Naušničky Praha 3

2390
14.8.12 12:49

Naušničky P3

Holky, kde na Praze 3(nejlépe) píchnout naušnice? Nechci nastřelení :-/ Máte zkušenost, nebo znáte někoho? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
375
14.8.12 13:02

Ahoj, nám ouška píchala mudr. Poláková, Koněvova ulice. Jinak vím ještě o dr na Proseku, která píchá. A nebo se zeptej na ORL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evaaas
14.8.12 13:26
@kissi píše:
Holky, kde na Praze 3(nejlépe) píchnout naušnice? Nechci nastřelení :-/ Máte zkušenost, nebo znáte někoho? Děkuju

proč ne nastřelení, zrovna řeším to samé a rozhodla jsem se asi pro nastřelení, ale nevím no

• Citovat
  • Upravit
375
14.8.12 14:29

Nastřelení je sice asi rychlejší, ale pak se delší dobu ouška musí ošetřovat lihem a malá musí mít po dobu cca 3 měsíců nastřelenou naušničku, nesmí se sundat dříve. Kdežto, když ouška propíchnou, hned má holčička svoje zlaté náušničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
14.8.12 14:53

@Jamulka Přesně proto nechci nástřel.. @Jamulka Nemáš na Dr nějaký kontakt? ještě, kolik jsi za to dávala? JÁ jsem platila je to 2 roky zpátky za obě ouška u starší dcery 450kč, ale v Plzni na poliklinice přímo u ORL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
15.8.12 11:32

Myslíš, na dokrotku na P 3?? Už je to cca 10 let, co nám ouška píchla a stálo to něco kolem 200kč, ale už si to fakt nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí