Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ne nevolala bych, rozhodne ne po jednom dni stravenem ve skolce
Promin, prece nemuzete decku stat za zadkem i ve skolce ne? Nechte ji at se trochu rozkouka, udela si kamarady..
To hodlá přítel volat do školky a školy hned druhý den pokaždé, když se dcerka hned neprosadí? To jí moc nepomůže, spíš naopak.
Kdyz uz teda, tak bych se na to sla zeptat osobne a ne po telefonu. Jinak ja bych jeste par dni pockala a pak tam zasla.Taky zalezi na povaze ditete, podle toho bych neco delala/nedelala.
Ja to vidim stejne, ale pritel to chce hned resit, spis mam strach, aby to nezhorsil a ucitelka si malou nezaskatulkovala jako rozmazlence nebo zalovnicka
Ahojik ono se to tak lehko rekne-ale
clovek to bere tak nejak citlive vid, zvlast pokud je to prvni ditko -si to upe ted predstavuji jak by nase mala sla do skolky…ale ja bych asi taky pockala jak se to vyvrbi za par dni-tydnu
![]()
Tak inteligenci učitelky ve školce bych takhle nepodceňovala - určitě si nezaškatulkuje tvou malou dcerku jako žalobníčka nebo rozmazlence, ale možná, že nějakou škatulku vyfasuje tvůj přítel
.
@apocalypsa píše:
Ahojik ono se to tak lehko rekne-ale
clovek to bere tak nejak citlive vid, zvlast pokud je to prvni ditko -si to upe ted predstavuji jak by nase mala sla do skolky…ale ja bych asi taky pockala jak se to vyvrbi za par dni-tydnu![]()
no prave me je ji desne lito kdyz rekne ta holcicka mi to zase brala a je tam asi jen 6 novych deti a dalsich asi 19 se uz znaji z lonskeho skolniho roku.
@hanka.br. píše:
Tak inteligenci učitelky ve školce bych takhle nepodceňovala - určitě si nezaškatulkuje tvou malou dcerku jako žalobníčka nebo rozmazlence, ale možná, že nějakou škatulku vyfasuje tvůj přítel.
@hanka.br. píše:
Tak inteligenci učitelky ve školce bych takhle nepodceňovala - určitě si nezaškatulkuje tvou malou dcerku jako žalobníčka nebo rozmazlence, ale možná, že nějakou škatulku vyfasuje tvůj přítel.
@Anonymní píše:![]()
no tak ucitelka ho zna jako malyho ze skolky
Vsadím se, že bral dětem hračky ![]()
@hanka.br. píše:
Vsadím se, že bral dětem hračky
zkusim se zeptat
![]()
holky dik za reakce, pokusim se chlapa presvedcit at jeste pocka.
Něco podobného jsem s malou zažila lonském škol. roku…malá si děsně chtěla hrát s velkým žlutým nákladákem, ano s nákladákem a né s panenkou
šla, aby si to auto vzala(bylo volné),a přiběhl klučina a vzal jí ho se slovy, že je její
malá zustala stát a nic! nic se nedělo, nic proto neudělala, nic mu neřekla, přitom doma se umí pořádně prosadit! jak mi to povídala, tak byla smutná, taky mi jí bylo líto, pořád jí vtloukám do hlavy, že když si sněčím hraje a někdo jí to chce vzít, má mu říct, né ted si hraji já ty můžeš až potom! a stát si za svým! nakolik bude uspěšná vtomto školním roce se uvidí, ale moc dobře ti rozumím. manžel at nikam nevolá a nestresuje, deti nato musí přijít samy, rodiče je musí poštouchnout a poradit né hned volat p. učitelce. držím palce ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj, nezlobte se za anonymitu, ale obsac sem jukne pritel a nechci, aby videl, ze se tady vyptavam. Na anonymni vetsinou nekouka
Chtela bych znat vas nazor na tuto situaci: Dcera vcera nastoupila do skolky ve ktere jsou vsechny deti i ty starsi v jedne tride. Mala si vcera i dneska stezovala, ze ji deti berou hracky a ze ji rikaly ne to nemuzes to je nase. Samozrejme nerekne ktery deti rekne no ta holcicka. Podle me je moc brzo na to, aby se deti zkamaradily a i brzo na to zacit to resit s ucitelkou. Ja osobne bych to resila az tak za tyden, dva az by opradu zapadla do toho skolkoveho zivota jenze pritel chce zitra volat do skolky a resit to. Jak by jste postupovaly? Pockaly by jste? Jinak je mala ze skolky nadsena. Moc se tam tesi