Náušničky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
28.1.15 13:03

Ahoj, přidávám i svůj názor. My jsme je nechali píchnout pediatrem v devíti týdnech při prvním očkování a neměnila bych. Bylo to při jedné bolesti a zvládla to. Nic nám nehnisalo. Nastřelit bych nenechala. Při píchnutí pediatrem se pokaždé používá nová jehla, takže žádné riziko infekce, zatímco při nastřelení se jehla pouze desinfikuje. Riskovat, že to udělají špatně, nebo vůbec, jsem nechtěla. Jsem pro píchnutí v raném věku, protože i když je to miminku nepříjemné, tak si na nášničky nesahá a nazanáší si tam žádné bakterie. V jednom roce, si troufám tvrdit, že bude mít tendence si na ouška pořád sahat. No každopádně je to jen můj názor :) Hodně zdaru při výběru děvčata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4176
28.1.15 14:47

@NikaZn Nm nastřelovala naše doktorka, nenechala bych ve zlatnictví,,zase bych hledala nějakého lékaře, který to dělá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.1.15 19:35

@Iveta1981 Jj, když už nastřelit, tak doktorem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.15 08:48

Zdravím maminky, nejlepší kamarádce se včera narodila holčička, jako dárek bych jí chtěla koupit (popř. objednat) nějaké náušničky, můžete poradit jaké vybírat a jaké ne. Cenově bych se ráda vešla do 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.8.15 10:32

@CrazyBarbarela Určitě bych koupila zlaté, nebo bílé zlato, myslím, že cenově se určitě vejdeš ;) Navíc ve zlatnictví ti určitě poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4176
10.8.15 12:02

@CrazyBarbarela My jsme kupovali jednoduché kroužky z bílého zlata, cena 800kč, pokud budeš chtít klasické, tak jsou asi dražší, ale mohla by jsi se vejít :) Jenom pozor aby prarodiče neměli stejný nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
10.8.15 13:02

@CrazyBarbarela Koupila bych bioplast nebo chirurgickou ocel s kaminky swarovski. U zlata a stribra je riziko, ze nebudou holcicce delat dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.15 13:31

Děkuji moc za rady, teď jen nevím či teda bíle zlato nebo chir. ocel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4176
10.8.15 20:01

@CrazyBarbarela Z mého pohledu je chirurgická ocel těžká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.15 22:43

@CrazyBarbarela Ahojky, když se podíváš na nausnice.cz a vybereš pro miminka, tak jsou tam krásné z bílého zlata a je i výběr z více druhů, já doporučuji tedy něco takového. Ale mnoho maminek dává i stříbro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí