Náušničky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
183
18.5.11 11:22

Ahojky. My po zvažování také nechali nastřelit, krásné plastové naušničky, které jí necháme asi hodně dlouho, protože jsou moc krásné a až později dáme bílé zlato. Nastřelovali jsme ve 4 měsících v salonu. Dr nastřeluje až p 6ti měsících u nás :( ( Praha 4 )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
18.5.11 11:24

A s tím právem volby.. věř, že až uvidí, že jiné holčičky mají naušničky, že je bude chtít .-) Podle mě jen čím je to dítě starší si víc pamatuje bolest, takže podle mě je lepší píchnout teď. Můj názor pouze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
18.5.11 11:28

Naše malá má taky naušničky nastřelené a to ve 4 měsících u pana doktora. Můj názor je, že k holčičkám naušničky prostě patří no a tu bolest? já jsem si taky nechala nastřelit naušnici no a o bolesti nemůže být ani řeč. Spíš jde o leknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie44
18.5.11 12:01

Jasně, taky si myslím, že dneska už „propíchnutí“ ucha nastřelením nebolí, můžu porovnat, protože jsem si 2. dirky nechala před lety propíchnout a tu poslední nastřelit :lol: brnkačka.
Naše malá taky netrpěla, ani neplakala, za náušničky netahala.
Teď má krásné zlaté, ale už mám vyhlídnuté další ve stříbře, abychomto mohly střídat :-)

• Citovat
  • Upravit
Jajvy
27.1.15 16:51

Prosim jeste o radu. Nechali jsme dceri nastrelit nausnicky.MuDr rikala, ze nektere mamky je tam nechavaji i rok a pak daji sve, jenze na papiru co mi k tomu dala je psano, jak pecovat o ouska po nastreleni a je tam veta Nausnice mohou u usich zustat nejdele 6 tydnu.Tak ted nevim.

• Citovat
  • Upravit
3509
27.1.15 17:09

@Jajvy to je nějaká blbost, však je to chirurgickej matroš. Mě dr. říkala pokud budete chtít měnit, tak nejdříve po šesti týdnech, jinak je tam může mít, jak dlouho budete chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
27.1.15 18:01

@Jajvy a nejsou to plastové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14620
27.1.15 18:02
@Pincenza píše:
@Jajvy to je nějaká blbost, však je to chirurgickej matroš. Mě dr. říkala pokud budete chtít měnit, tak nejdříve po šesti týdnech, jinak je tam může mít, jak dlouho budete chtít.

Doktorka mi řekla to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25103
27.1.15 18:08

@Jajvy Není tam spíš, že to je nejkratší doba, za kterou se můžou vyměnit za klasické?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15115
27.1.15 18:18

@Jajvy My jsme měnily po šesti týdnech, řekla nám to doktorka a bylo to i na papiru co jsme dostaly po nastřelení. Nastřelené náušničky byly plastové, asi tedy nemůžou zůstat v uších déle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
27.1.15 18:23

Naše je měla od cca 4 měsíců až do roka, a kdyby neztratila z jedné uzávěr, tak by je měla i déle. Nebyl s nimi žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.1.15 18:32

My meli nastrelene plastove, klidne pry muzou byt az do dvou let. Pry je to trochu „komercni“ chytak na to, aby si kazdy rychle koupil dalsi nausnicky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajvy
27.1.15 18:41

Nejsou plastove, je to kaminek a kolem nej je to jakoby zlate a rikala mi ze jsou pozinkovane. i s nastrelenim byly za 550.Vim,ze rikala, muzete nechat pul roku klidne, nekdo nechava rok a pak dala papir a tam je nejdele 6 tydnu mohou zustat v usich.

• Citovat
  • Upravit
verulicek
27.1.15 18:55

Malé jsme hned druhý týden po porodu propíchli jehlou a dali tam zrovna ty, které má doteď (visací) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4176
27.1.15 19:27

Naušnice jsem dcerce nechala nastřelit po 4 měsíci, doporučila mi to naše sestřička, že už je ouško pěkně tvarované. A protože od mládí toužím po víc dírkách, tak jsem si nechala nastřelit s ní. Jenom to štíplo, nepříjemný byl jenom zvuk, ostré cvaknutí. Krásně se hojily a to mě malá občas za ucho chytla, po šesti týdnech jsme jí dali kroužky z bílého zlata, dnes jí je 18 měsíců a ještě nikdy si za ně netahala. :) Za mě k holčičkám naušnice patří. Ještě poznámka, v dirce musí být naušnice minimálně rok, jinak prý zaroste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí