Přijde výměr o PPM?

17363
24.8.11 10:48

Přijde výměr o PPM?

Ahoj holky,
mám takový dotaz. Posílá ČSSZ nějaký výměr o peněžité pomoci v mateřství? Nevím, jestli to urgovat nebo jestli rovnou přijdou peníze.
Na mateřskou jsem nastoupila 5.8.2011 a dosud nic nedorazilo. Díky Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
24.8.11 10:56

Ne, leda na vlastní žádost. Přišly rovnou peníze. Tedy aspoň u mě (Praha-západ). Jestli jsi nastoupila v srpnu, první peníze dostaneš až v září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.8.11 11:03

Jak která OSSZ, mě třeba přišel - Brno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
24.8.11 11:05

Díky moc. S penězma počítám až v září, spíš jsem myslela, jestli nepošlou nějaký papír, kde bude napsanej ten denní vyměřovací základ a např. do kdy jí budu přesně pobírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
24.8.11 11:07

Taky mi neprisel zadny papír jen rovnou penize ale pak kdyz jsem se koukla na vypis uctu bylo to tam naúsane ten deni vymer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
24.8.11 11:20

Jinak Praha a Praha-východ taky nic neposílají, taky přišly rovnou penízky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.8.11 11:22

Ano, na výpisu je to dost podrobně rozepsané.

barca.hrosik píše:
Taky mi neprisel zadny papír jen rovnou penize ale pak kdyz jsem se koukla na vypis uctu bylo to tam naúsane ten deni vymer

Já si ten papír musela vyběhat, protože jsem ho potřebovala pro pracák. Taky jsem čekala, že mi přijde, ale nepřišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
24.8.11 11:24

Aha, takže koukám, že je to místo od místa. Takže stejně vím prd :wink: Šlo mi o to, abych měla jistotu, že to tam naše mzdovka odevzdala. Za 3 týdny mám rodit, tak pak nebudu mít čas si to vyběhávat a dávat do pořádku, kdyby to náhodou zapomněla odevzdat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
24.8.11 11:24

A ještě, když Vám přišel, tak Vám přišel za jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.8.11 11:26
Janik101 píše:
A ještě, když Vám přišel, tak Vám přišel za jak dlouho?

Asi za dva nebo tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.8.11 11:28

A zavolat si na konkrétní socku (pod kterou spadá zaměstnavatel) je problém? :-)

Janik101 píše:
Aha, takže koukám, že je to místo od místa. Takže stejně vím prd :wink: Šlo mi o to, abych měla jistotu, že to tam naše mzdovka odevzdala. Za 3 týdny mám rodit, tak pak nebudu mít čas si to vyběhávat a dávat do pořádku, kdyby to náhodou zapomněla odevzdat…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
24.8.11 11:32

Problém to určitě není. Jen pokud není zvykem to posílat, tak jsem nechtěla být za hysterku :oops: , co se po tom shání…Proto jsem si nejdřív chtěla zjistit, jestli se nějaký výměr vůbec posílá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.8.11 11:50

Peníze přijdou v září, naše OSSZ píše do zprávy pro příjemce, jako u nemocenské, denní vyměřovací základ x počet dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikita159
25.8.11 12:22
Janik101 píše:
Problém to určitě není. Jen pokud není zvykem to posílat, tak jsem nechtěla být za hysterku :oops: , co se po tom shání…Proto jsem si nejdřív chtěla zjistit, jestli se nějaký výměr vůbec posílá :wink:

No tak třeba já si tam zrovna určitě zavolám, jestli mají vše ok, protože naše paní zaměstnavatelka není v tomto zrovna nejspolehlivější člověk.. Dokonce mi paní na OSSZ říkala, že pokud třeba mám strach že tam zaměstnavatel ty podklady nedodá, nebo to bude protahovat, tak jim to tam můžu donést i osobně. Myslím že za hysterku určitě nebudeš. Nikdo nechce zůstat bez příjmu, takže na tom určitě nic není, že si to chceš ohlídat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3182
25.8.11 12:35

ja jsem si taky volala na ossz a ptala jsem se zda tam jsou vsechny papiry a podobne ikdyz vim ze zamestnavatel je spolehlivy a pani byla mila dokonce mi rekla kdy mi to konci kam potom mam jit a tak takze bud tam zajdi osobne nebo zavolej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí