Nástup do práce, ale neozvali se mi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nastup do prace, poradte!
Ahoj holky, prisla jsem si k vam pro radu, shanela jsem brigadu, nekdy v listopadu, nakonec jsem nasla praci jako pokladni, sla jsem na pohovor, rekli mi, ze me berou a dali mi papiry k doktorce na vstupni prohlidku, tu jsem ji donesla 26.listopadu, ma budouci vedouci mi slibila, ze se ozve co nejdriv, samozrejme neozvala, ja parkrat volala tam, co a jak, nevedeli, tak jsem se smirila s tim, ze je po praci, ozelela jsem i penize za vstupni prohlidku a co se nestalo, vcera mi volaji, jestli mam porad zajem at zitra nastoupim. Ted mam dilema, do prace jsem chtela, je to na 4 h., mam male dite a chtela jsem mezi lidi, ale zase kdyz se mi neozvali mesic, tak jsem rekla, ze na to kaslu, prace nutne nepotrebuji, proto vas prosim o radu, co byste udelaly vy na mem miste? Doufam, ze jsem to napsala dost srozumitelne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@ruzovazahrada Nastoupila bych
Jestli kvůli každé takové křivdě budeš odmítat práci, tak žádnou nenajdeš
Je to blbý, že se ti tak dlouho neozvali, ale buď ráda, že se ozvali aspoň teď ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja bych taky sla
Asi meli pred Vanocema frmol, tak si to neohlidali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro mne by to bylo jasné neseriozní jednání.
Pár lidí jim ve zkušebce od listopadu nejspíš zdrhlo.
Teď nemají lidi, ale fofry.
Ze zkušenosti bych se od takového zaměstnavatele v budoucnu nejspíš dočkala dalších nemilých překvapení.
Já bych do toho nešla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nastoupila bych, ale nic moc bych od toho neočekávala - když takhle jednají s uchazeči, jak potom asi jednají se zaměstnanci… no každopádně máš zkušebku na rozmyšlení, tak proč to nezkusit, ale určitě nejdřív podepiště smlouvu, než tě zapřáhnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PeBa píše:
Pro mne by to bylo jasné neseriozní jednání.
Pár lidí jim ve zkušebce od listopadu nejspíš zdrhlo.
Teď nemají lidi, ale fofry.
Ze zkušenosti bych se od takového zaměstnavatele v budoucnu nejspíš dočkala dalších nemilých překvapení.
Já bych do toho nešla.
No jo, ale odejít může vždycky, kdežto práci jen tak nenajde ![]()
- Citovat
- Upravit
Do práce bych šla, navíc budeš ve zkušebce a to můžeš odejít kdykoliv, ale nová práce když máš dítě se hledá těžce. Já taky nastoupila do malé prodejny na 6 h. taky chtěli vstupní prohlídku a trvalo to dlouho, než mě tam objednali, ale nakonec jsem spokojená a to jsem původně do obchodu nechtěla, ale je to malý obchůdek tak se to dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napíšu ti svoji zkušenost, byla jsem po škole na pohovoru u firmy, která expandovala do Rakouska, práce snů, výplata v eurech
, po pohovoru se mi neozvali, po nějaké době (myslím víc jak měsíc) jsem jela do zahraničí a najednou mě tam shání někdo na mobilu. bylo to z firmy, že mě vybrali a mohu hned nastoupit. tak bylo mi to lehce divné, ale nastoupila jsem, supr práce, vydělala jsem si na audinu. a pak jsem se náhodou dozvěděla, že vybrali někoho jiného a on jim ten nástupní den nenastoupil, tak narychlo sháněli mě…takové věci se prostě asi dějí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi praci chtela a hledala ji, nevidim duvod proc nenastoupit
Ze jim to chvili trvalo, pripadne zkouseli nekoho jineho… no, je to skoro bezny postup zamestnavatelu. O to snadneji se ti odtud bude odchazet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle me za zkousku nic nedas. Jak uz tu bylo psano, odejit muzes ve zkusebce kdykoliv. Kazda zkusenost dobra a najit praci s malym ditetem neni v dnesni dobe jednoduche…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nastup a kdyz se ti to nebude libit, tak proste odejdes ![]()
V tomhle je zkusebka fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit