naušnice

25
25.3.10 14:12

naušnice

Ahojky maminy,chtěla bych poprosit nemáte někdo zkušenosti s nastřelovacími naušnicemi? Nám je doktorka nastřelila a říkala,že snimi nemusíme hýbat ani lihovat.Moc se mi to nezdá.Děkuji za odpovědi.pa pa Pája :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44193
25.3.10 14:16

Malá měla nastřelené náušnice asi ve 4 měsících.Nehýbá se s tím,nelihuje.Jen jsme to promazávali mastičkou Septonexem.

Oproti píchání je to rychlejší,bezbolestnější,šetrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
25.3.10 14:58

Ahoj, já jsem malé nechala nastřelit a taky jsme to nijak neošetřovali. Sestřička mi vyloženě řekla, že líh akorát vysušuje a mastičky to ucpávají. Doporučila mi to večer ošetřit černým čajem po dobu 14ti dní, ale dělala jsem to tak prvních 5 a v pohodě.

Jediné na co si dej pozor je, aby vzadu moc netrčel ten hrot - malou to dost píchalo a museli jsme zapínání více vysunout. Některé ale mají to zapínání takovou silikonovou krytku, v tom případě je to bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
25.3.10 16:03

Ahoj čerťo :wink: Taky jsme nic nedělali (viz soukromá zpráva :wink: ). Ani ničím nenatírali - doktorka nic neříkala :oops: Žádné problémy jsme s naušničkami neměli. Za dva, za tři týdny jsme už dali zlaté náušničky, které ji nepíchaly, protože mají klasické zapínání. Ten hrot, jak psala Seal, je nepříjemný, to je fakt - kolikrát to měla malá za ouškama zarudlé a odřené - taky mi je nepříjemné ležet v těchto náušnicích s hrotem - ty visací jsou pak už v pohodě… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
25.3.10 20:24

Ahoj
mi máme naušničky nastřelené asi 6 týdnů,teď půjdem na výměnu za zlatý a taky nelituju.Vůbec nic jsem s nima nedělala,netočila s nima,nemastila,nenatírala,prostě nic.Má to krásně zahojené,bez hnisání,krve,je to supr věc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1154
26.3.10 07:01

Naše malá měla nastřelené náušnice v šesti měsících a naprosto bez problémů. Měsíc nosila ty chirurgické, ale pak jsme jí dali normální zlaté a v pohodě. Jen nám doktorka dala pro jistotu Framikoin, kdyby se ouško obolavěla. A ani jsme ho nepotřebovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.3.10 14:12

Ahoj holky,

nevíte kde popř. kteří Dr.nastřelují naušnice v Náchodě?
Je tato služba u pediatra či URL zdarma?
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
6.4.10 16:51

noemie: z Náhoda sice nejsem,ale my za to na ORL platili 350za obě ouška dohromady i s naušničkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.4.10 08:53

Lakynko a je nutné nějaké doporučení od pediatra nebo si tam můžu mýrnyx týrnyx zavolat sama? :-) , a jak je to s očkováním, musí ho mít už za sebou? Je tam nějaká časová prodleva? Nebo je jim to jedno?

Děkuju, toto téma je pro nás právě aktuální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
7.4.10 09:46

evo: je jim to jedno,záleží na tobě, ale doporučuje se obecně, mít to očkování za sebou… I když… vůbec mě nenapadá, co to s tím má společného:)… Takže až se rozhodneš, objednáš se a je to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
10.4.10 19:21

máme také nastřelené, a ani nemusíme mazat a ouška jsou úplně v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie