Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Za tým eMimina důrazně varujeme před podobnými žádostmi – s nejvyšší pravděpodoností na druhé straně nesedí nastávající maminka, ale někdo jiný, někdo, kdo miminka považuje za objekt svého uspokojení.
Prosím, buďte opatrné a nezveřejňujte fotografie, které zobrazují jakékoli intimní partie!
Za sebe bych si přála svět, kde by nebylo nutné takové varování psát – ale bohužel…
Lesina
PS. Zakladatele jsem zablokovala, diskusi tu necháme jako varování, později smažeme.
ach jo, nechápu, co se to děje, jak je tohle vůbec možný. V jakým světě to vůbec žijeme
![]()
nick ZM jakoze Zvrhly Muz??? sorry musela jsem to odlehcit - ale napadlo me to same- adminum diyk za blok uzivatele
Lesi super,že si to blokla,je to hnus
Když si pomyslím,že se nad mým dítětem uspokojuje nějakéj úchylák,tak se mi chce zvracet ![]()
mě to ťuklo hned…mě jako prvorodičku nezajímalo přebalování,ale jiné věci…
Mě přišel divný už samotný název diskuse a celý ten dotaz je hnusný na první pohled.
Teď oceňuji výhodu uzavřené skupiny…
Lesino, děkuju, že se tady o to staráš, kdo ví, jak by to dopadlo!
no taky jsem hned pomyslela ,že je to nějaký úchyl,to by mě v životě nenapadlo koukat na přebalování miminek.A kdybys nebyla zakuklenej úchyl moc se omloíuvám a radím přihlásit se na těhotenskej kurz ,požádat kamarádku o ukázku ,nebo počkat až ti to v porodnici ukážou .Forma jakou jsi zvolila ty je vážně moooooc divná
Jenže ještě včera se ta diskuze jmenovala MIMINKO NA VIDEU, pokud mě paměť neklame ![]()
Hneď ma napadlo, že na druhej strane sedí nejaký úchylák a nie nastávajúca maminka
Dotaz ma naozaj strašne zarazil, rohhodne nič neposielať ![]()
chuanitka píše:
Jenže ještě včera se ta diskuze jmenovala MIMINKO NA VIDEU, pokud mě paměť neklame
podle mě diskuzi přejmenovala Lesina, aby to všechny na první pohled trklo ![]()
A toto?
https://www.emimino.cz/…ncest-39438/
Přijde mi to podobně úchylné, nemůžu si pomoct.
veveruskaa píše:chuanitka píše:podle mě diskuzi přejmenovala Lesina, aby to všechny na první pohled trklo
Jenže ještě včera se ta diskuze jmenovala MIMINKO NA VIDEU, pokud mě paměť neklame
Tak to jooo! Už jsem si říkala, že by ten úchyl byl tak neopatrný
Lesi, díky za bloknutí. Je to hnus!
Takz jsem se lekla jen co jsem uvidela nazev, protoze tam nejde o prebalovani, z toho dotazu zari vyraz „nahe miminka“…silenej svet ![]()
To je jako vtip? necetla jsem celou diskuzi, ale teda zarazil me uz jen nazev diskuze a tak jsem se mrkla o co jde… a koukam je nas paranaoidnich hodne… a to mam az sto chuti tohle nahlasit, protoze bych klidne za tim videla i daleko vice… by me zajimalo co za poklady se u (nejspis) zakladatele ukryva doma!!!! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat