Nevhodné chování nadřízeného
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já bych si s ním zcela vážně promluvila, že to přesahuje meze korektního vztahu na pracovišti a že by mohl mít problémy doma.
Někdy je to jenom o komunikaci. Držím palce, aby už dal pokoj.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reagovala jsi dost na to, aby mu to došlo. Asi to nechceš slyšet, ale podle mě nejlepší bude opustit pracoviště a najít si práci s normálním vedením. Protože ať už to budeš řešit po dobrém nebo po zlém, moc dobré vyhlídky to nejsou - buď ti v jeho přítomnosti nadále nebude příjemně, nebo spolu začnete válčit, až se on urazí. A když ho nahlásíš, bude se mstít. Takže já bych odešla.
- Citovat
- Upravit
@Lalelale píše:
Reagovala jsi dost na to, aby mu to došlo. Asi to nechceš slyšet, ale podle mě nejlepší bude opustit pracoviště a najít si práci s normálním vedením. Protože ať už to budeš řešit po dobrém nebo po zlém, moc dobré vyhlídky to nejsou - buď ti v jeho přítomnosti nadále nebude příjemně, nebo spolu začnete válčit, až se on urazí. A když ho nahlásíš, bude se mstít. Takže já bych odešla.
@Lalelale píše:
No, i když mě práce baví, už jsem si zvykla, tak zase toto, ale jiná cesta prostě asi nebude. Nevím, proč se začal takto chovat, dříve to nedělal
,
- Citovat
- Upravit
Normálně mu to řekni. I tady platí stokrát omílané, že chlapi náznaky nechápou. Případně si je vyloží blbě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No, i když mě práce baví, už jsem si zvykla, tak zase toto, ale jiná cesta prostě asi nebude. Nevím, proč se začal takto chovat, dříve to nedělal![]()
,
U nas v praci takhle prdlo v hlave z niceho nic jednomu kolegovi - taky zacal mit ruzne reci k ženským kolegyním. Bylo to protože jeho žena otehotněla, tak asi nemel tolik uspokojeni doma jak by potreboval a hledal jestli se nektera nechytneme
Nakonec to u jedne kolegyne tak vygradovalo, ze mu pred celým týmem řekla jestli chce dostat na hubu od jejiho manžela
Bohužel moc mu to nedošlo ani potom, nastestí časem odešel.. Ale pak se chodil producirovat a ocucavat verejne po meste s jednou paní, která najisto nebyla jeho manželka. Ta byla v tom období v 6ti nedeli po porodu pokud vím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak na nej zarvi, pleskni mu, ideal pred hodne lidma na nej spust, ze takhle se k tobe chovat nemuze! prece kdyz se ti neco nelibi, tak se ozvu razantne, nahlas a nenecham to byt… kdyz bude nadrizenej rozumnej tak to necha byt, kdyz ne tak samozrejme te muze vyhodit, zaminku vzdycky najde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katintheBOx63 píše:
U nas v praci takhle prdlo v hlave z niceho nic jednomu kolegovi - taky zacal mit ruzne reci k ženským kolegyním. Bylo to protože jeho žena otehotněla, tak asi nemel tolik uspokojeni doma jak by potreboval a hledal jestli se nektera nechytnemeNakonec to u jedne kolegyne tak vygradovalo, ze mu pred celým týmem řekla jestli chce dostat na hubu od jejiho manžela
Bohužel moc mu to nedošlo ani potom, nastestí časem odešel.. Ale pak se chodil producirovat a ocucavat verejne po meste s jednou paní, která najisto nebyla jeho manželka. Ta byla v tom období v 6ti nedeli po porodu pokud vím
![]()
no, taky jsem si myslela že je to způsobeném tím, a potvrdila si mi to, protože jeho partnerka je také těhotná, nechápu proč těm chlapů rupne takhle v bedně,
, no zkusím ještě mu říct důsledněji, kdyžtak odchod
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
no, taky jsem si myslela že je to způsobeném tím, a potvrdila si mi to, protože jeho partnerka je také těhotná, nechápu proč těm chlapů rupne takhle v bedně,![]()
, no zkusím ještě mu říct důsledněji, kdyžtak odchod
Jako ja jen doufam, ze muj manzel tohle v praci nedela - ale tak on dela s indami, a myslím že tam ani zenu žadnou nemaji
Je pravda, ze kvuli tehu u nas je ted taky sex v posledným týdnech na bode mrazu, mam rizikac takže si zadnou srandu neuzije. No ale uz je to za par, tak snad po porodu to bude lepsi
Prijde mi to ale silene se takhle chovat, že jim to není blbé - vždyt sami pak chlapi co to takhle resi vypadaji jak blbci…a kolikrat jsou to lidi, co normalne povazuji za odborníky ve sve oblasti a nebýt tohoto chování, tak je beru jako kapacitu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravíčko dámy i pánové
, a to mu vydrželo snad minutu, i po tom, co jsem mu dala jasně najevo, že mi je to nepříjemný, a od té doby kdykoliv má příležitost a nikdo ho nevidí, tak si na mě sáhne jednou mě hladil po zádech, naposledy, taky
, posílá mi smsky, co zrovna do toho nepatří, ne nemají sexuální motiv, ale být by to v sms neví,
. Ke všemu má ženu a s ní krásné děti.
, slizák jeden
.
můj dotaz je jasný. Můj šéf, kdykoliv má příležitost, tak mě osahává zezadu, poprvé mě chytnul kolem ramen
on i když ví, že mi to je nepříjemné. Nikdy jsem mu nedala podnět, aby se ke mě takto choval, dobrá jsem mladá, ale nemyslím si, že bych nosila vyloženě něco vyzývavéhho
Opravdu mi je to již nepříjemný, takže jsem se svěřila vám, nevím, jak mu to dát víc najevo, že si mi to nelíbí, a je mi to nepříjemné, odvracím se od něho, a snažím se dělat práci a nereaguji.