát do školky.

Příspěvek upraven 06.01.10 v 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
6.1.10 09:18

Krácené RD není, jen musíš dodržet dítě jen na 5dni ve školce. Zaměstnání+RD můžeš mít a bude ti vyplacen RD za celý měsíc (dítě jen na 5dni ve školce). Doložíš potvrzení na sociálku a nebo ho do školky nebudeš dávat a zajistíš si hlídání.
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat