Myslíte občas na další miminko?

Andulinečka
15.8.11 17:08

MYSLÍTE OBČAS NA DALŠÍ MIMINKO?

Ahojte holky.Máme devitiměsíční mimi a občas přemýšlíme,že by bylo hezký pořídit malé bratříčka nebo sestřičku :lol: Někdy si říkáme,nebylo by to moc brzy,na malou jsme dlouho čekaly,napřed si ji pořádně užijeme a s druhé stránky bylo by dobrý kdyby měla sourozence a hrály by si spolu.Malá se nám podařila po skoro 4letech a tak kdo ví kdy by se podařilo další,třeba hned nebo taky zase za dlouho.Na jedné straně jsem v 37.tt dostala vyrážku těhotenskou dermatitidu a porod vyvolávaly v 37.tt a doktoři straší,že bych to mohla dostat znovu a mnohem horší a nebo taky ne a taky tlak,že prý mám vysoký a v druhém těhotenství by prý vysoký být neměl,a štítná žláza není v pořádku.Pořád samý kdyby kdyby.Říkáme si s manželem jít do toho a nad ničím nepřemýšlet,zvládlo se to všechno jednou a zvládlo by se i podruhé.Asi počkáme do léta a uvidí se,zajdu na všechno vyšetření a budeme to zkoušet,mateřskou mám na tři roky tak pokud se nepodaří malá půjde do školky a já do práce.To sem se vykecala,co?Jak jste na tom vy s dalším miminkem,co máte jedno a stejně staré jako my? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3542
15.8.11 17:16

tak my máme 2,5 letou dceruk začala jsem tento měsíc chodit do práce a také bych ráda další mimčo, ale měla jsem anovulační cyklusy, mám dojem, že se mi tak tři čtyři těhu neudržely.. podle toho, co odešlo s opožděnou ms…
No uvidíme jak to bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.8.11 17:21

já to mám taky tak nebo tak…někdy bych druhý chtěla hned, někdy si říkám, že radši počkáme. Žádný komlikace jsem neměla, ale zase žijeme v zahraničí daleko od rodin a říkám si, jestli bych dvě zvládla, kdybych na ně byla prakticky sama. Moje tolerance k zátěži je docela nízká, jsem v poslední době hodně unavená a mám co dělat, abych zvládla dítě jedno. Navíc bude mít teď manžel více práce…

na druhou stranu zase bych chtěla zase rodit tady v německu ale nevíme, jak dlouho tu zůstaneme a jestli se nebumeme muset brzo zase stěhovat. Což ale naopak se dvěma dětma bude taky lahůdka.
A Sofinka by sourozence docela potřebovala … no názory se mění každou chvilku.
Také asi chvilku počkáme a pak to necháme osudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
15.8.11 17:23

Ahojky

tak po pravdě jsem nad dalším miminkem neuvažovali a neplánovali a ono přišlo :mrgreen:
Na malou jsme čekali 5 let a to jsme podstoupili IVF. Sárka se narodila v únoru a já jsem v květnu přišla na to že čekáme miminko…byl to šok po tolika letech a trápení to šlo přirozeně.
Do teď mám smíšené pocity jak to zvládnem a jak to bude. Budou od sebe přesně rok,takže docela to bude fuška. Ale jsme rádi že to šlo přirozeně a nemusíme na další IVF.
Já jsem neměla žádné komplikace v těhu takže ti neporadím v tom co píšeš, ale pokud se cítíte na to mít dalšího drobečka jděte do toho,doktoři dělají vždy bububu a pak je vše ok. A nebo třeba ne ale to je to kdyby. :nevim:
A vaše malá má skoro rok tak bych se toho nebála a začala pořizovat sourozence…já jsem to zvládla dost brzo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
takže pevné a dobré rozhodnutí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.8.11 17:29

Taky máme 9-ti měsíční mimi. A na další myslím každý den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
15.8.11 17:29

Máme roční holčinu, taky bych ráda, ale vzhledem k tomu, že čekáme na darovaná embryjka, tak to není o tom, kdy my budeme chtít, ale kdy případně embryjka budou - a pak samozřejmě o tom, jestli se u mě „zabydlí“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.8.11 17:41

Ja bych chtela druhe dite moc (mam 10m dceru), ale musim byt zodpovedna, takze my rozhodne budeme cekat, finance je to jen tak tak, potrebuju se vratit do prace (spise si najit novou, ve stare urcite dostanu pri navratu vypoved, moje misto je zrusene), chci, aby dcerka zacala chodit do skolky (kdyz budu doma na materske, tak mi ji urcite nevezmou), proste nachazim same proti. :(

• Citovat
  • Upravit
20557
15.8.11 17:47

Já mám sice čtyři děti, ale občas na mimčo taky pomyslím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.8.11 17:48
peggy.sl píše:
Já mám sice čtyři děti, ale občas na mimčo taky pomyslím. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.8.11 17:50
MarkyM píše:
peggy.sl píše:
Já mám sice čtyři děti, ale občas na mimčo taky pomyslím. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

No fakt… :mrgreen: :mrgreen:
Mám čtyři holky, tak bych chtěla zkusit kluka.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
15.8.11 17:52

Já občas taky přemýšlím,už máme na čase.Ale těhotenství nic moc.Píchání injekcí na ředění krve,vysoký tlak,ten mám stále,těhotenská cukrovka.Malej nám dává zabrat.Manžel na to nemá nervy,když malej zlobí atd.Takže se to ve mě zmítá. :mrgreen:

A prosímtě,píšeš ,že ve druhým těhotenství nesmí být vysoký tlak????To slyším poprvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
15.8.11 17:54

Ahoj, já byla ochotná jít do druhého asi 3měs po porodu :mrgreen: a manžel taky. Dala jsem si rodičák do dvou let a teď jsem chvilku těhule. Tak snad se nám ten dvouletý věkový rozdíl podaří. Udělejte to tak, jak se sami s manželem dohodnete. Vše má své pro i proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
15.8.11 17:58

Tak jsem ráda,že nejsem sama.Naše Elldˇa je teda taky pěkný číslo že vyjde za tři děti někdy :-D My chodily taky na IVF a podstoupily jsme třikrát a nic nedařilo se,jednou bylo i zamlklé těhu.No a pak když jsme jeli se domluvit na čtvrtý samozřejmě nervy jako hrom,tak jsem byla už těhotná,podařilo se přirozeně.U druhého nevíme jak dlouho to bude,manžel říká,začneme se snažit třeba hned,bůh ví jak dlouho to bude,třeba zase 4.roky a nebo to přijde hned,znám i takové.Taky ta vyrážka hrůza dostávala jsem se s toho než to všechno strašný svědění a nervy zmizely,trvalo to 3.měsíce než to po injekcích odeznělo,když si představím,že to můžu zažít znovu(samozřejmě taky nemusím)tak se my do toho nechce,třeba to může přijít dřív a vydržet to do konce těhu třeba i v nemocnici betz malé,no hrůza ale třeba to takový být ani nemusí a říkám si mimi za to stojí.

Příspěvek upraven 15.08.11 v 18:43

• Citovat
  • Upravit
7257
15.8.11 18:02

Na další miminko myslím každý den :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.8.11 18:03
peggy.sl píše: