Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Drex951 jj přesně, pro ni to muselo být obrovsky těžký..ona k němu přilnula, tak za 8 let a ještě, když s ním byla od svých 10ti let, byl pro ní fakt jediný ten nejbližší..pro ní musí být i teď těžký se začlenit do společnosti, znovu přilnout k rodičům, kteří se už jakoby smířili s tím, že je mrtvá..mají nějaký názory ona má zase teď jiný..musí to být těžký pro všechny strany.
Viděla jsem asi jen třetinu filmu, víc mi naše malá lumpajda nedovolila dokoukat. Ale o tom případu jsem dost četla v době, kdy se to provalilo. Je teda fakt, že to spíš teď řeším z pohledu matky. Neumím si představit, že se mi v 8-mi letech ztratí dítě a já nevím, co s ním je. Zda někde netrpí, nebo mu někdo neubližuje… Což zrovna tady ukázalo, jak je ten únos hroznej na obě strany. Ale samo nejvíc si vytrpěla ta holka a spíš by mne zajímalo, jak dnes žije. Jestli je vůbec schopná „normálně“ fungovat a navazovat běžný vztahy. Nejen s muži, ale i třeba klasické kamarádství a tak.
Je to hrozný, dost ten film na mě zapůsobil. Pořád jsem chodila hladit a pusinkovay malou do kolébky.
@Drex951 mám na to stejný názor jako ty. Můžu se zeptat jak jse jmenuje ta kniha?
http://uloz.to/…e-sk-tit-avi
tady jsem našla: anglicky se slovenskými titulky - pokud to někomu nevadí
.
Mě teda víc zasáhl příběh Aničky Janotkové, asi tím, že se to stalo u nás…a byla ve věku mého dítěte…denně mizí děti, denně se stávají terčem nějakých úchylných deb*lů…a když je chytí? Léčba…podmínka…max. 5…7 let a hurá domů…
V tomhle sympatizuju s právním systémem v USA…vysoké tresty, několik doživotí za sebou nebo trest smrti…u nás? Jsou to chudáčci, co se musí léčit…musíme jim dát šanci…PRD..!!! Kdo dal šanci těm mrtvým a znásilněným dětem…???
Byl posedlý dokonalostí a chtěl si vytvořit a vychovat dokonalou ženu.
Nedávno jsem ten film také viděla. Hodně jsem se pozastavovala nad tím, jak to měl vše vymakané. Kolik práce mu to dalo a všechny rozvody a hlavně odpad…nikdo na to nepřišel…ty policajti, kteří mu ani barák neprohledali..i když si myslím, že by ji stejně nenašli.
Mrzelo mě, že nedali na konec jak reagovala jeho matka!
@patlamatlaxy no mě vůbec mrzí to, že není nikde na netu vidět ta radost matky, která se setká s dcerou po tolika letech.. v tom filmu to je, ale jen tak aby se neřeklo. Ty emoce musejí být nejsilnější
jo a kdyby na něj přišli tak v rakousku prý dostane maximálně 10 let ![]()
Tak podobne je treba Elisabeth Fritzlova jeji otec ji drzel 24 let pod zamkem ve sklepeni a splodil s ni 7 deti
@EllaKouskova jojojo, to jsem taky slyšela, oni tam myslím neměli vůbec okna a ty děti viděla poprvé světlo až jak na to přišli, že jo?
jak se tohle vůbec provalilo??
takovejch let nic a najednou..on byl ženatej a ta jeho manželka jak to jako nevěděla? Tohle mi nějak uniklo.
Mám pocit, že jedno z těch dětí bylo nějak hodně nemocné a museli do nemocnice. A tak se to celé profláklo. A manželka o tom vědět musela a i se o tom spekulovalo v tv, že to věděla a kryla ![]()
Četla jsem přímo od ní knížku kterou napsala..měla jsem jí za večer přečtenou jak mě vzala ![]()
@Cipisek79 aha, no tak to museli vědět, že se to proflákne už když tam jeli
a stejně, za celou dobu neměli děti ani ta Natascha kontakt s lékařem, nic. Ona měla nějaký srdeční problémy ta Nataša se psalo a tak když se prý jednou pokusila o útěk tak jak byla vyhublá a to srdíčko jí zlobilo nepravidelným bitím, tak prý začala zvracet a vrátila se ![]()
http://www.thejournal.ie/…814-May2013/ tady je taky ta Nataša až dole, konečně fotka jak má tu deku na hlavě, sice nejde nic vidět, ale mě přišlo už divný, že v tom filmu tolik novinářů kolem ní a na netu ani jedna fotka jak to bylo doopravdy.
Ta knizka se prodavala v Levnych knihach, ale uz je to dlouho, tak nevim, jestli ji tam jeste budou mit…
@Deniel píše:
@KriJona no to věřím!! Kolik má stránek ta kniha?
ty brďo..jako málo ne
hledám jí v knihovně a nenacházím..sakra..chtěla jsem jí vyfotit a podívat se, kolik má stran ![]()