Máte někdo trafiku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
578
30.12.13 19:13

Máte někdo trafiku?

Holky prosím Vás, neprovozujete náhodou některá trafiku? Vím že toto téma není zrovna vhodné na web o miminech, ale nějak se musím pokusit uživit rodinu. Potřebovala bych zodpovědět pár dotazů, třeba i přes SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.12.13 19:30

Jsem před x lety měla trafiku, co by si potřebovala vědět?

• Citovat
  • Upravit
578
30.12.13 19:40

Ahoj, potřebovala bych vědět, zda je potřeba nějaká koncese nebo licence.Nebo jestli stačí ŽL nákup, prodej. Měla bych možnost franchisingu, tak nevím zda do toho za takových okolností jít. Mým příjmem by byla % ze zisku. Dá se tím uživit? Nemyslím zbohatnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
30.12.13 19:46

Ne, stačí normální ŽL, jsem měla na nákup a prodej tabákových výrobků a malaoobchod..teď nevím přesně, ale nějaký dvě odnože.
No, já měla takovou tu budku, výdělek klasický plat..nejvíc ubíjející bylo ranní vstávání :zed:, vydržela jsem to rok 8)
Jako franchízu, nevím kolik % z obratu, ale ať ti dají možnost nahlédnout do obratu..nevím, jestli začínáš na určitým místě nebo by si to poněkom převzala.
Jinak z tisku dřív bylo 30% bez jistiny, teď musíš dávat jistinu 30tis. Z tel. kupónu a jízdenek bylo cca 5%..nejvíc se vydělávalo na doplňkovém prodeji..tabák, skleněnky..krabicové víno a miniatury alkoholu :mrgreen:..klidně se ptej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
30.12.13 19:47

Tak jsem se odtajnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.12.13 20:01

Začínala bych na novém místě v docela velkém městě. Chtějí vratnou kauci což bych akceptovala. Provozoval by se tam i sazka terminál. Je blbá doba, manžel bez práce já v invalidním důchodu a hypotéka na krku. Proto by mi ta franšíza vyhovovala. Zaměstnali bychom se z manželem oba. Kdyby byl manžel můj zaměstnanec tak nepotřebuje Žl nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
30.12.13 20:06

@mamina44 nevím jak je to se zaměstnáváním rodiny, ale myslím si, že normoš smlouvu s ním musíš nějakou mít..no, vhodná příležitost hledat i účetní ;), která ti toto vše ráda zodpoví :)..terminál Sazky jsem neměla, takže v tom ti neporadím..nebála bych se toho, kouřit, sázet a různé jiné se bude stále..pokud ti to nepohltí nákupní centra :)
Tak ať se Vám daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
30.12.13 20:08

@mamina44 tak vim ze ten fren. Trafiku Meli znami ze zacatku tam byli sami a pak si i poridili zamestnance a za 4 tam si naaetrili na byt 4 (plus)1 v centru brna. Takže se to asi da :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
30.12.13 20:12

@mamina44 Trafiku nemám, ale zjisti si u nějaké účetní, jak je to se zaměstnáváním rodinných příslušníků. Známá (účetní) to v jakési firmě řešila, tam se slečna vdala za zaměstnavatele a dál pracovala, a měli s tím potíže se sociálkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
30.12.13 20:14

Šla bych do toho. V trafice jsem pracovala 2 roky a měla jsem na starosti o věci okolo. Z terminálu sazky je zisk v řádu tisíců, podle toho, jak se sází, ale jsou to jistý peníze. Něco je na cigaretách, alkoholu, cukrovinkách - vlastně na tom je nejvíc, ale zase pokud to bude frenčíza, tak nemůžeš brát jakékoli zboží se ti zachce, ale držet se jejich nalajnování. No, ale zase zkušenosti z jiné frenčízy - měli jsme vyhrazený koutek, kde jsme mohli mít své zboží (jiný obchod). Nebála bych se toho. Lidi budou sázet a kouřit doaleluja.
Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
30.12.13 20:27

Holky tak to asi zkusím a pokud to vyjde, tak zaměstnám i účetní klidně i na práci z domova :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
30.12.13 20:28
@mamina44 píše:
Začínala bych na novém místě v docela velkém městě. Chtějí vratnou kauci což bych akceptovala. Provozoval by se tam i sazka terminál. Je blbá doba, manžel bez práce já v invalidním důchodu a hypotéka na krku. Proto by mi ta franšíza vyhovovala. Zaměstnali bychom se z manželem oba. Kdyby byl manžel můj zaměstnanec tak nepotřebuje Žl nebo jo?

Pozor manželé se vzájemně zaměstnávat nesmí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
1.12.16 21:51

Oživuji diskuzi =) Chtěla bych si koupit novinový stánek. S prodejem tiskovin nemám žádné zkušenosti. Jsem po rodičovské na úřadu práce, nevíte někdo zdali je nějaká šance příspěvku na podnikání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.3.17 14:15

Dobry den, co jste rozhodla? Mate trafiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.3.17 14:17

Dobry den, jaky jste meli zisk z trafiky? V jakem miste? Jak to bude fungovat z EET pokladnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat