Náušnice - píchat nebo nastřelit?

230
11.5.23 17:06

Náušnice - píchat nebo nastřelit?

Zdravím,
Máme dceru 4 měsíce a prostí týden jsme objednaný k pediatričce na píchnutí naušnic, ale stále váhám jestli je nenechat spíše nastřelit 🤔
Prosím o zkušenosti obou variant, jaké bylo hojení, jak to děti zvládli.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3792
11.5.23 17:07

Nojo, 4 měsíční náušnice jistě ocení :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
11.5.23 17:10
@Hvězda13 píše:
Zdravím,
Máme dceru 4 měsíce a prostí týden jsme objednaný k pediatričce na píchnutí naušnic, ale stále váhám jestli je nenechat spíše nastřelit 🤔
Děkuji

U dcer mám zkušenost s obojím (starší píchnuté, mladší nastřelené) a doporučuju rozhodně nastřelit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
11.5.23 17:13

Nám radila nastrelit. Je to rychlejší. Žádný problém nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35828
11.5.23 17:20

Nastrelit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
11.5.23 17:27
@Sisika9 píše:

Ve ctyrech mesicich asi ne, ale pozdeji treba oceni, ze nausnice ma a nepamatuje si to nastreleni.. ja usi nemela propichnute a ostatnim holkam jsem nausnicky uz od skolky zavidela.. odvahu jsem pak nasla az v nejakych trinacti letech (nesnasim jehly),takze i ja jsem dceri nechala nausnicky nastrelit v osmi mesicich a nelituji :srdce:
Zakladatelko rozhodne nastretli ;) ja mam usi pichane a i v tech trinacti to byl masakr :mrgreen: nastreleni je hned :)

• Citovat
  • Upravit
11.5.23 17:40
@Vesnickaholka píše:
Ve ctyrech mesicich asi ne, ale pozdeji treba oceni, ze nausnice ma a nepamatuje si to nastreleni.. ja usi nemela propichnute a ostatnim holkam jsem nausnicky uz od skolky zavidela.. odvahu jsem pak nasla az v nejakych trinacti letech (nesnasim jehly),takze i ja jsem dceri nechala nausnicky nastrelit v osmi mesicich a nelituji :srdce:
Zakladatelko rozhodne nastretli ;) ja mam usi pichane a i v tech trinacti to byl masakr :mrgreen: nastreleni je hned :)

Já je měla píchané taky asi ve dvanácti a myslela jsem, že uteču domů po prvním uchu. :mrgreen: Ale zpětně mi přijde bezva, nechat rozhodnutí (s následky) až na mladé slečně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
11.5.23 17:46

Dcerám jsem nechávala nastřelit v 6 měsících, nastřelené se musely nechat 6 týdnů, pak jsme měnili za zlaté. Vše v pohodě bez komplikací. Nastřelení je podle mě lepší, nekrvácí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4489
11.5.23 18:00

Dceři jsem nechala náušnice nastřelit. Neměla žádné problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
11.5.23 18:04
@Hvězda13 píše:
Zdravím,
Děkuji

Naprosto bez problemů, obě dcery je mají klasicky píchnuté na ORL.Dnes už je to srovnatelně rychlé jako nastřelení a opravdu žádné drama se nekoná :) Než se holky stačily rozkoukat, co se děje, měly ouška píchnutá. Mají miniaturní dirky oproti nastřeleným (většina maminek si myslí, že ne, ale když je srovnání, je ta dirka klasicky píchnutá menší),žadný krvácení a hojení taky úplně O. K.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
11.5.23 18:09

Ja nechala pichnout v profi piercingovem studiu, pich mi prijde lepsi.
 https://tchiboblog.cz/…usnic-detem/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
11.5.23 18:12

Určitě doporučuji nechat nastrelit, je to naprosto bez krve a s minimální bolestí - dcera plakala asi tak 10 vteřin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
11.5.23 18:15

Dceri pichali asi v 6m, zadna tragedie, rychle, ma to moc hezke :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
11.5.23 18:59
@Sisika9 píše:

Snad sis aspon ulevila, kdyz uz nemas zadnou radu na zakladatelky dotaz. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
11.5.23 18:59

@Hvězda13 nastřelit, je to rychlovka a dite to ani nepostrehne skoro. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí