Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
lacenka píše:
Sorry ale mě to jako manipulace přijde pokud nabídnu pomoc mamince čekatelce co si s něčím neví rady a v zápětí se diskuze zvrtne na úplně něco jiného a admin ji podle toho přejemnuje aniž by to ten co tu diskuzi celou n epročte vůbec zjistil jak se jmenovala původně!. V pořádku, je mi jasný že diskuzí „prosím o pomoc“ „dotaz“ „mám pochyby“… je tu hodně a je potřeba aby bylo už v názvu upřesněno o co se jedná, ale taky si myslím že by bylo vhodné na to na začátku! diskuze upozornit, že došlo ke změně názvu diskuze! Proč když já teď budu chtít svůj původní příspěvek smazat, protože nechci aby tu visel a všem kdo to pořádně nepročtou říkal Lacenka odpovídá do diskuze o nahatých miminkách, se mi objeví varování že editace příspěvku není povolena pokud se nejedná o opravu překlepů atd a podléhá schválení admina!
Ne internet není bezpečné místo, ale nemůžeme přece na každého pohlížet jako na úchyla! To by přece diskuze úplně ztratily smysl, každej by se bál odpovědět na otázku protože co kdyby?
Původní název diskuze zůstává v nadpisu prvního - zakládajícího příspěvku. Když klikneš na diskuzi a ne na její poslední příspěvek, tak to je vidět.
makina píše:
A toto?
https://www.emimino.cz/…ncest-39438/
Přijde mi to podobně úchylné, nemůžu si pomoct.
Maki, přesně to jsem si taky říkala. A byla tady ještě jedna diskuze, která se mi zdála být podezřelá, než ji zakladatelka upravila a vypustila naturalistický popis holčičího genitálu. Podezřelé mi přijde už jen to, že podobné diskuze zakládají anonymové. Když bych si nevěděla rady s přebalováním miminka, tak se za to nestydím, a klidně se zeptám jako přihlášená. Nebo když chce znát někdo názor na INCEST. Řešily jsme tady už mockrát spoustu choulostivých témat, ale byly jsme přihlášené a pak to nikomu nepřišlo divné. Proč se zakladatelka MONIKA nepřihlásila, mi teda vůbec nebylo jasné, dkyž vlastně o nic nešlo a chtěla jen znát názor. Nehledě na to, že názor nás všech tady na incest je snad jasný. Nevím, co chtěla zakladatelka slyšet. Čekala snad, že tady někdo napíše „Jo, běžně jsem to s tátou dělala a dodnes jsem za to ráda, protože mi to dalo hodně do života.“????
Já teda nevím,ale tyhle diskuze bych blokla okamžitě. Ptát se někoho, co SI MYSLÍ O INCESTU zavání hodně úchylem. Sorry, jestli jsem paranoidní. ALe mně to prostě normální nepřipadá ![]()
Prijde mi fajn,ze se spravce zajima o diskuse a jedna,mne taky porad nedochazi kolik je na svete zla a co vse se muze dit.
Tak to já zase v dnešní době na tyto věci jsem moc opatrná a při přečtení toho dotazu mě ihned napadlo, že se jedná o pedofila a docela mě zaráží některé maminky tady, které na tom dotazu nevidí nic špatného. A taky bych přerazila maminky, které dávají na net fotky svých nahých dětí. Vůbec nechápu, že jako na tom nevidí nic špatného. Na konikovi psala jedna čechoameričanka, že tam existuje nějaký web, kde lidé dávají své soukromé fotky a že se tam pod každou fotkou objevuje, kolik lidí se na ni dívalo a co myslíte, na jaké fotky se nejvíc dívají lidé? No přece na ty, kde jsou nejlépe úplně nahé děti a fotky, kde jdou vidět genitálie jsou prý nejnavštěvovanější. Škoda, že něco takového není i u nás, možná , že by to ty maminky trklo nebo by si spíš naivně mysleli, že na té fotce, kde je jejich dítě nahaté, je nejhezčí
To je fakt nechutny,tohle me teda dokaze fakt dost nadzvednout,co to je za lidi,by se meli okamzite trestat a lecit.No hnus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karinko, uvědom si, že původní název diskuse byl „miminko na videu“ což najdeš v úplně prvním příspěvku. Ještě pořád si myslíš, že i po přečtení tohoto nadpisu by i tobě došlo, že jde o pedofila???
A to jsem si myslela, že to každý pozná, že byla diskuze přejmenovaná adminem
hehe, jsem holt taky naivní:mrgreen:.
Gino, i kdyby to někoho netrklo z názvu diskuze, tak z prvního dotazu určitě. A pokud ani ne z prvního dotazu (kde žádá o VIDEO NAHÉHO MIMINKA), tak z těch dalších určitě. Přece pokud maminky odpoví, že se to každý naučí v porodnici nebo že jsou knížky atd…, ale zakladatel POŘÁD žadoní o VIDEO (které nemusí být ani vaše - prostě jen jde o video s nahým miminkem), tak to si myslím, že by trklo i tu největší naivku. Tak mi to připadá, že největší zločinec je tady ADMIN, že si dovolil přejmenovat diskuzi a složitě se nesnažil to obkecat. Prostě to udělal v rámci ochrany nás všech. A to má za to? Napadání, že jedná nefér? To si nezaslouží!!!
No vždyť já se adminů zastávám, jestli to není jasné.
je dobře, že nás chrání a pomáhaj
A taky se zastávám maminek, co odpověděly hned a chtěly pomoct domnělé těhotné. To opravdu nemohly vědět, že jde o úchyla, tak nechápu, jak je někdo může označovat za naivní.
tak já budu hodně zlá, ale já je za naivní prostě považuji. Prostě to nechápu, v životě jsem neslyšela, že by těhotná chtěla po někom zaslat video s nahými miminky. Jo, tak kdyby se zeptala, jestli ji nedoporučíme nějaký kurz, kde se učí přebalovat miminka, tak to je potom jiná, ale takto? Vážně Vás to hned netrklo? Je úplně jedno, že diskuze byla přejmenovaná, ona totiž ta žadatelka to žádá ve svém příspěvku, takže admini to jenom pojmenovali podle přesně jejího dotazu. V dnešní době by maminky měly být prostě ostražitější. Tot můj názor.Nepřihl. Karinka
ZM píše:
dobrý den jsem nastávající maminka a chtěla bych se naučit přebalovat miminko nemá někdo nějaké video nebo dobrý odkaz jak pečovat o miminko děkuji
Kde je psáno o nahotě?
Jinak maminky „vážně“ odpovídali jen po prvním příspěvku. Po druhém příspěvku již došlo k odhalení. Žádná další naivní maminka už nereagovala. Navíc nikdo video ani fotky nahých miminek nedal, tak o co jde?
Příspěvek upraven 29.03.10 v 16:25
neczus, ty to tam vážně nevidíš? To musí někdo doslovně psát, o co mu jde? Stačí číst mezi řádky, stačí si všimnout, že dotyčný není registrovaný a pokud ještě stále váháš, tak ten další příspěvek tě pouze utvrdí v tom, o co dotyčnému jde. V dnešní době existuje milionů kursů, to snad ví každý blbec, stačí se zeptat sestry na gynde, stačí si zadat do vyhledávače požadovaný text apod. Né, dotyčný chce po někom video. Já nevím, co na tom není jasného
neczuz píše:ZM píše:
dobrý den jsem nastávající maminka a chtěla bych se naučit přebalovat miminko nemá někdo nějaké video nebo dobrý odkaz jak pečovat o miminko děkujiKde je psáno o nahotě?
Jinak maminky „vážně“ odpovídali jen po prvním příspěvku. Po druhém příspěvku již došlo k odhalení. Žádná další naivní maminka už nereagovala. Navíc nikdo video ani fotky nahých miminek nedal, tak o co jde?
Příspěvek upraven 29.03.10 v 16:25
Kde je zmínka o nahotě? Hádej
ty přebaluješ miminko oblečené? ![]()
nebo klidně udělejme anketu, kterou z Vás , když byla těhotná, napadlo, že by mohla na netu po cizích lidech žádat video, kde se přebalují miminka.
Ne, neviděla jsem to, jinak bych neodpověděla. Na počet příspěvků při čtení diskuzí nekoukám nemám čas to pitvat. V mojí odpovědi (ta první) žádný odkaz není. Jak už jsem psala, reagovala jsem jen na základě prvního příspěvku, po další reakci dotyčné už došlo k odhalení.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat