Naušinky

80
10.11.05 21:47

Naušinky

:cry: Ahojky maminky…chci se zeptat…zitra jdu s malou na pichani nausnic…jak to probira..tak nejak vim…Ale mam z toho strach..ze mi mala pak treba nebude v noci spinkat…a ze vzdy kdyz si sahne na nausko..bude ji to bolet..a bude plakat a bude protivna..Jake mate zkusenosti vy se svymi kocickami?Jak to snasely a jak pak probihal den a noc?A jeste se chci zeptat..kolik se za to plati?Moje mamka mi rekla,ze se to plati..ale detska sestra o penezich nemluvila a tak nevim…Poradte prosim co s pripadnou bolesti…Dekuji Janina24 :cry: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
10.11.05 22:41

Ahojky,

my jsme to absolvovali minulý týden, dceru (4 měsíce) si odnesli, s manželem jsme čekali venku. No co ti budu nalhávat, malá hrozně ječela, až jsem si nadávala, že jsem měla ještě počkat, i když vím, že až by byla starší, bylo by to ještě horší. Za chvíly nám ji přinesli, ještě plakala, utišila jsem ji čajem a pak to bylo již dobrý. Do druhýho dne do večera měla ouška zalepený, pak jsme jí to odlepili a každý den jí to ráno a večer čistíme lihem. Ze začátku u toho brečela, ještě ta rána byla čerstvá, teď je to už dobrý a taky jí to několikrát denně přetáčím.
Jinak platili jsme 200 Kč. Pa Nat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.11.05 23:19

Ahoj Jani.
My jsme naušnice nechali nastřelit. Je to rýchlý a můžeš u toho být. Málá plakala chvilku, ale asi jen z leknutí. potom usnula a víc jsme o ouškách nevěděli. Vůbec nemusí být zalepené a není žádná krev. V noci spinkala dobře a ani další dny jsem nepozorovala, že ji to bolí. To se sice platí, jen záleží na výběru naušnic (pro nastřelení jsou speciální). Za nastřelení si nepamatuju kolik to stojí, ale celkem jsme platili do 500,–. Myslím, že je to šetrnější než u doktorky kdy to propíchnou a potom tam rvou naušnici. Naše doktorka se tomu bránila, prý moc páčou :?
Pa a hladký průběh.
 Petra

• Citovat
  • Upravit
65
10.11.05 23:34

Ahoj Jani,
vubec se toho neboj. My nechali pichat taky ve 4.mesicich a taky me nechali za dvermi. Mala si trochu poplakala, ale uz v aute pri odjezdu domu se smala. Vecer jsem ranku trochu potapkala lihem a pak uz byl klid. Platili jsme 100,–Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.11.05 08:27

pro Petru:

Jsi z Prahy? Nemuzu zjistit, kde v Plzni nebo Praze nastreluji nausnice. Na jedno misto jsem uz volala a rekli mi, ze je na to moc mala - 11 mesicu. Moc to nechapu, dceri me kamaradky je nastrelili v pul roce bez problemu - ale v Sumperku, to mam z Plzne dost z ruky.Cas na propichnuti uz jsem asi prosvihla.

Diky Mroe

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.11.05 14:29

Ahoj Mroe,
z Prahy nejsme. Byli jsme u kosmetičky (bývalá zdravotní sestra) a nastřelují je po prvním očkování, bez problémů. Zkus se poptat v kosmetikách. My jsme dostali doporučení přímo od doktorky, tak se poptej i tam, třeba někoho doporučí. A vážně doporučuji. Kamarádka má zkušenost s obojím a říkala, že už by jinak propíchnout nedala než nastřelit. Hočička nastřelení snášela mnohem lépe. A i my doporučujeme.
Pa Petra

• Citovat
  • Upravit
922
11.11.05 14:40

Holky,
já také souhlasím s tím, že nastřelení je šetrnější než píchání jehlou a následné nandavání. Sama jsem si nechala nastřelit další naušnice a z vlastní zkušenosti mohu jen doporučit. Je to otázka 2 vteřin a jen to štípne a navíc neteče ani kapka krve.
U nás to dělají ve zlatnictví a i někteří Dr. Čekáme teď chlapečka, ale kdyby to byla holčička, šla bych jedině do nastřelení.
 Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
11.11.05 18:08

Naušnice

:D JUuuuuuuuuuuuuuu ahojky holky…tak to mame slavnostne za sebou..Jsem z chomutova a tady jsem za pichani dala 100kc…mohla jsem byt u ni…a tak to bylo v poho..mala hodne brecela,ale pak se uklidnila…ted si vesele neco povida…Je pravda,ze teklo krve jako z … ,ale zvladly jsme to..mela jsem asi zbytecny strach,ale ten ma kazda mamina…Jen co mi vadilo..ale to byla ma chyba..bylo to,ze jsem ji dala nausnicky,ktere maji pojistku..a tak pan dr se s tim trochu pral..nemohl to tam prez pojistku nebo jako ten hacek dostat..ale uz je mame…Mela jsem strach z kojeni..,ale i to probehlo v leze na boku v pohode..myslela jsem si ze ji to bude bolet a bude odmitat pit..ale prekvapila me…dlabala jako zavodnik…Tak uz mam doma frajerku a jsem spokojena..jen pokud bych mela v budoucnu druhe..rozmyslela bych se nad tim nastrelenim…ale jinak v pohode.. :P :D :lol: PS: Ted uz jen doufam,ze ji to nezacne nejak hnisat nebo tak… :( :cry: uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
11.11.05 21:21

Moooc gratulujeme a vítáme mezi holčičky :D

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
12.11.05 07:18

Ahoj, my mame sice kluka, takze nausnicky v nejblizsi dobe nehrozi :wink: ale mam cerstve zpravy od kamosky, ktera nechavala sve 9m holcicce nausnicky nastrelit minuly tyden.
Delali ji to na usnim (pro Mroe - bylo to v Dejvicich, pokud bys chtela presne, posli SZ a ja se optam :lol: ), mala pry jen vyjekla - asi taky z leknuti a jinak pry bylo vsechno OK. Nausnicky ma moc krasne, klasicke „sroubky“ s kaminkem, a jsou z chirurgickeho plastu, takze nealergizujici, ale vypadaji fakt moc pekne. Takze ja bych se toho nebala…
 Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
18.11.05 11:47

Ahoj, nechala jsem malé naušnice píchat od naší paní doktorky, bylo jí 3měsíce..Plakala, já taky, ještě, že tam se mnou byla máma. Dostali jsme heřmánek (chamomilla), líh a Framykoin, ale pořád to hnisalo a tak jsme dostali Fucidin (myslím) a celý týden jsem malou nekoupala, jenom otírala žínkou a ouška jsou v pořádku.
Co se týče nastřelení, tak jsem slyšela, že to není dobré, protože s naušnicí musíš hýbat a to s těmi nastřelenými nejde (jsou na závit). Ale zase jsem slyšela, že je to šetrnější. Já jsem zvolila píchání, protože jsem už naušnice měla ještě než se Adélka narodila a i paní doktroka mi říkala, že to nic není..Pravda, kdybych jí nekoupala hned na začátku (začali jsme sice koupat až po dvou dnech), tak se jí to zahojilo taky asi dřív. No, to je holt zkušenost. :wink: hezký den Petra a Adélka 4m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.11.05 21:19

Ahoj. Nastřelené naušnice nejdou hýbat dopředu a dozadu, ale protáčejí se. A jde to bez problémů. Nebyla žádná krev, tak to skoro vůbec nezasychalo. Kdybych měla další holčičiku, šla bych do toho znova :lol: Já sama jsem si je dala také nastřelit a vím, že to skoro vůbec nebolí, jen štípne. A i potom žádné hnisání (aspoň u nás).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí