Natekla dáseň pod korunkou, co s tím?

15.6.25 15:06

Natekla dáseň pod korunkou

Ahoj, je tady někdo kdo trošičku rozumí zubům? Mam citlivou, dle mého nateklou dáseň pod korunkou, když si čistím mezizubnim kartáčkem, tak to bolí. Moje lékařka nic neshledala, ale me se to nezdá.
Moc díky za případné odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7736
15.6.25 19:50

A jak ji máš dlouho? Možná si to ještě sedne, ale je taky možné, že ti úplně nedoléhá a něco se pod ni dostalo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.25 22:28

No vic nez rok, ale posledni dobou zlobí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
15.6.25 23:10

To bohužel znám, měla jsem to samé, pak i hodně nateklé, nakonec mi to při čištění zubů prasklo, vytekla krev… Zubařka mi to vyčistila, ale už to nikdy nebylo ono.. nakonec korunka vypadla, pod ní už byl rozjetý zánět. Takže znovu vyčistit, přilepit a pak vypadla zase :mrgreen:
Už jsem se na to vyprdla, nechala si vyškubnout kořeny a mám klid… Byla to naštěstí sedmička, tak to není vidět.
Ale snad to nebude tvůj případ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.25 23:17

Nateklo mi z korunky polovina obličeje a zub musel ven…nyní už mám přes 10let implantát

• Citovat
  • Upravit
16.6.25 07:18

Diky za Vaše odpovědi 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
16.6.25 12:18

Lékařka ti měla udělat rtg, aby viděla, jestli tam není zánět. To se může stát, když je korunka na živém zubu. Pokud by tam byl zánět, tak se zub endoskopicky ošetří. Někdy to lze cez korunku, někdy se musí sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
19.6.25 19:30
@zabickazelena píše: Více

Něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.25 19:32

@Taktinevím jsem objednána až na červenec. Vyplachuji Corsodylem. Docela se to zklidnilo. 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
26.6.25 21:15
@zabickazelena píše: Více

Tak aspoň tak, to už je za pár ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...