Natrhlá hráz

56
30.3.22 12:31

Natrhlá hráz vagíny

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, co mám dělat, při natržené hrázi vagíny. Přítel mě omylem natrhl, když špatně přirazil. Hodně to krvácelo až krev kapala. Už je to asi 3 dny, co se to stalo. Úplně jsem na to zapomněla protože to nijak nebolelo (samozřejmě v den úrazu to hodně pálilo při čůrání). Ranka je asi půl centimetru hluboká a dlouhá. Jde vidět zvenku a zasahuje i trochu dovnitř pochvy. Na gynekologii jsem volala, ale bohužel mi to nikdo nebere. Vůbec to nebolí (sex jsem nezkoušela), ale ranka vypadá pořád nezahojeně a poměrně stejně. Prosila bych o nějakou radu, čím mazat nebo tak, aby se to lépe hojilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35852
30.3.22 12:42

Kup si v lékárně krém s dubnovou kůrou na poporodni poranění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 12:43

Dubovou kůru…Mně se tohle stalo, když jsem spadla na kole a bylo z toho teda hodně krve, pěkně jsem se tam dole roztrhala. Dr. mi na to tenkrát doporučila dubovou.

• Citovat
  • Upravit
76727
30.3.22 12:46

@Terezka53 jedině Hemagel - je drahý, ale je to daleko účinnější než dubová kůra, mně dubová kůra stípala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
30.3.22 12:47

Nebo „šicí bylinky“ - používají se k hojení poporodního poranění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.3.22 13:14

Hemagel - jedině! To je rychlohojič. Po porodu jsem mazala jedině tím, zabírá neuvěřitelně rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12609
30.3.22 13:23
@Anonymní píše:
Dubovou kůru…Mně se tohle stalo, když jsem spadla na kole a bylo z toho teda hodně krve, pěkně jsem se tam dole roztrhala. Dr. mi na to tenkrát doporučila dubovou.

mě u téhle nehody museli sešít, bylo mě asi 6..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
30.3.22 13:34

@Terezka53 šicí bylinky si vyrob, tady je návod, mě to moc pomohlo po porodu na poraněnou hráz

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.22 13:36
@lilith1 píše:
mě u téhle nehody museli sešít, bylo mě asi 6..

Mně naštěstí ne. Nebo doktorka při pohledu na mě už nejspíš věděla, že jsem klasický syndrom bílého pláště a mohla bych ji poblinkat, tak radši řekla, že to půjde bez šití. Bylo mi 10. Ale ze mě teče krve jak z vola i při obyčejným škrábnutí papírem, mám poruchu srážlivosti.

• Citovat
  • Upravit
12609
30.3.22 13:51
@Anonymní píše:
Mně naštěstí ne. Nebo doktorka při pohledu na mě už nejspíš věděla, že jsem klasický syndrom bílého pláště a mohla bych ji poblinkat, tak radši řekla, že to půjde bez šití. Bylo mi 10. Ale ze mě teče krve jak z vola i při obyčejným škrábnutí papírem, mám poruchu srážlivosti.

Ja musela na detskou gynekol.kde me vsichni litovali, asi 4 stehy. Od te doby me nikdo nedostane na kolo s vysim ramem a jen kdyz dosahnu nohama na zem :roll:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.22 13:57
@lilith1 píše:
Ja musela na detskou gynekol.kde me vsichni litovali, asi 4 stehy. Od te doby me nikdo nedostane na kolo s vysim ramem a jen kdyz dosahnu nohama na zem :roll:..

Mně se to stalo v dětské ozdravovně :mrgreen: Blbec jsem si tam od místního kamaráda půjčila kolo, samozřejmě chlapecké, o něco větší, než jsem byla zvyklá, jela z kopce a jako bonus jsem tam ještě chytla střevní chřipku…Místo, aby se v ozdravovně člověk uzdravil, tak jel domů ještě víc zdemolovaný, jak před tím.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa