Náušničky-boulička

5251
12.5.06 07:34

Náušničky-boulička

Ahoj všem,

potřebovala bych poradit. Včera jsem zjistila, že malá má na jednom uchu ze zadu kolem vpichu náušničky červenou bouličku. Nevím, jak dlouho ji tam už má, nevšimla jsem si jí. Teprve včera.
Snad to není nic vážného. Namazala jsem jí to zatím framykoinem.
Měli jste to také někdo? Co to bylo, jak jste to ošetovali a za jak dlouho to zmizelo?

Díky za odpověď

Peťula a Julinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
157
12.5.06 08:34

Ahoj,
naší malé se na jednom oušku ta boulička udělala taky, byla to boulička s hnisem, propíchli jsme ji injekční jehlou, hnis s citem vymáčkli (zopakovali jsme to asi dvakrát) a namazali Framykoinem a za chvíli to bylo OK. Třeba máte to stejné.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.5.06 10:31

boulička

Ahojky ,přesně to co popisuješ měla naše Nikolka na obou ouškách ,mazali jsme vším možným a nakonec nám na chirurgii ty bouličky odstranili ,ale taky nám naušnice vyndali s tím ,že to máme zkušit až bude větší.
U Nikolky je to ale podle doktora tím ,že nesnese žádný kov a ani zlato ,pak jedině ty z chirurgického kovu.

Zkus nejdřív antibiotikové masti a uvidíš jak se to bude vyvíjet.Držím palečky aby se to srovnalo.
Pa Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
12.5.06 13:03

Tak jsem byla s Julčou u doktorky, měla tam spoustu hnisu, tak jí to vymáčkla a mám to omývat převařenou vodou a třikrát denně mazat framykoinem a uvidíme.
Doufám, že to bude v pořádku. Na druhém oušku nic nemá, tak by se o alergii na kov nemělo jednat.

Díky za odpovědi. Jsem už trošku klidnější.

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.5.06 13:43

Takže jak u nás :-) Jen my jsme jí ten hnis vymačkali sami :-) Tak ať se jí to brzo zahojí :-)
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
12.6.06 08:39

Přesně po měsící se boulička s hnisem objevila znovu. Chudinka moje malá, musí jí to hodně bolet, protože jen jsem se toho dotkla, abych se podívala, tak začala plakat.
No razíme dneska zase k dr. Snad bude malá v pořádku.

Peťula a Juli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.6.06 12:22

ahoj

taky jsme to měli.Když se koupala tak ta boulička změkla a já jí vymáčkla hnis,vyčistila lihem abylo to.Jen jsem nedavala framykoin to se mi zdálo,že ty boule má horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí