Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
vybírám si dětského lékaře pro miminko které čekám v červenci, nejraději bych na Praze 5 v Lípa centru (Seydlerova ul).
Jsou tam ale 3 lékaři pro děti, tak nevím dle čeho se rozhodnout, kterého si vybrat (MUDr. Jana Gregarová, MUDr. Karel Kopecký, MUDr. Zora Benáková)
Nemáte někdo náhodou s některým z nich zkušenost, případně mi můžete poradit či doporučit?
Nebo i nejaký jiný dobrý MUDr na Phe 5?
Díky!!!
Ahoj Kiki:O)
Vřele doporučuji Dr. Kopeckého, je to fajn člověk, dá se s ním mluvit, je zodpovědný a navíc je také homeopat
My k němu chodíme od Sářina narození a jsme spokojeni. Domluv se s ním nebo se sestrou (jeho manželka:O) dopředu, jestli vás vezmou. Já tam byla osobně, domluvili jsme se, že jim dám vědět z porodnice, až se Sára narodí a on nás přijde po propuštění navštívit domů. Pokud bys chtěla telefon, abys tam nemusela chodit, dej vědět:O)
Papa a pohodový zbytek těhu přeje Jaa
P.S.: Jo, my jsme k němu šli také na doporučení:O)
Ahoj Jaa! Dík moc za doporučení. Dr. jsem viděla na netu http://www.sluzby-praha13.cz/…ie/index.htm i se sestři (netuše že to je manželka
, ale máš pravdu příjmení stejné!), takže tam si najdu i tel. a zavolám si předem. Ty 2 další Mudr foto neměly…
No vidíš, to jsem ani nevěděla, že tam mají foto, jdu se mrknout
Doufám, že budete spokojeni ![]()
Papa, Jaa