Nástup učitelky do MŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Kamila17 píše:
Ahojky holky, prosím, je tu některá z Vás, která pracuje jako učitelka v MŠ? Potřebovala bych radu, co bude potřeba vše si vyřídit před nástupem do MŠ? Mám na mysli různé papíry a potvrzení, které se k této práci vztahují. Budu ráda, když mi napíšete soukromou zprávu. Moc moc děkuji
Ahoj,
nepotřebuješ nic jiného než co se dělá normálně = všechny papíry budeš mít při nástupu od zaměstnavatele.
Což je podepsání pracovní smlouvy a prohlídka u lékaře. Nepamatuji se, že bych vyřizovala cokoli dalšího.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@chs.jasmin píše:
Ahoj,nepotřebuješ nic jiného než co se dělá normálně = všechny papíry budeš mít při nástupu od zaměstnavatele.
Což je podepsání pracovní smlouvy a prohlídka u lékaře. Nepamatuji se, že bych vyřizovala cokoli dalšího.
Tak většinou ještě vyplněný osobní dotazník a kopie nejvyššího ukončeného vzdělání, někde chtějí i zvlášť formulář s výpisem praxe (kvůli započtené praxi a datu, kdy dojde ke změně platu). Ale nějaké soukromé zprávy fakt nepomůžou, musí se domluvit se zaměstnavatelem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo píše:
Tak většinou ještě vyplněný osobní dotazník a kopie nejvyššího ukončeného vzdělání, někde chtějí i zvlášť formulář s výpisem praxe (kvůli započtené praxi a datu, kdy dojde ke změně platu). Ale nějaké soukromé zprávy fakt nepomůžou, musí se domluvit se zaměstnavatelem.
Nic, až na tu kopii vysvědčení, jsem nikdy nikde nedávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že jen kopii dokladu o ukončení studia a pak ti dají oni osobní dotazník a k vyplnění přehled tvé praxe s přesnými datumy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin píše:
Ahoj,nepotřebuješ nic jiného než co se dělá normálně = všechny papíry budeš mít při nástupu od zaměstnavatele.
Dobře, moc děkuji za radu, chtěla jsem se ujistit, jak to nyní doopravdy je. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo píše:
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit