Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak který den a v kolik hodin je nástup ti měli říct v porodnici..nějak nechápu, že se rozhoduješ do které nemocnice jít? Snad tam, kde ti preindukci „naordinovali“…
@Anonymní píše:
PREINDUKCE 22.5.2017 ten kdo má za sebou co mám očekávat a v kolik hodit dorazit do porodnice. A ještě zvažuji rodit ve Fakultní nemocnici Ostrava Poruba nebo Vítkovicka nemocnice co DOPORUČUJETE a bude někdo v Ostravě rodit tohoto data potkám tam někoho a může přítel být semnou od ranna?
No, teď to ještě někdo přeložte do češtiny a pak na to třeba půjde odpovědět ![]()
Tak někde ti snad dali info a někam jsi chodila do poradny ne?
Rodila jsem 2× v Porubě, první šla sama, ale druhá byla vyvolávána a sestra mi řekla na kolik mám dojít.
Vyvolání trvalo v podstatě celý den a to se mnou manžel nebyl. Když už bylo třeba zavolala jsem mu.
@bublinek a jak jste byla spokojená? A to opravdu být nemohl? Chtěla bych ho od začátku až do porodu. A kde vás dáli na porodní?
Vzhledem k tomu, že po zavedení tablety mě dali na normální pokoj, tak tam fakt nemohl. Jak jsem psala, trvalo to dlouho, zaváděli mi 2 tablety - dopoledne a vpodvečer a teprve v 5 ráno jsem začala něco cítit.
Spokojená jsem byla
Mela jsem prvni dva porody vyvolavane vcetne preindukce. Priprava porodnich cest vzdy na dva dny. Obyc. pokoj tedy bez pritomnosti partnera. Pote presun na porodni sal- samotna indukce a porod a tam uz byl muz se mnou.
Jinak take nechapu. Preindukci a indukci porodu prece indikuje lekar v porodnici. Tedy nedokazu si moc predstavit ze se na tomto postupu dohodnu s porodnici A a ve finale dojdu do porodnice B, ze jdu na tu indukci kterou jsem si domluvila v jine porodnici… ![]()
PREINDUKCE 22.5.2017 ten kdo má za sebou co mám očekávat a v kolik hodit dorazit do porodnice. A ještě zvažuji rodit ve Fakultní nemocnici Ostrava Poruba nebo Vítkovicka nemocnice co DOPORUČUJETE a bude někdo v Ostravě rodit tohoto data potkám tam někoho a může přítel být semnou od ranna?