Naučné hračky 2 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
14.11.12 12:21
@krtek93 píše:
Ahoj! Hledám pro dcerku (necelé dva roky) nějaký „notebook“, ale aby pokud možno nemluvil anglicky. A natrefila jsem právě na toho chytrého pejska, co tu zmiňovala @Brambůrka10 . Nemáte s ním někdo zkušenost? Hlavně mě zajímá, jestli jenom mluví, nebo i hraje melodie, vydává zvuky zvířátek apod., jestli to už takhle malý prcky baví. Díky za odpovědi, případně tipy.

uci zviratka, i jak delaji, pak tvary a barvy, pak si tam navolic otazky a on je zkousi, napr kde je pes? a musi ho zmacknot, to same tvary a barvy, pro dvoulete je to tezky a slozity, u nas si s tim hraje ctyrleta…malou to bavilo chvili, ale mackala vsechno, aniz by pochopila, co se po ni chce, tak ze jsem to schovala na dyl, nez to zrasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
14.11.12 12:25

@Brambůrka10 Díky moc za reakci. Toho se právě obávám, že teď bude jenom mačkat „hlava nehlava“ a nebude z toho nic mít :? Ale když jí takhle „zkoušim“ já třeba u knížky, tak to chápe a ukazuje (zvířátka a tak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
14.11.12 12:32
@krtek93 píše:
@Brambůrka10 Díky moc za reakci. Toho se právě obávám, že teď bude jenom mačkat „hlava nehlava“ a nebude z toho nic mít :? Ale když jí takhle „zkoušim“ já třeba u knížky, tak to chápe a ukazuje (zvířátka a tak).

to barca taky, ale kdyz po ni ten notas chce furt dokola elipsu, trojuhelnik atd, a dokud to nezmackne, tak ji to jinam nepusti, tak se vzteka a mrskne s tim, zvlada jen zviratka, tak ze za me, je to tak od trech nahoru…jinak je to hezka hracka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
14.11.12 12:39

@Brambůrka10 Aha, díky.

Ještě přemejšlim o něčem hracím, kdyby to umělo třeba zvuky různejch nástrojů. Ale aby to právě bylo i pro takhle malý děti :think: To měl jeden ten notebook, co jsem včera zkoumala v obchodě, ale bohužel taky mlel čísla a tvary anglicky a mně to nějak vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.7.14 15:59

Ahoj,
mám 2 letou holčičku a u nás frčí:
Knížky: favorit číslo jedna jsou knížky od Petra Horáčka (Husa Líza, Papuchalk Petr, Nový domek pro myšku…) - musím říct, že tyto knížky převálcovaly i Krtečka nebo je hezká knížka od Ivana Zmatlíka (ilustrace Zmatlíková) Táňa a tři medvědi. Taky už nás začíná bavit medvídek Pú
Hračky: jasně vede modelína Play Doh s různými formičkami a vytlačovátky - teď např. hit souprava na dělání sušenek. Taky je oblíbené kreslení - fixy (dají se koupit i snadno pratelné speciálně dělané pro malé děti), vodovky, prstové barvy a pak také hlavně vystřihování a lepení (zatím neurčité tvary, jak to přijde pod ruku). Z hraček jsou oblíbené i puzle (doporučuji firmu Baby Genius), miminko a kuchyňka.
Jinak naší Kačku stále hrozně baví přelévání a přesýpání čehokoliv. Z těchto aktivit určitě nejoblíbenější dělání pěny, kdy si nastrouhá mýdlo na struhadle (takové to s krabičkou), pak si to přesype do misky, přilije vodu a ručním šlehačem vyšlehá pěnu - jsou období, kdy to musíme dělat každý den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí