Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nnnn píše:
nebo klidně udělejme anketu, kterou z Vás , když byla těhotná, napadlo, že by mohla na netu po cizích lidech žádat video, kde se přebalují miminka.
Třeba mě
Ne vážně, jako těhule jsem si na streamu stahovala videa jak se mimino obléká, jak se koupe (byla tam panenka), jak se sráží horečka dětem, jak se dělá první pomoc, přebalování mě nenapadlo řešit
. Tuším, že se ten celý cyklus jmenoval Jak se dělá… proto by mne nenapadlo nic hrozného.
Lesina píše:neczuz píše:Kde je zmínka o nahotě? HádejZM píše:
dobrý den jsem nastávající maminka a chtěla bych se naučit přebalovat miminko nemá někdo nějaké video nebo dobrý odkaz jak pečovat o miminko děkujiKde je psáno o nahotě?
Jinak maminky „vážně“ odpovídali jen po prvním příspěvku. Po druhém příspěvku již došlo k odhalení. Žádná další naivní maminka už nereagovala. Navíc nikdo video ani fotky nahých miminek nedal, tak o co jde?
Příspěvek upraven 29.03.10 v 16:25ty přebaluješ miminko oblečené?
Já myslím, že jen z prvé žádosti to tak zjevné nebylo. Samozřejmě pak už bylo divné, že trvá na videu. Znovu opakuji, že tu žádná vámi nazvaná „naivka“ video nepřidala. Podali jsme neutrální odpověď s odkazem na porodnici. Proto mi připadá zbytečné pranýřování „naivek“ ze strany Lulje a Karinky. Jinak samozřejmě od adminů je to bezva práce,včas zasáhli.
![]()
neczuz píše:Lesina píše:Já myslím, že jen z prvé žádosti to tak zjevné nebylo. Samozřejmě pak už bylo divné, že trvá na videu. Znovu opakuji, že tu žádná vámi nazvaná „naivka“ video nepřidala. Podali jsme neutrální odpověď s odkazem na porodnici. Proto mi připadá zbytečné pranýřování „naivek“ ze strany Lulje a Karinky. Jinak samozřejmě od adminů je to bezva práce,včas zasáhli.neczuz píše:Kde je zmínka o nahotě? HádejZM píše:
dobrý den jsem nastávající maminka a chtěla bych se naučit přebalovat miminko nemá někdo nějaké video nebo dobrý odkaz jak pečovat o miminko děkujiKde je psáno o nahotě?
Jinak maminky „vážně“ odpovídali jen po prvním příspěvku. Po druhém příspěvku již došlo k odhalení. Žádná další naivní maminka už nereagovala. Navíc nikdo video ani fotky nahých miminek nedal, tak o co jde?
![]()
Však si také všimni, že jsem to chválila, jste fakt šikovné - správně jste poradily, odkázaly na porodnici… Zachovaly jste se naprosto správně.
A podotýkám, že byly doby, kdy by mě v tom taky nenapadlo hledat nic podezřelého…
Teď už jsem lehce paranoidní ![]()
neczuz píše:Lesina píše:Já myslím, že jen z prvé žádosti to tak zjevné nebylo. Samozřejmě pak už bylo divné, že trvá na videu. Znovu opakuji, že tu žádná vámi nazvaná „naivka“ video nepřidala. Podali jsme neutrální odpověď s odkazem na porodnici. Proto mi připadá zbytečné pranýřování „naivek“ ze strany Lulje a Karinky. Jinak samozřejmě od adminů je to bezva práce,včas zasáhli.neczuz píše:Kde je zmínka o nahotě? HádejZM píše:
![]()
Neczus, ale jak jsem už psala, mohlo to dopadnout úplně jinak. Já myslela těmi naivkami hlavně ty, které tak kritizovaly adminy, kteří správně zasáhli.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jinak nikdo nejspíš video neposlal, páč Lesi na to hned ostatní upozornila. Jsem si jistá, že pokud by nezakročila, tak to dopadne úplně jinak, když třeba jak ty píšeš, že tě to nenapadlo. No a ona chudák za to ještě dostane vyhubováno. Jak se říká, pro dobrotu, na žebrotu.