Bolesti bříška

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1198
20.6.11 14:45

bolesti bříška

Chci se zaptat nas vaše zkušenosti s probiotickými kapkami … syn má 8 měsíců a strašně ho trápí bříško sam simplex ani esmumisan mu nepomáhají. Nebo jestli nemáte nejaké jiné zkušenosti jak to zplepšít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
20.6.11 14:58
Za nás rozhodně bio gaia, ta jediná zabrala a pak hodně pokládat na bříško, ale to asi děláte.
Géčko píše:
Chci se zaptat nas vaše zkušenosti s probiotickými kapkami … syn má 8 měsíců a strašně ho trápí bříško sam simplex ani esmumisan mu nepomáhají. Nebo jestli nemáte nejaké jiné zkušenosti jak to zplepšít.

Příspěvek upraven 20.06.11 v 15:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
20.6.11 15:12

Zkousela si Baby Calm?Ten malymu pomohl uplne skvele!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
20.6.11 15:19

Naší malé trochu pomohlo od bolení bříška nedávat moc do autosedačky a nedržet v klubíčku a úplně pomohlo až když se začala sama stavět kolem nábytku. Do té doby to bylo dost peklo, přestože se otáčela a lezla brzo a vyzkoušeli jsme snad úplně všechno. I když se to od narození zlepšovalo, tedy hooodně pomalinku. Mockrát jsem nad ní brečela, jak mi jí bylo líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.8.11 09:14

Bříško

Nám pomohl Espumisan, malou to bříško taky trápilo a teď už jsme z toh venku. Jsou to kapičky už od 0 věku, i pro ty nejmenší prcky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
20.11.11 16:44

Ahoj, prosím o radu. Naše malá trpí na náhlé bolesti bříška. Po jídle, mezi jídly, je to jedno… Dáváme kapičky Baby Calm a prdíky se jí tam honí. Někde jsem četla, že pokud máme široké balení plín, tak sice Baby Calm spustí prdíky, ale mimi si je samo nevytlačí, protože nemůže pořádně hýbat nohama. Je fakt, že předtím jsme vyzkoušeli Infacol, předtím ještě Espumisan. Bolesti bříška má stále. Baby Calm dáváme asi týden, nejdříve pomohl, ale teď je to horší než jindy. Po jídle neklidně usne a najednou se vzbudí s obrovským pláčem. V noci spinká, ale k ránu je to to samé. Mám vyměnit kapičky?
Zapoměla jsem napsat, že je malá na UM a je jí 5 týdnů. Vyzkoušeli jsme víc UM. Nemůže to být intolerance laktózy? Jak se to vlastně pozná?
Děkuji za radu, my už si rady nevíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martina1234567
5.5.12 22:51

brisko

Ahoj,potrebuji poradit,maleho strasne boli brisko,je to kazdou noc…po kojeni mi strasne zacne plakat,nemuzu ho uspat,mazu mu brisko PUPIKEM ale nepomaha to…muze mi nekdo poradit?Dekuji..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML