Náušnice - stále se nehojí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1823
21.6.11 09:13

Náušnice - stále se nehojí

Ahoj, před několika měsíci jsem dceři nechala nastřelit náušnice. Všechno vypadalo dobře. Za 6 týdnů jsem jí je měnila za klasické a už při vyndavání na mě z pravého ouška vytekl žlutý hnis. Čistila jsem lihem, mazala framikoinem a asi za 3 týdny to vypadalo v pořádku. Přestala jsem mazat a asi za 14 dní zase hnis. Zkusila jsem i samotný líh, přstalo to hnisat, ale hodně vysušoval. Teď máme týden bactroban, ale pořád je to stejný, jako než jsem s ním začala mazat. Nehnisá to, ale dírka je pořád zarudlá. Je to jenom zezhora dírky - nateklý rudý okraj. Někdy mi to připadá jako boulička, ale nevím. Spíš v tom nic nebude. Prostě je to nateklé a rudé. Když jsem volala na ušní, kde nám náušnice nastřelili, tak paní doktorka řekla vyndat, nechat zarůst a za 3 měsíce píchnout znova. Do čehož se mi moc nechce, ale asi to jinak nedopadne. Už jsem zkusila vyměnit i žluté zlato za bílé a zlepšení žádné. Tak co s tím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
21.6.11 09:15

Nemůže to být alergie na zlato?

• Citovat
  • Upravit
24837
21.6.11 09:18

Ahoj,

my řešilo něco podobného. Dcerka teda měla ouška píchaná, ale bylo to to samé… Jakmile jsem nemazala, za chvíli ouško teklo a pořád se to opakovalo. Původně měla náušnice ze žlutého zlata, nakonec jsme je vyměnili za náušnice titanové a od té doby máme klid 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.6.11 09:19
fragola píše:
Ahoj,my řešilo něco podobného. Dcerka teda měla ouška píchaná, ale bylo to to samé… Jakmile jsem nemazala, za chvíli ouško teklo a pořád se to opakovalo. Původně měla náušnice ze žlutého zlata, nakonec jsme je vyměnili za náušnice titanové a od té doby máme klid 8-)

Nemáš prosím někde odkaz na netu na dětské titanové naušnice?

• Citovat
  • Upravit
24837
21.6.11 09:22
lokofa píše:
fragola píše:
Ahoj,my řešilo něco podobného. Dcerka teda měla ouška píchaná, ale bylo to to samé… Jakmile jsem nemazala, za chvíli ouško teklo a pořád se to opakovalo. Původně měla náušnice ze žlutého zlata, nakonec jsme je vyměnili za náušnice titanové a od té doby máme klid 8-)

My jsme kupovali tyto náušnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.6.11 09:23
fragola píše:
lokofa píše:
fragola píše:
My jsme kupovali tyto náušnice.

Děkuju

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.6.11 09:25

I když já bych asi nejraději kroužky.
Ted máme z bílého zlata, sice nám nehnisá přímo dírka, ale za ouskem to místo u hlavy a pak zezadu boltec.
Když mažu antibiotickou mastí je to ok, pak ještě třeba měsíc a za chvíli se to objeví znova.

• Citovat
  • Upravit
9018
21.6.11 09:52

Já bych taky řekla, že je to alergie. Taky bych šla do oceli nebo titanu. Zarůst bych nenechávala. Ta dírka tam totiž půjde vidět stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.6.11 10:11

Měli jsme dírky píchané, ale měli jsme skoro stejný problém. Pořád mazat a čistit hodně dlouho to trvalo. Jednou jsem ji z té dírky vymáčkla spoustu hnisu ze zadu vůbec to nebylo vidět no hrůza.Čistit a čistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
21.6.11 10:34

Já bych ještě vytrvala, někomu se ouška hojí déle. Rozhodně bych zatím nenechávala zarůst. Také bych ale zkusila dát naušničky z jiného mat.jak píšou holky, protože to opravdu může být alergie. Já jsem holce nechala nastřelit naušničky potažené palladiem a neměla vůbec žádnou reakci, vůbec jsme nemuseli ničím mazat. Ale je to opravdu individuální, každému vyhovuje něco jiného a každému se to jinak dlouho hojí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
21.6.11 10:55

Také bych určitě nenechávala zarůst a znova nastřelit-ty doktoři maj někdy rady-že......ani radši nepíšu co mám na jazyku

My jsme úplně stejný problém měli s mladší dcerkou-ouško se jí nehojilo skoro rok a půl,zarudlé a stále mokvalo pak jsem jednou vzala jen tak z nudy ten tzv „zázračný kelímek“ od Oriflame a opravdu přísahám, že do druhého dne měla ouško bez zarudnutí 8-o 8-o 8-o :potlesk: -od té doby máme klid-fakt zázrak a v té době si manžel taky už víc jak půlrok léčil ránu po klíštěti-mokvala mu taky víc jak půl roku-od léta, byl akorát teda u svý obvodní-ta mu napsala antiseptický a i nějaký antibiotický léčiva-mastičky-nic nepomáhalo a měl to fakt hnusný, já mu říkala, že to není normální-jestli nemá cukrovku.....no a když už se chtěl vypravit ke kožní,tak jsem dcerce namazala a zahojila to ouško tak na základě toho ouška u dcerky nám okamžitě sebral ten kelímek a přísahám, že do týdne tu hroznou ránu měla zahojenou-hojilo se mu to ze dne na den-zůstala mu tam akorát dolíček-jako jizvička :palec:
Fakt jsem nikdy nic podobnýho nezažila-skoro jako zázrak :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.6.11 12:10

Moje dcera měla to samé, pořád zhnisané a bolavé ucho. Paradoxně dokud jsme se v tom ,,drapaly,, tak to bylo špatné, až potom odjela na týden k babičce, ta na nějaké čištění ani nepomyslela a ucho se zahojilo…Možná, že přehnaná péče škodí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
21.6.11 12:19

no pravdepodobne to je alergie na nejaou primes, rada vyskouset vic druhu nausnicek…
a hlavne rada nemazat framykoinem a podobnymi mastickami, ktere to akorat zabetonuji, k poranenemu mistecku nejde vzduch tudiz se to nemuze hojit :wink:
ja nedam dopustit na CUTASEPT, je to dezinfekce na piercingy, pouziva se i v nemocnicich, nastrikat, poradne vycistit, neboj se i pritlacit a vymacknout co tam je, znovu nastrikat :wink:
my meli nausnicky normalne pichle, dostali jsem farmykoin a hned druhy den letel do kose, pak jsem si vzpomela ze mam jeste tohle a za tyden uska krasne zahojena v poradku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.6.11 12:22
jasterica píše:
no pravdepodobne to je alergie na nejaou primes, rada vyskouset vic druhu nausnicek…
a hlavne rada nemazat framykoinem a podobnymi mastickami, ktere to akorat zabetonuji, k poranenemu mistecku nejde vzduch tudiz se to nemuze hojit :wink:
ja nedam dopustit na CUTASEPT, je to dezinfekce na piercingy, pouziva se i v nemocnicich, nastrikat, poradne vycistit, neboj se i pritlacit a vymacknout co tam je, znovu nastrikat :wink:
my meli nausnicky normalne pichle, dostali jsem farmykoin a hned druhy den letel do kose, pak jsem si vzpomela ze mam jeste tohle a za tyden uska krasne zahojena v poradku :wink:

Nám právě pomáhá perfektně.
Ale jak jsem psala nám nehnisá dírka, ale ten spoj ucha a hlavy.

• Citovat
  • Upravit
1823
21.6.11 15:51
jasterica píše:
my meli nausnicky normalne pichle, dostali jsem farmykoin a hned druhy den letel do kose, pak jsem si vzpomela ze mam jeste tohle a za tyden uska krasne zahojena v poradku :wink:

A co softasept? Mám ho doma, protože jsem s ním ošetřovala pupík po narození. Není to něco podobného? Ale obávám se, že by jí to ouško vysušilo jako líh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí