Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mrkni k nám na web - výběr zajímavých odkazů tam se toho dovíš ![]()
http://duben2010.websnadno.cz/
Zkus si někde splašit DVD ke knížce „Něžná náruč rodičů“. Nemám ji teď doma, tak nevím, jestli je tam zrovna i přebalování, ale pro představu, jak manipulovat s miminkem, je fajn.
ZM až se mimi narodí,tak ti to půjde samo,neboj,prostě budeš maminkou a tá přece vždycky ví,co je pro mimi nejlepší
No a pak stačí pár dní praxe a budeš v přebalování profík,ostatně jako my všechny mamulenky ![]()
jojo tak tuhle knížku jsem dostala od chlapů z práce
a musím říct že pro základní manipulaci super. ![]()
Přebalování zmákneš v porodce. Nám vše ukázali včetně koupání apod. Navíc to mimčo je sice malé ale neohrabané takže ti nikam nezdrhne jak já říkám maximálně bude ječet. Joo to dostat v porodce na přebalení mojí 10 měsíční dceru tak asi odcházím bez ní
![]()
přidejte jaké koliv video co jste našli na internetu i srandovní videa miminek ![]()
Prebalovat se naucis ihned v porodnici..
Mmch zajimalo by me proc za svym dotazem mas smajlika s vyplazenym jazykem?TO ma byt nejaky for?
![]()
A videa na netu si snad muzes najit sama ne?
Taminka píše:
Mmch zajimalo by me proc za svym dotazem mas smajlika s vyplazenym jazykem?TO ma byt nejaky for?![]()
A videa na netu si snad muzes najit sama ne?
Vidím, že nejsem jediná paranoidní
![]()
Fifik píše:Taminka píše:Vidím, že nejsem jediná paranoidní
Mmch zajimalo by me proc za svym dotazem mas smajlika s vyplazenym jazykem?TO ma byt nejaky for?![]()
A videa na netu si snad muzes najit sama ne?![]()
![]()
A tak to já asi paranoidní jsem a klidně to sem napíšu. V poslední době jsem už několikrát narazila na diskusi založenou nazaregistrovnou uživatelkou, tady a na Modrém koníkovi. Tématem je opakovaně přebalování miminek, vtipné historky při přebalování, kakání miminek, smrádek stolice apod. Zakladatelka obvykle napíše úvodní příběh, jak coby ještě nemaminka měla ohromný zážitek s přebalováním a stolicí cizího miminka a „jak to řešíte vy maminky?“. Protože styl psaní těchto neregistrovaných autorů se vlemi podobá, předpokládám, že to píše stále jedna a ta samá osoba. Původně jsem si říkala, že to píše nějaká puberťačka, v této diskusi už mě napadlo, že to je nějaký muž … s kdoví jakou úchylkou. Rozhodně bych tedy ani omylem žádné video se svým nahým miminkem neposílala. Ani fotky. !!! ![]()
Sakra, jsem si nevšimla, že nejsem přihlášená, tak tímto se oficiálně podepisuji;-)
Agaata píše:Fifik píše:A tak to já asi paranoidní jsem a klidně to sem napíšu. V poslední době jsem už několikrát narazila na diskusi založenou nazaregistrovnou uživatelkou, tady a na Modrém koníkovi. Tématem je opakovaně přebalování miminek, vtipné historky při přebalování, kakání miminek, smrádek stolice apod. Zakladatelka obvykle napíše úvodní příběh, jak coby ještě nemaminka měla ohromný zážitek s přebalováním a stolicí cizího miminka a „jak to řešíte vy maminky?“. Protože styl psaní těchto neregistrovaných autorů se vlemi podobá, předpokládám, že to píše stále jedna a ta samá osoba. Původně jsem si říkala, že to píše nějaká puberťačka, v této diskusi už mě napadlo, že to je nějaký muž … s kdoví jakou úchylkou. Rozhodně bych tedy ani omylem žádné video se svým nahým miminkem neposílala. Ani fotky. !!!Taminka píše:Vidím, že nejsem jediná paranoidní
A videa na netu si snad muzes najit sama ne?![]()
![]()
také mě to napadlo a souhlasím s tebou !!!
jsem tu poprvé a za ten obrázek se moc omlouvám stránky modrý koník neznám
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dobrý den jsem nastávající maminka a chtěla bych se naučit přebalovat miminko nemá někdo nějaké video nebo dobrý odkaz jak pečovat o miminko děkuji