Nástup na MD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68961
10.12.18 14:29

@lachtanice86 vidíš, já v tomhle těhotenství lítám „od čerta k ďáblu“ a vzhledem k anamnéze a nutnosti vyvolání nejpozději do termínu se mi v tom termínu furt někdo hrabe, vidělo mě snad deset doktorů a všichni to shrnují - míň jak týden, neřešíme :lol: Fakt je, že mi to haprovalo různě plus minus pár dní, ale na tom prvotrim. screeningu to bylo přesně o 7 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
10.12.18 15:39

@ugluk taky jsem měla nutnost vyvolání nejdéle v předpokládaný den termínu. A i tam brali ten termín podle utz a podle toho termínu začalo i vyvolání. Zkušenost stará 13dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
10.12.18 16:08

@lachtanice86 sranda :) Bych řekla, že záleží na pracovišti, i když u nás se na tomto postupu shodla čtyři různá :mrgreen:
Tak stále platí první věta, co jsem dnes napsala - ať se zakladatelka zeptá dr., který termín jí tam napíše (popř. jestli preferuje jeden, ať si řekne). Já mám stále kolonku termín dle utz volnou a už tak zůstane (ve 30.tt už mi s tím nehne nikdo). V reálu se mi teda bude případné vyvolání stanovovat dle aktuálního utz nálezu, průtoků, kompenzaci nemoci a tak, což není případ zakladatelky, tam je to fakt jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí