Nástup do práce, ale neozvali se mi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.1.14 09:09

Nastup do prace, poradte!

Ahoj holky, prisla jsem si k vam pro radu, shanela jsem brigadu, nekdy v listopadu, nakonec jsem nasla praci jako pokladni, sla jsem na pohovor, rekli mi, ze me berou a dali mi papiry k doktorce na vstupni prohlidku, tu jsem ji donesla 26.listopadu, ma budouci vedouci mi slibila, ze se ozve co nejdriv, samozrejme neozvala, ja parkrat volala tam, co a jak, nevedeli, tak jsem se smirila s tim, ze je po praci, ozelela jsem i penize za vstupni prohlidku a co se nestalo, vcera mi volaji, jestli mam porad zajem at zitra nastoupim. Ted mam dilema, do prace jsem chtela, je to na 4 h., mam male dite a chtela jsem mezi lidi, ale zase kdyz se mi neozvali mesic, tak jsem rekla, ze na to kaslu, prace nutne nepotrebuji, proto vas prosim o radu, co byste udelaly vy na mem miste? Doufam, ze jsem to napsala dost srozumitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
1.1.14 09:23

Uraženost stranou, práci bych vzala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
1.1.14 09:24

@ruzovazahrada Nastoupila bych :nevim: Jestli kvůli každé takové křivdě budeš odmítat práci, tak žádnou nenajdeš ;) Je to blbý, že se ti tak dlouho neozvali, ale buď ráda, že se ozvali aspoň teď :mavam:

• Citovat
  • Upravit
10032
1.1.14 09:27

Co váháš?? nastoupila bych, práce je málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
1.1.14 09:28

Ja bych taky sla :) Asi meli pred Vanocema frmol, tak si to neohlidali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
1.1.14 09:30

Pro mne by to bylo jasné neseriozní jednání.
Pár lidí jim ve zkušebce od listopadu nejspíš zdrhlo.
Teď nemají lidi, ale fofry.
Ze zkušenosti bych se od takového zaměstnavatele v budoucnu nejspíš dočkala dalších nemilých překvapení.
Já bych do toho nešla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21497
1.1.14 09:31

@ruzovazahrada nastoupila bych. Aspon se dostanes mezi lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
1.1.14 09:34

Nastoupila bych, ale nic moc bych od toho neočekávala - když takhle jednají s uchazeči, jak potom asi jednají se zaměstnanci… no každopádně máš zkušebku na rozmyšlení, tak proč to nezkusit, ale určitě nejdřív podepiště smlouvu, než tě zapřáhnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
1.1.14 09:35
@PeBa píše:
Pro mne by to bylo jasné neseriozní jednání.
Pár lidí jim ve zkušebce od listopadu nejspíš zdrhlo.
Teď nemají lidi, ale fofry.
Ze zkušenosti bych se od takového zaměstnavatele v budoucnu nejspíš dočkala dalších nemilých překvapení.
Já bych do toho nešla. :think:

No jo, ale odejít může vždycky, kdežto práci jen tak nenajde :think:

• Citovat
  • Upravit
1598
1.1.14 09:48

Do práce bych šla, navíc budeš ve zkušebce a to můžeš odejít kdykoliv, ale nová práce když máš dítě se hledá těžce. Já taky nastoupila do malé prodejny na 6 h. taky chtěli vstupní prohlídku a trvalo to dlouho, než mě tam objednali, ale nakonec jsem spokojená a to jsem původně do obchodu nechtěla, ale je to malý obchůdek tak se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
1.1.14 10:04

Napíšu ti svoji zkušenost, byla jsem po škole na pohovoru u firmy, která expandovala do Rakouska, práce snů, výplata v eurech :mrgreen:, po pohovoru se mi neozvali, po nějaké době (myslím víc jak měsíc) jsem jela do zahraničí a najednou mě tam shání někdo na mobilu. bylo to z firmy, že mě vybrali a mohu hned nastoupit. tak bylo mi to lehce divné, ale nastoupila jsem, supr práce, vydělala jsem si na audinu. a pak jsem se náhodou dozvěděla, že vybrali někoho jiného a on jim ten nástupní den nenastoupil, tak narychlo sháněli mě…takové věci se prostě asi dějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.1.14 10:09

Pokud jsi praci chtela a hledala ji, nevidim duvod proc nenastoupit :nevim: Ze jim to chvili trvalo, pripadne zkouseli nekoho jineho… no, je to skoro bezny postup zamestnavatelu. O to snadneji se ti odtud bude odchazet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
1.1.14 10:21

Podle me za zkousku nic nedas. Jak uz tu bylo psano, odejit muzes ve zkusebce kdykoliv. Kazda zkusenost dobra a najit praci s malym ditetem neni v dnesni dobe jednoduche…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.1.14 10:47

Nastup a kdyz se ti to nebude libit, tak proste odejdes :nevim:
V tomhle je zkusebka fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
1.1.14 10:52

Taky bych nastoupila a uvidíš, jaký to tam bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat