Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lachtanice86 vidíš, já v tomhle těhotenství lítám „od čerta k ďáblu“ a vzhledem k anamnéze a nutnosti vyvolání nejpozději do termínu se mi v tom termínu furt někdo hrabe, vidělo mě snad deset doktorů a všichni to shrnují - míň jak týden, neřešíme
Fakt je, že mi to haprovalo různě plus minus pár dní, ale na tom prvotrim. screeningu to bylo přesně o 7 dní.
@ugluk taky jsem měla nutnost vyvolání nejdéle v předpokládaný den termínu. A i tam brali ten termín podle utz a podle toho termínu začalo i vyvolání. Zkušenost stará 13dnu
@lachtanice86 sranda
Bych řekla, že záleží na pracovišti, i když u nás se na tomto postupu shodla čtyři různá ![]()
Tak stále platí první věta, co jsem dnes napsala - ať se zakladatelka zeptá dr., který termín jí tam napíše (popř. jestli preferuje jeden, ať si řekne). Já mám stále kolonku termín dle utz volnou a už tak zůstane (ve 30.tt už mi s tím nehne nikdo). V reálu se mi teda bude případné vyvolání stanovovat dle aktuálního utz nálezu, průtoků, kompenzaci nemoci a tak, což není případ zakladatelky, tam je to fakt jedno.